Kitajski horoskop od 18. do 24. 1. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 18. do 24. januarja 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 18. do 24. 1. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
19. 1. 2016

Podgana

V prvi polovici tedna boste s sodelavci in poslovnimi partnerji odlično sodelovali in temu primerni bodo rezultati. Klima na delovnem mestu bo sproščena in ugotovili boste, da ste v preteklosti ravno to pogrešali. Vezani s partnerjem odprete pomembno temo, samski pa svojo energijo usmerite v simpatijo. Zadani cilj po finančni stabilnosti bo proti koncu tedna že skoraj dosežen. Navdušeni boste kako disciplinirano ste se zadeve lotili. Prav nič osnovnega vam ne manjka, le ostaja vam več. Odločeni ste s to strategijo nadaljevati in partnerjeva podpora vam bo veliko pomenila.

Vaš ključ: Zanesite se le nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

Bivol

Učenje, predavanja in delo vam bodo v prvi polovici tedna vzeli veliko časa. Na delovnem mestu bo vaša kreativnost nagrajena, kar bo odlična motivacija za ustvarjalnost. Več pozornosti namenite zdravim prigrizkom, sicer bo prehladno obolenje vaša stalnica. Proti koncu tedna ostanite doma, poskrbite za zračnost prostorov in počitek. Po spletu srečnih okoliščin in vaši volji vam uspe odpraviti zaplete v prijateljskih odnosih. V danem trenutku sploh ne boste vedeli, komu lahko zaupate in čigavo maslo je določena zadeva. Čas bo prinesel odgovore, vi pa po premisleku pogumno dalje.

Vaš ključ: Poskrbite za novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Tiger

V prvi polovici tedna bo za vas ugoden čas za sklepanje trdnih zavezništev, podpisi pogodb z dobrim in trajnejšim zaslužkom. Več novih priložnosti bo v zasebnem življenju. Nova pridobitev nakup najsodobnejšega komunikacijskega pripomočka, tudi ogled novega jeklenega konjička bo pod vprašaj postavila razpoložljiva sredstva. Novice, ki jih slišite vas lahko razveselijo in so dodatna delovna motivacija. Priznate lahko, da ste pričakovali tak razplet in zato žrtvovali veliko svojega prostega časa. Ob tem uspehu nikar ne pozabite pohvaliti vse tiste prijatelje in družino, ki so vam nesebično pomagali.

Vaš ključ: Imejte odprte oči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Mačka

Napetost bo v prvi polovici tedna naraščala in na preizkušnji bo vaša psihična stabilnost. Ljudje okoli vas bodo opazili, da se nekaj dogaja in upravičeno bodo zaskrbljeni. Vendar ne skrbite, saj se lahko veliko zadev reši samo po sebi, vaše začeto delo pa dobi epilog napredka. Proti koncu tedna dragi osebi pripravljate presenečenje, ki pa ne bo darilo bolj bo dišalo po temu, da želite nekaj prikriti. Čas je, da postavite dozdajšnja prepričanja na glavo in se oprimete novih, ki so obetavnejša. Zaupanje si je treba pridobiti, kar pa ni ne mogoče.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Zmaj

Duševni mir in ohraniti prijateljske vezi so stvari, ki se jih boste v prvi polovici tedna najbolj veselili. Občutek, da je bilo vsega preveč in, da je šlo preko mere še sprejemljivega vas spremlja, zato se ga čim prej znebite. Skušajte stvari podoživljati na humoristični način in se postavite na realna tla. Privoščite si užitke razvajanja v dvoje. Napetost bo popustila. Konec tedna se boste izkazali s svojo praktičnostjo. Zvezde vam bodo naklonjene pri odplačevanju dolga, ki bo poravnan točno ob dogovorjenem času. Stabilnost v službi bo vaš ponos, le zasebno vas čaka nekaj težjih odločitev.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Kača

V prvih dneh tedna oboževalcev ne bo manjkalo, le pravega bo potrebno prepoznati. Prebudite v sebi otroka in se prepustite radostim, ki jih tudi ne bo malo. Zmagovalne energije vas bodo spremljale tudi na delovnem mestu, kjer boste s svojimi inovativnimi idejami gladko pometli s konkurenco. Aplavz bo samo za vas. Družabno življenje vam bo tudi konec tedna omogočilo nova poznanstva in korake naprej. Samski lahko po dolgem času srečate osebo od katere upravičeno lahko pričakujete nekaj več. Trud, ki ga v to vložite, bo kronan v ljubeč odnos in trajnejšo vezo.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Konj

Z vizualizacijo in intuicijo lahko v prvi polovici tedna, zgradite boljše odnose, nove priložnosti dosežejo vrhunec sredi tedna, ko vam je zaupana skrivna naloga, ki terja popolno tajnost in diskretnost. Razvijati lahko začnete samodisciplino, nova podoba vam bo všečna. Knjige z lahko vsebino bodo vaše terapevtke in odlična družba. V zadnjih dneh tedna je možnih nekaj več nesporazumov v ljubezenskem razmerju zaradi vaše nepopustljivosti. Pretehtajte svoje besede, da ne zabredete še v večje težave.

Vaš ključ: Prihaja več priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Koza

Vaša sveža ljubezenska zveza bo na očeh javnosti, zato bo zunanji videz v tem tednu še kako pomemben. Manjše spremembe modne garderobe bodo odlična popestritev in tudi sicer bo poudarek na estetiki. Trudili se boste, da ostanete na samem vrhu priljubljenosti, kar vam z malo sreče tudi uspe. V drugi polovici tedna bo razumevanje z bližnjimi več kot odlično, kar bo pripomoglo k vaši dobri volji. Počutili se boste srečne, svoje občutke boste delili s prijatelji, ki jim zaupate, saj ne želite da vašo srečo kdor koli kali.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

Opica

Občutek, da ste blokirani in v slepi ulici vas bo spremljal vse do sredine tedna, ko dobite nenavadno ponudbo, ki se kasneje izkaže za resno in vam bo predstavljala večji izziv. Privoščite zmago drugim in se z njimi veselite, saj v drugi polovici tedna prihaja tudi vaših pet minut sladke slave. Držite se obljube, da vas malenkosti ne bodo več razburjale, saj lahko napačne poteze kmalu obžalujete. Dela vam ne bo manjkalo. Čaka vas sestanek s poslovnim partnerjem o občutljivi temi. Vse oči bodo uprte v vas. Tudi tokrat dokažete, da drznost in pogum štejeta.

Vaš ključ: Odprite se ljudem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Petelin

V prvi polovici tedna bodo vse aktivnosti podrejene pripravam na predstavitev zadeve, v katero verjamete in si upravičeno obetate dodatni vir dohodka. Povabite partnerja v razkošje odnosa, združita moči in znanje, skupaj lahko hitreje dosežeta cilj. V drugi polovici tedna vam bo zabava ljubša od obveznosti in dela. Druženje boste opravičevali s svojim praznovanjem in številnimi prijatelji, ki si zaslužijo vašo pozornost in ne nazadnje boste situacijo izkoristili za koketiranje. Preizkušnje bodo velike, vaše dojemanje pa zelo lahkotno. Žal, popravnega izpita tokrat za vas ne bo.

Vaš ključ: Zabavajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Pes

V prvi polovici tedna se boste spopadali s pomanjkanjem energije. Poiščite si motivacijo, ki vas bo rešila vsakodnevnih muk. Morda nekaj miselnih vaj, ki bodo prebudile vašo zavest. Nepremišljenost in svojeglavost bosta povzročili nevšečnost na finančnem področju. Rešitev za vas bo organizirano delo. Osebo s katero boste komunicirali v drugi polovici tedna lahko spoznate v popolnoma drugačni luči, kar vas bo negativno presenetilo. Ker ne marate gospodovalnih ljudi, boste kljub temu zastavili vprašanje ne oziraje se na pričakovano neprijeten odgovor.

Vaš ključ: Motivirajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Merjasec

Že res, da vam drznost ni tuja, v prvi polovici tedna pa se ustavite in razmislite, ali so vse vaše muhe smiselne. Oseba s katero se spogledujete ni samska, zato bo razsodnost več kot dobrodošla. Prijateljstva se ne da kupiti, zadovoljite se s tem, kar v danem trenutku lahko dobite odnosno kar lahko ponudite. Ne prehitevajte dogodkov. Vaše nenehno pritoževanje postaja moteče za okolico. Poslušalcev, ki bi samo kimali in se z vami vse strinjali nimate več. Narobe slišane besede lahko proti koncu tedna vodijo v nejasnosti ali v večje zmote, zato bodite previdnejši.

Vaš ključ: Bodite bolj prilagodljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri