Kitajski horoskop od 17. do 22. 10. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 17. do 22. 10. 2017 (foto: profimedia) profimedia
17. 10. 2017

PODGANA

V ponedeljek in torek boste močnejši in na trenutke celo pretirano razigrani. Čeprav si močno želite sprememb, boste še naprej vztrajali pri preizkušeni rutini. Ne boste odnehali, čeprav prihajajo možnosti. Raje boste čakali, da se določene zadeve premaknejo iz mrtve točke in da jih mirno zaključite. Nekdo vam ne bo odgovoril tako, kot ste predvidevali. Moti vas občutek, da sta si preveč različna za nadaljevanje kakršne koli zgodbe. Tokrat se držite tistega, kar dobro poznate, čeprav boste globoko v sebi ves čas usmerjeni v spremembe.

Vaš ključ: Bodite prilagodljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

BIVOL

Prvi dnevi v tednu bodo od vas zahtevali prilagodljivost. Veliko boste stavili na eno karto, pri tem pa ne boste dobro premislili vseh dejavnikov, ki so lahko problematični. Posledično se boste v petek srečevali z dodatnimi ovirami, ki pa ne bodo najbolj enostavne. Potrebno se bo tudi prilagoditi. Morali bi se bolj natančno informirati, posebno če je v vaših delovnih nalogah vsakodnevni stik z ljudmi. Nekdo se vam bo končno izpovedal, presenečeni boste nad zanimivo zgodbo.

Vaš ključ: Ne izzivajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Teden vam prinaša vztrajnost, ki vam bo prišla prav na več področjih. Če se boste v prvih dneh tedna nahajali v večji družbi, bodite bolj potrpežljivi in tolerantni. Nikakor nočete popustiti glede nečesa, kar bi se lahko rešilo po lažji poti, zato znova premislite in razumsko ocenite situacijo. Kar se vam je še včeraj zdelo nemogoče, bo konec tedna že uresničeno. Ne boste zaupali postopkom, ki jih ne boste razumeli do potankosti. Na čustvenem področju se vam več dogajanja, ki vam bo povrnilo nasmeh na ustnice obeta v nedeljo.

Vaš ključ: Bodite sproščeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Prvi dnevi tedna bodo obarvani s pesimizmom. Nikar na sredi naloge, ki je za vas pomembna, ne spremenite svojega mnenja in ne odnehajte zaradi manjših zapletov. Čeprav se ljudje z vami ne strinjajo vedno, vas občudujejo ravno zaradi vaših zanimivih prepričanj. Nekaterim opravkom ne bo konca, vseeno pa počasi napredujete in se pomikate naprej. Premislite, kdo vam je največkrat priskočil na pomoč in vas poslušal. Potem boste zlahka ugotovili, komu lahko resnično zaupate in se zanesete nanj.

Vaš ključ: Ne ustavljajte se na pol poti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

V prvih dneh tedna boste bolj umirjeni, znašli se boste v vlogi opazovalca. Nekoga boste začeli gledati drugače, saj vas bo presenetil s svojim igrivim načinom razmišljanja. Nekaj, kar vam je pomembno, bo za sedaj obviselo v zraku in takšne situacije vas po navadi najhitreje iztirjajo in vznemirjajo. Vsekakor raje vprašajte, kot da bi sklepali prehitro in predvsem napačno. Na področju prijateljstva se vam konec tedna nakazujejo manjše transformacije, ki bodo od vas zahtevale več vztrajnosti.

Vaš ključ: Ne bodite prestrašeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KAČA

Prvi dnevi tedna vam prinašajo manjša presenečenja na osebnem področju. Nekdo vam je izredno naklonjen, kar bo jasno tudi, ko se bosta pogovarjala o skupnem nadsaljevanju. Odpravite se na pot, ne čakajte več. Zastavili si boste nekaj višjih ciljev. Tako delate najbolje in se tudi počutite na vrhuncu moči in navdušenja, posebno če se vam odpira možnost, da bi ob nekem srečanju združili prijetno s koristnim. Ljubezensko področje bo bolj mirno vse tja do konca tedna, ko prihaja več strasti in prijetnih druženj.

Vaš ključ: Ne bodite nervozni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

V teden boste vstopili spočiti. Pozorno opazujte situacije, saj se boste tako najlažje odločili glede nečesa, kar je še vedno v povojih ali pa še ni dovolj zrelo. Preveč se ukvarjate z malenkostmi, ki bi jih bilo priporočljivo dati na. Dobili boste odlično ponudbo, vendar bo potrebno vložiti vanjo še precej energije, preden se bo obrestovala. Začnite na začetku in naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč, saj boste tako lažje prišli do konca. V družinskem krogu se vam konec tedna nakazujejo manjše napetosti in nesoglasja.

Vaš ključ: Sledite svojim sanjam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

Čeprav se vam bo v prvih dneh tedna zdelo, da vaše želje ne bodo uresničene, boste hitro spoznali, da ste si pravzaprav naredili uslugo. V četrtek pričakujte prijetne malenkosti. Trdno boste prepričani vase, zato se na diplomacijo v odnosih ne boste ozirali. To vam lahko prinese trenja z avtoriteto, pozneje pa tudi s sodelavci. Zadnji dnevi v tednu bodo malce bolj napeti. Počutili se boste nekoliko nesproščeno. Kjerkoli se boste znašli, boste imeli občutek, da niste najbolj zaželeni, kar je verjetno samo vaš napačen občutek.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

Prva polovica tedna vam prinaša drugačno sliko na področju ljubezni. Nekomu, ki vam je znova obrnil hrbet, ne bi smeli zaupati, čeprav ste vedno pripravljeni ponuditi še kakšno priložnost. Če ni prave komunikacije in nihče nikomur ne prisluhne do konca, potem ne preseneča nadaljevanje določenih sporov. Poskusite se dogovoriti, najprej glede urnikov in izplačil, ki so v zaostanku. V zadnjih dneh tedna se boste ukvarjali sami s sabo in s svojim zdravjem. Morda se celo odločite za večje spremembe, ki vam prinašajo razcvet.

Vaš ključ: Presenetite nekoga!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PETELIN

V prvi polovici tedna so možni finančni uspehi. Toda ne pozabite tudi na domače okolje in prijatelje. Ukvarjanje z otroci lahko zbudi veliko radosti in okrepi vašo ustvarjalnost, ki je v zadnjih tednih nekoliko zaspala. Zdelo se vam bo, da svet vidite zelo preudarno, to pa zato, ker ne vidite, da vam nekaj megli presojo. Preveč čustveni boste, da bi lahko jasno opazovali položaj, zato se raje prepustite. Možnosti za napredek na ljubezenskem področju so vam nakazane konec tedna, ko se bo vse skupaj umirilo.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

Teden vam prinaša srečo in razigranost na več področjih vašega življenja. Dobro se počutite, zato boste svojo dobro voljo zlahka delili z okolico. Uspešni boste, posebno na tistih področjih, ki vas veselijo. Nekdo vam bo v petek hitreje pomagal najti pravo smer, ki vam bo odprla nova obzorja. Poskušajte se upreti omejitvam, ki vas jezijo že nekaj časa. Naj čas ne bo več vaš gospodar. Vzemite si čas zase in se posvetite ljudem, ki jih imate najraje. Konec tedna se boste ukvarjali z mlajšimi člani svoje družine, ki bodo uživali v vaši družbi.

Vaš ključ: Bodite razumevajoči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Nesporazume boste v tem tednu težko razreševali in prenašali, ker boste preveč občutljivi na vsako malenkost. Vaš ego bosta sredi tedna, ko prehajate v boljše obdobje dvigovala tudi dobra volja in samozavest. Vsako besedo si boste razlagali po svoje, zato se raje poglobite vase, preden storite ali spregovorite kakšno neumnost. Dovolite sogovorniku da vam razloži svoja stališča in vas seznani z novostmi. Pri zadevi, ki se vam je še pred kratkim zdela čudovita, boste odkrili nekaj pomanjkljivosti.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra