Kitajski horoskop od 18. do 23. 6. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 18. do 23. 6. 2019 (foto: unsplash) unsplash
18. 6. 2019

PODGANA

Spoznali boste, kako zelo lepo je biti pozoren do nekoga, ki ga imate resnično radi in vas ceni. Poskusite si pomagati s pogovorom in nikar ne zatirajte čustev. Vaše ideje bo podpirala ogromna količina energije, ki jo boste znali usmeriti v napredek. Proti koncu tedna bo čas za nove začetke in podvige, morda celo sveža čustva. Dogodki se bodo vrstili posebno intenzivno in spodbujali težnjo po večji kakovosti bivanja. Vaše odločitve bodo podrejene udobju in varnosti. O tem ne boste imeli časa dosti razmišljati, ampak le delovati.

Vaš ključ: Zavedajte se resnosti situacij!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

BIVOL

Goro nakopičenih nalog in obveznosti boste v torek težko obvladovali. Hrepeneli boste po miru, počasnem tempu in vsem, kar bi lahko prineslo harmonijo. Doživljali boste paleto čustvenih izzivov. Na trenutke bo vladala zmeda, ko ne boste prav dobro vedeli, kaj želite. Energije se bodo konec tedna zdele neoprijemljive, kar zna vsakdanji ritem spraviti v težave. Izredno dobro se boste ujeli s prijatelji, ki vam bodo tokrat pripravljeni prisluhniti. Kar se tiče čustev je pred vrati zmeda, ki vas bo pripeljala do spoznanja, da je najboljše, če se zanesete le nase.

Vaš ključ: Ne skrivajte se v ozadju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Za vse obveznosti ki vas čakajo v tem tednu si bo treba vzeti malo več časa in se v njih bolj intenzivno poglobiti. Trenutek, pod katerim ste bili kar nekaj časa, se bo spet začel umikati vaši intuiciji, ki vas vodi bolje od vsega. Želeli si boste bližine partnerja, saj vas bo s svojimi besedami in dejanji sproščal in razvajal. Sobota bo od vas zahtevala veliko prilagajanja drugim, predvsem prijateljem. Vse bo povezano z vašim finančnim stanjem. Delo vas bo kljub prostemu času popolnoma prevzelo.

Vaš ključ: Dovolite si sanjati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA (zajec)

V sredo boste utrujeni od zahtev, ki jih drugi postavljalo pred vas, ne da bi vas prej vprašali. Preplavila vas bo zanimiva dimenzija, ki bo delovala kot poživilo. Želeli si boste spodbud, dobili pa boste vse prej kot to. Počasen, zasanjan, celo pasiven ritem bo imel v soboto in nedeljo prav posebno nalogo. Ne odnehajte prehitro, saj ste šele začeli. Kmalu bo prišel trenutek, ko boste zmogli vse. Tudi tisto, za kar do sedaj niste imeli dovolj poguma in vztrajnosti.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Apetiti bodo v sredini tedna naraščali skupaj z vašimi ambicijami. Pazite, da se ne boste v iskanju pomoči zapletli v nejasne in nepoštene odnose. Nagnjeni boste k pretiravanju. Naložili si boste veliko več dela, kot ga lahko opravite. Čeprav bo odločitev dobra, je lahko preveč stresna. Če se boste v četrtek poskušali pogovoriti o pomembnih zadevah, bodite potrpežljivi. Prevelika pričakovanja vas bodo pripeljala do razočaranj. Vaša pripravljenost na romantične podvige bo v petek v odnos vnesla veliko svežine, ki ste jo pogrešali.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Napetost bo v sredini tedna popustila, veliko spodbude in veselja lahko najdete v družbi prijateljev, naj vas razvajajo. Odnosi s sodelavci bodo v sredo dobri in v delovnem smislu zelo učinkoviti. Partner bo vneto preizkušal vaš prag tolerance in vam žele dokazati, da ima prav. Vztrajajte pri svojem, ostanite na svoji poti. Sprijaznite se z dejstvom, da je najboljše, da se najprej znebite starih dolgov in šele nato začnete znova. Strmeli boste k večji odgovornosti, kar vas vodi k stabilnim odločitvam.

Vaš ključ: Ne pozabite nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

V sredini tedna boste nasmejani in zelo zadovoljni s spletom okoliščin, pozorni pa bodite na izdatke, saj se vas bo nekoliko lotila pretirana zapravljivost. Na dogajanje boste počasi pogledali iz bolj zanimivega vidika. Nič se vam ne bo zdelo tako resno in usodno, da tega ne bi mogli sami rešiti. Nekaj težkih trenutkov vas čaka v soboto, malce nesamozavestni boste in polni nezaupanja vase, zato več počivajte in se manj obremenjujte. V partnerstvu boste potrebovali predvsem strast, ki vas bo presenetila.

Vaš ključ: Ne skrivajte svojih talentov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Nimate časa niti za dihanje, kaj šele za nadaljevanje ljubezenskih prigod. Nekdo računa na vašo pomoč. Videli boste globlje od drugih, in zato tudi prej začutili, kam stvari peljejo, a vseeno se ne prenaglite s hitro potezo. V petek lahko pričakujete veliko dogajanja na ljubezenskem področju. Celo nekdo, ki je bil zelo hladen, bi se znal omehčati. Pričakujete lahko tudi veliko prijetnih vabil. Čas se bo odvijal izjemno dinamično, stvari okoli vas bodo pospešile svoj tempo, zato pazite, da se ne boste prenaglili.

Vaš ključ: Ne zaostajajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Čustva boste odprli neznanemu. Dovolite si, da vas preseneti s svojo nepredvidljivostjo, širino in čarobnostjo. Občutki bodo vodili k pravemu cilju. Na preizkušnji bo čut za sodelovanje. Treba se bo polno zavzeti, delovati na več ravneh hkrati in se prilagoditi razmeram. Skrbi se bodo v soboto pozitivno razpletle, kar vas bo takoj spravilo v boljšo voljo. Spet boste imeli čas za dobre nakupe in sprostitev. Ko bodo zadeve dosegle vrelišče, se boste o vsem pogovorili in jih tako premaknili iz mrtve točke.

Vaš ključ: Sprostite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

Priložnosti za počitek bo malo, pričakujte večje spremembe. Tudi kar se tiče doma in družine se lahko marsikaj začne vrteti v drugo smer. Vi ostanite pri svojih odločitvah in vse bo šlo mirno mimo vas. Čas je, da obrnete nov stran v življenju in pustite tudi drugim, da izrazijo svoje sposobnosti. Zato ne boste sami nič manj uspešni, ampak toliko bolj sproščeni. Namesto da se pretegujete, bo dovolj prava beseda ob pravem trenutku, ki vas bo povzdignila nad povprečje. Tako boste imeli več časa za razmišljanje.

Vaš ključ: Zaupajte v svoje odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena 

PES

V teden stopate nekoliko napeti in usmerjeni v prehitre rešitve. Razmišljali boste tudi o novostih, ki pa jih bo treba najprej skrbno preveriti, saj vas lahko popeljejo v neuspeh. S čustvenim področjem se ne boste pretirano obremenjevali, saj boste čutili, da vse poteka tako, kot si želite, ter da lahko partnerju resnično zaupate. Samskim bo najbolj naklonjena druga polovica tedna, ko boste sicer prenehali na silo iskati partnerja, ravno takrat pa se vam bodo pojavile spontane in zanimive priložnosti, ki jih bo vredno uloviti.

Vaš ključ: Ne iščite težav kjer jih ni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MERJASEC

V tem tednu se boste približali pravim rešitvam, po katerih hrepenite že nekaj časa. Čas bo namenjen poglobitvi in analiziranju, zato se boste težko predajali ljubezenskim radostim. Premislite glede pomembne odločitve, da ne boste proti koncu tedna zamudili pomembne smernice, ki vam v prihodnje obljublja boljši zaslužek in hkrati povečuje tudi vaš ugled. V nedeljo hitite počasi in bodite bolj previdni pri resnem delu in na cesti. Ljubezen bo najbolj nežna, ko boste resnično zaupali.

Vaš ključ: Izpostavite svoje prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri