Kitajski horoskop od 18. do 23. 12. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 18. do 23. 12. 2018 (foto: pixabay) pixabay
18. 12. 2018

PODGANA

Poskrbeli boste, da se nič pomembnega ne bo moglo zgoditi brez vas. To vas bo močno povzdignilo v očeh družinskih članov, a. nikar se tako ne zaletavajte, saj ima vse svojo mero. Bodite previdni pri hrani, ki vam bo izredno teknila. V službi vam bodo dodelili nehvaležno nalogo, ki jo boste opravili z občutkom in natančnostjo. Poželi boste hvalo in občudovanje. Ta izkušnja vas lahko zavihti v višave, kar pa bo žal imelo le kratkoročen učinek. Posvetite se raje dolgoročnim ciljem in uspehom. Korak za korakom delajte na samozavesti in na dobri komunikaciji.

Vaš ključ: Počakajte na svojo priložnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

Na ljubezenskem področju lahko pride do nevšečnosti, ki bodo povezane z daljno preteklostjo. Sprostite se ob glasbi in bodite bolj pazljivi. Zavedate se, da lahko po majhnih korakih doživite velike spremembe. Vezanim bo konec tedna zaradi številnih zabav zmanjkalo časa za romantiko, kljub temu ste lahko povsem mirni, saj se bodo zadeve razpletale nekako spontano, in ostane vam le, da uredite podrobnosti. Vsekakor pa se povežite še z nekom od znancev ali sorodnikov, ki vam lahko pomaga v ključnem trenutku. Le nikar ne dovolite, da bi na vas vplivale določene zasebne zadeve.

Vaš ključ: Pazite na nesporazume!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

TIGER

Spremljale vas bodo majhne skrivnosti in določene stvari bodo šle po tisti poti, ki vam je namenjena. Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite in uživajte. Odpravite se lahko tudi na pohajkovanje po okrašenem mestu. S tem si boste ponovno povrnili energijo. Vzemite si čas zase in za ljudi, ki so vam pomembni in jih imate radi. Z zanimanjem boste poslušali nekoga starejšega, ki vam bo dal smernice za naprej in vas pripeljal do večjega spoznanja. Veliko truda boste vložili v osebni razvoj.

Vaš ključ: Prihajajo presenečenja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

V prvih dneh tedna boste svoj pogled usmeril proti širnemu svetu. To boste najlažje storili, če se boste udeležili kakšnega dodatnega izobraževanja. Sprostitev bo nujna, zato se na tem področju bolj organizirajte. Zdravje naj vam bo na prvem mestu. Zaželeli si boste tudi več gibanja. Veliko se boste posvečali domu in družini. Uspeh ne bo prišel kot ste predvidevali, zato boste morali še malo počakati. Vedeli boste, da ste na pravi poti, pa čeprav bo trajalo še nekaj časa, da se bodo prijatelji zopet strinjali z vami. Pomembno je, da vztrajate.

Vaš ključ: Bodite bolj odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:temno modra

ZMAJ

Vaš delovni ritem bo zelo hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Bodite nekoliko bolj odločni, ker vas lahko to vaše večno tehtanje pripelje v skrajno neprijetno situacijo. Od srede dalje  boste še bolj kot običajno izpostavljeni naivnosti, zato pazite s kom imate opravka. Še posebej, če se vse skupaj tiče finančnega področja, je previdnost nujno potrebna. V ljubezenskih odnosih nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne situacije. Kljub temu se boste sposobni postaviti zase in si izboriti tisto, kar menite, da vam pripada.

Vaš ključ: Ne iščite izgovorov.

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Nekdo premočno vpliva na vas, a tega za zdaj ne morete spremeniti. Vsekakor pazite, da ne bi izdali svojih skrivnosti. Napetosti, povezane z delom bodo v prvih dneh tedna popustile, delo bo dinamično, rezultati pa več kot odlični. Želja se vam bo končno tudi uresničila. Nič vam ne bo ušlo, zato boste pomirjeni in zadovoljni. Doživeli boste presenečenje, ki pa bo tokrat izjemoma zelo pozitivno a ne pozabite, da lahko tudi majhne pozornosti prinašajo srečo. Trdno boste zastopali svoja stališča, vendar bi se vam veliko bolj izplačalo, če bi k vsemu pristopili diplomatsko.

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

V tednu pred vami se sprostite in uživajte, saj ste ves čas v pogonu in pod stresom. V ospredju bodo tudi finance. Če ne boste pazili na svoj denar, se vam lahko zgodi, da si ga boste morali sposoditi. Na področju osebne rasti lahko dosežete odlične rezultate, ki bodo dobra podlaga za prihodnost. Nekdo vam bo pomagal, ko bo spoznal vašo resnost. To vas lahko reši v trenutku, ko ne boste točno vedli, kakšne argumente lahko uporabite. Mnoge stvari se bodo obračale v pravo smer. Ostane vam le, da pospešite nekaj, s čim ste odlašali.

Vaš ključ: Samozavest vas bo reševala!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale težave, kar vas bo razveselilo, saj ste v zadnjem času nad njimi že skoraj obupali. Vse se spreminja v hipu in ugotovili boste, da nekaj prihaja v vaše življenje skoraj naključno. Ne sedite križem več rok, temveč si prizadevajte, da se vam zadeve čim prej rešijo. Doživljate zelo naporne trenutke, ko se od vas pričakuje le najboljše, a tokrat se boste odzvali popolnoma drugače. Izrazite se s svojo povečano kreativnostjo. S financami boste imeli tokrat srečno roko.

Vaš ključ: Znižajte pričakovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

Na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na kompromise. Razmišljali boste glede napovedanega srečanja, ki vam povzroča metuljčke v želodcu. Spet boste pridobili na samozavesti in pogumu, najprej pa razčistite zadeve v svojem ljubezenskem razmerju, ki niso najbolj jasne. Prav malo bo manjkalo, da bi se razjezili, toda vseeno poskusite še nekoliko počakati. Pametne poslovne odločitve se vam bodo končno obrestovale. Prinesle bodo stabilnost na poklicni poti ter dobre priložnosti za višji prihodek.

Vaš ključ: Poskrbite za svoje telo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

Vse se bo vrtelo okrog finančnih težav, za katere ste odgovorni predvsem sami. Končno se boste odločili pustiti za seboj vse tisto, kar vas je dolgo obremenjevalo in utesnjevalo. Ne presojajte zadev in situacij po prvem vtisu. Tako bi se le zapletli v nekaj težkega. Najbolj pazite, da se ne bi sprli z osebo, ki je dokaj vplivna in vam veliko pomeni. Od vas bodo zahtevali veliko truda, kar vam ne bo odveč. Čaka vas pomembna prelomnica, ki bo povsem spremenila vašo zasebno pot. Mogoče je, da se boste v odpravili na potovanje s prijatelji.

Vaš ključ: Ne čakajte v nedogled!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Ne ženite si vsega k srcu in vedite, da prijatelji dobro vedo, kaj ste naredili. Na določena vprašanja ne boste mogli odgovoriti povsem preprosto, saj zahtevajo premislek. V družini se nikar ne odločajte povsem sami. V sredini tedna bodite pozorni na izdatke, saj se vas bo nekoliko lotila pretirana zapravljivost. Zanesite se na lastne izkušnje in sposobnosti, ki ste si jih do sedaj nabrali. Najboljša rešitev je vsekakor to, da sami organizirate nekaj, kar bo koristilo vsem vpletenim. Izkazali se boste. Počutje bo postalo stabilno in počasi se boste vračali na stare tirnice.

Vaš ključ: Ne dovolite dvomom, da vas objamejo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Do srede boste na poslovnem področju precej slabe volje, saj bo nekdo na vsak način hotel pokazati svojo avtoriteto, kar vas bo razjezilo. Samozavestno boste v četrtek začeli uresničevali svoje sanje in se podali proti pravim ciljem. Zelo spretni boste, ko bo treba stvari obrniti v svojo korist, tudi bolj ambiciozni in sigurni vase. Konec tedna zopet prihaja nekaj napetosti, dogajalo se vam bo nekaj, kar vas znova obremenjuje in krati vaš mir. Pravočasno se prebudite, še posebej na ljubezenskem področju.

Vaš ključ: Ljubezen bo prevladala!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Preberite si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri