Kitajski horoskop od 17. do 22. 7. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 17. do 22. 7. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
17. 7. 2018

PODGANA

Pazite se v prvih dneh tedna, ko boste malce vznemirjeni povečane čustvene preračunljivosti, ki bi vas lahko pripeljala do pretiravanja, počistite notranjo navlako in se osredotočite na prihodnost. Ni potrebe po hitenju, le temeljiti bodite pri tem, kar počnete in se ne ozirajte na mnenja drugih. Vedite, da morate najprej spoštovati sebe, šele potem vas bodo znali spoštovati tudi drugi. Dvignite proti koncu tedna stopnjo svoje samozavesti.

Vaš ključ: Izpostavite svoje prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Energičnost in podjetnost, ki se bosta rokovali v prvih dneh tedna se vam lahko obrestujeta. Sredi tedna se oborožite s še nekaj koristnih informacij, nikar pa ne tipajte na prazno, saj boste izpadli nesigurni vase. Za kaj takšnega ni razlogov, poiščite raje konkretna dejstva in dokaze. V petek se izogibajte podpisovanju pomembnih dokumentov, sicer bi se utegnilo zaplesti, in to morda celo po vaši krivdi. Potrudite se urediti nekaj nedorečenosti in se prebudite.

Vaš ključ: Ne zaostajajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

V prvih dneh tedna se bodo v vas naselili manjši dvomi, ki bodo pritiskali na vaše čustveno področje. Radi bi se izkazali pred nekom nasprotnega spola, vendar se tega lotevate na napačen način. Morda za to ni še pravi čas za osebni napredek, po katerem močno hrepenite. V bližnji prihodnosti boste našli način, da dosežete svoj cilj.  Poslovne zadeve boste konec tedna opravljali brez težav, saj boste polni zagona in odlične, zavidanja vredne motivacije.

Vaš ključ: Ne skrivajte svojih talentov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Resno se boste v prvih dneh tedna zaradi nakopičenih dvomov lotili analize svojih čustev in preverjali partnerjeva, vendar z odgovori ne boste najbolj zadovoljni. Bolj ko boste vztrajali, hitreje se boste znova znašli v slepi ulici. Težko se boste tudi nadzorovali, saj bi nekomu najraje povedali, kaj čutite in mislite, pa ne boste našli primernega trenutka za to dejanje. Zato se lahko v vas nakopiči nekaj jeze in nezadovoljstva, ki se bo sprostilo v nedeljo, ko boste deležni strmenja iz oči v oči.

Vaš ključ: Dovolite si sanjati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Kar zadeva vaše finančno stanje, ste trenutno v zelo ugodni situaciji. Vendar pa se vseeno ne spustite v kakšna tveganja, saj bi s tem lahko nazadovali in si nakopali nepredvidljive težave. S trdim delom boste pridobili največ, prav tako pa vas ves čas uspeh tudi pozitivno motivira. Bolj kot drugim, se proti koncu tedna posvetite sebi in svojim odločitvam, ki bodo pomembno vplivale tudi na vašo prihodnost, še posebej na področju osebne rasti.

Vaš ključ: Zavedajte se resnosti situacij!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Izgubili ste zaupanje vase, zato se čim prej skušajte sestaviti in nadaljevati v drugi prestavi. Največjo napako delate, ko bolj računate na vse ostale okoli vas, kot sami nase. Morali se boste lotiti določene spremembe in znova pridobiti vso potrebno samozavest. V prihodnosti jo boste še kako potrebovali, ker vas čaka težka preizkušnja. Samskim se proti koncu tedna, ko boste bolj klepetavi, obetajo čudovite možnosti novih poznanstev.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna 

KONJ

Poizkusite se čim manj izpostavljati na pomembnejši področjih, ker enostavno nimate pravih argumentov in tako boste vedno potegnili krajšo zanko nezadovoljstva. Za nekaj časa se raje držite zase in poskusite nekaj storiti okoli zadeve, ki ste se je še pred časom uspešno izogibali. Opazili boste razliko v vašem življenju in tako dobili dodaten zagon, da se lotite še kakšne stvari, za katero prej niste imeli energije ali našli časa. Svet se bo za vas začel vrteti v barvnih odtenkih.

Vaš ključ: Ne pozabite nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Vnel se bo manjši prepir z nekom, ki vas bo želel prepričati, da je vaše razmišljanje napačno ali nepomembno. Nima smisla, da se prepirate in pregovarjate, raje ostanite zvesti sebi in svojim željam, če ne želite, da nadzor nad vašim življenjem prevzame nekdo drug. Ob večerih preberite kakšno zanimivo knjigo, pred tem pa si privoščite kopel, ki vam bo dvignila energijo. Na področju ljubezni konec tedna prihaja čas močne navezanosti in poglobitev.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Teden boste začeli polni moči, čeprav vam nekaj ne da miru, saj slutite, da bi lahko dosegli veliko boljše rezultate in premagali tudi konkurenco. Vsekakor prihajajo sredi tedna dobre novice glede potovanja ali dopusta. Ne prepuščajte pa se konec tedna okoliščinam in popazite glede pravnih in administrativnih stvari, kjer se ne bi smeli prepustiti naključju, posebno če sodelujete z nekom izmed prijateljev, ki je karakterno drugačen od vas in zahteva analitičen pristop.

Vaš ključ: Ne skrivajte se v ozadju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PETELIN

Najbolje se boste počutili, če boste odpotovali nekam daleč, med ljudi, ki so za vas popolnoma nepoznani in zanimivi. Naveličani ste namreč že vsakdana, ki se vedno ponavlja in vam zato že močno preseda. Želite si nekaj novega, nekaj drugačnega in nekaj bolj vznemirljivega. Vseeno pa ne bi bilo slabo, če se odpravite vsaj v naravo, da pozabite na težave in se soočite s svojimi notranjimi demoni, zraven pa povabite tudi dobrega prijatelja.

Vaš ključ: Sprostite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Zmedeni stopate v teden, zato boste preskakovali z ene zamisli na drugo in se zraven pošteno nasmejali. Vedno se lotevate več stvari hkrati, težje pa dokončate, kar začnete. Sredi tedna naredite načrt in začnite z eno samo idejo. Ko pa boste to dokončali, lahko začnete z uresničevanjem naslednje. Počasi se daleč pride, zato ne hitite, raje podarite poudarek kvaliteti. V medsebojnih odnosih se lahko pojavi nekaj nesporazumov, ki jih boste rešili ob kavi.

Vaš ključ: ne iščite težav kjer jih ni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MERJASEC

Veliko časa boste v prvih dneh tedna posvetili razmišljanju. Lahko bi se odločili za osebno sproščanje ali pa tudi za učenje nečesa novega in zanimivega. V sebi boste v četrtek začutili veliko nove energije in obenem boste spregledali, da tako kot doslej ne more več iti v prihodnje. Bodite bolj varčni, denar bo vedno bolj dragocen, kljub vsemu pa boste tudi dovolj radodarni, če bi vas kdo vprašal za pomoč.

Vaš ključ: Zaupajte v svoje odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

Poglejte si še: