Kitajski horoskop od 17. do 23. maja

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 17. do 23. maja (foto: pixabay) pixabay
17. 5. 2021

PODGANA

V tednu pred vami postajate bolj odločni, posebno pri delu. Usmerja vas pravi občutek, tudi pri uradnih zadevah, kjer je treba reševati zadeve na podlagi dejstev. Radi bi nadaljevali neobremenjeno, toda na vsakem koraku se bodo od četrtka dalje pojavljali novi zapleti in ovire. Nič ne bo delovalo brez tehtnega premisleka in počitka, ki ga tokrat resnično potrebujete. Obveznosti bodo vedno bolj precizne, zato se ne čudite, če ne bo dovolj moči, da bi vse opravili prav brezhibno. Morda ste se preveč obremenili po nepotrebnem.

Vaš ključ: Približajte se bistvu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

BIVOL

Ljubezen je tista, ki si jo boste v tem tednu želeli obogatiti. Pred vami je dinamičen in konstruktiven teden, ki prinaša dobre možnosti, le prilagoditi se bo potrebno. Združite prijetno s koristnim, ter nikar pozabite tudi nase ter na svoje telo, ki že hrepeni po sprostitvi. Bodite na področju odnosov odprte glave in sprejmite nove dražljaje. Naj vas ne jezi, ker pričakovanih novic ali klica v soboto ne bo. Pošljite sami sporočilo, na koncu boste spoznali, da ste predolgo oklevali. Tako lahko končno začnete novo poglavje.

Vaš ključ: Sprejmite novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

 

TIGER

Prehitro se odzivate na določene opazke. Stvari poskusite opazovati drugače kot do zdaj, posebno v odnosih s starejšimi. Svoje zasebne zadeve zaščitite pred govoricami, da se zavarujete pred morebitnimi zapleti. Nekdo se vam bo zasidral trdno v srce, razmišljali boste o skupnih trenutkih in poskušali doseči srečanje, ki bo v znamenju strasti. Polni protislovij boste v petek zato se nikar ne poglabljajte v težave drugih. Ne bodite prizadeti, če vam bo nekdo od bližnjih povedal kakšno zadevo na račun vaše nečimrnosti. Sedaj ni ravno pravi čas za trmoglavljenje.

Vaš ključ: Bodite bolj umirjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 

MAČKA

V tednu pred vami se boste morali postaviti zase, saj bo nekdo podiral vaš intimni prostor. Bodite odločni in nepopustljivi, saj boste le tako dosegli to kar ste si zamislili. Ljubezenska priložnost vas tokrat ne bo prepričala. Tudi glede poslov ste trenutno nekoliko utrujeni in ne morete se odločiti, kaj bi bilo najboljše za vas. Premislite proti koncu tedna tudi o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili. Vaši možgani bodo delovali zelo hitro. Veliko se boste tudi gibali! Nekateri dogodki ne bodo povsem v kontekstu z vašo notranjo držo, kljub temu jih boste sprejeli.

Vaš ključ: Nikar ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

 

ZMAJ

Zelo boste flegmatični in brez večjih težav, ki bi vam povzročale glavobole. Uspešno boste končali poslovne in finančne zadeve. Čeprav v določeni zadevi še tako uživate, se vseeno ne zaganjajte preveč. Ne pozabite, da ste se nečesa lotili zaradi boljšega počutja in se cilju zelo približujete. Kljub dobrim namenom brez nesoglasij konec tedna, ko bodo vaša pričakovanja ogromna ne bo šlo.  Spremenite stališča in si ustvarite bolj enostavne razmere, še posebej v domačem okolju. Ker boste imeli malo več prostega časa, se lahko za kakšen dan odpravite v hribe.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

 

KAČA

Potrudite se in prisluhnite, sprejmite dobre zamisli, ter se podajte v zgodbo, ki vam obeta prijetno nadaljevanje. Poskusite brezhibno opraviti tisto, kar se od vas pričakuje, saj bo časa vedno manj. Obstaja možnost, da popravite zadevo, ki bo na materialnem področju ključnega pomena. Zaupajte sebi in spreglejte negativne komentarje drugih. Previdnost naj bo v soboto in nedeljo prisotna v prometu. V vseh dejavnostih, ne samo na cesti, zmanjšajte hitrost in se prilagodite bolj ustaljenemu in počasnemu tempu.

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

 

KONJ

Ne izgubljajte v začetku tedna odvečnega časa pri stvareh, ki jih ne morete rešiti. Moti vas nekaj nedorečenega, previdni bodite tudi z nekom, ki vas očitno še ne sprejema na pravi način. Veliko bo v sredo in četrtek dela, vendar boste kljub temu v vse kar boste počeli, vlagali veliko pozitivne naravnanosti. Odnosi s prijatelji bodo večinoma prijetni in razigrani. Konec tedna boste preživeli sproščeno in dobre volje in nehote širili dobro razpoloženje tudi med ostale. Dobra možnost je, da tam kjer niste zadovoljni začnete znova, ter da se sestavite.

Vaš ključ: Zaupajte le vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: marelična

 

KOZA

Nekdo si močno želi stikov z vami, zato se odzovite, posebno če sta dolgo čakala drug na drugega. Veseli boste novice, ki zadeva prijeten dogodek. Tudi sami razmišljate v tej smeri, ne glede na nekaj dvomov, povezanih s psihičnim stanjem. Vsekakor je še dovolj časa za ljubezenske odločitve, ki bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. Imate dovolj energije, da se v domačem okolju pogovorite o vseh nejasnostih, ki so bile prisotne v odnosu. Nekaj se bo v nedeljo zapletalo, čeprav temu ne bi smeli pripisati prevelikega pomena. Veliko lažje vam bo, če se boste čim prej soočili.

Vaš ključ: Odzovite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

 

OPICA

Nesporazumom, ki bodo prisotni v torek se ne morete izogniti tako, da se obrnete vstran, potrebno se bo soočiti. Dovolite si, ko boste najbolj napeti prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati speča čustva. Po tihem vas bo skrbelo, da ne boste v določenem okolju tako sprejeti, kot ste pričakovali. Umirjena energija bo v nedeljo, ko si boste vzeli čas zase in za bližnje delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar se boste zadev lotili bolj poglobljeno, kar vam prinaša čudovite rezultate.

Vaš ključ: Umirjenost prinaša rešitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna

 

PETELIN

Več pozornosti namenite zdravju in prehrani, sicer bo počutje v tem tednu nihajoče. Po spletu srečnih okoliščin vam lahko uspe odpraviti slabo voljo. V danem trenutku morda ne boste vedeli, komu lahko zaupate in čigavo maslo je določena novica. Čas bo prinesel prave odgovore. Povabite ljubljeno osebo v nedeljo v razkošje odnosa, združita moči in znanje, skupaj lahko hitreje dosežeta večji zastavljen cilj. Najboljše volje boste konec tedna ob večerih, ko nastopi val strasti.

Vaš ključ: Povežite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

 

PES

Svojih težav v tem tednu ne poskušajte reševati z veliko dela, saj boste podlegli napetosti, na koncu pa vse opravili slabe volje. Čeprav ste na svojih poteh vedno previdni, tokrat večja previdnost ne bo odveč. Naj se vam ne mudi, vse vas bo počakalo. Z veseljem se boste lotili nove zadeve, saj vam bo obljubljen večji zaslužek. Čas ni primeren za iskanje potrditve. Primanjkovalo vam bo vztrajnosti v osebnih odnosih, zato boste na trenutke neverjetno trmoglavi, ko boste potrebovali pozornost in spodbudo. Zapluli boste v vode strasti.

Vaš ključ: Sprostite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

 

MERJASEC

V začetku tedna se boste osvobodili nekaterih jeklenih načel, kar je trenutno za vas najboljše. Nekdo se očitno še vedno ni znebil določenih fiksnih idej, zato nanj preveč ne računajte. Glede na to, da ni na položaju nič takšnega, kar bi vas posebno zanimalo, se boste izognili konfliktu. Skupne točke raje poiščite v složnosti. Čeprav bo naloga težka, se boste dobro odrezali. V partnerskem odnosu bo v nedeljo prišlo do napetosti, glavni razlog pa bodo nerešene zadeve iz preteklosti. Tudi, če boste podvomili vase, tega drugi ne bodo zaznavali.

Vaš ključ: Odkorakajte iz primeža preteklosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Preberite še: