Kitajski horoskop od 19. do 24. 12. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 8. do 24.12. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 19. do 24. 12. 2017 (foto: profimedia) profimedia
19. 12. 2017

PODGANA

Optimizem bo v ponedeljek in torek podpiral vašo taktičnost na poslovnem področju. Veliko bo novih priložnosti tudi za to, da se izpostavite in poskrbite za napredek, po katerem hrepenite že nekaj časa.  Ljubezensko srečanje bo sredi tedna vznemirljivo, toda prav ta vulkan čustev vam bo neverjetno všeč, saj se počutite prazno. Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid presenetljivo dober. V zadnjih dneh tedna se pripravite na popolnoma nove, zanimive priložnosti.

Vaš ključ: Ne ozirajte se preveč na druge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

V odnosu z ljubljeno osebo so v ponedeljek in torek nakazane možnosti, da doživita nekaj lepih trenutkov. Prisluhnite torej osebi, ki jo imate resnično radi. Zelo naklonjeni vam bodo tudi prijatelji. Druga polovica tedna prinaša nekaj trdnega in zdelo se bo, da nič ne more zamajati vajinega odnosa z osebo, ki vam je najbolj pri srcu. Sicer pa kljub vsemu ostanite na preži in se pogovorite o stvareh, ki vam že nekaj časa povzročajo manjše napetosti in težave.

Vaš ključ: Ne bodite preveč pikri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

TIGER

Nekaj več dela boste imeli v torek v odnosih z domačimi. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari s katerimi že res predolgo odlašate. Nikar se ne smilite sami sebi, saj si s tem ne delate nič dobrega, le tičite na mestu. Izredno zamišljeni in zasanjani boste v soboto. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve. Pazite, da ne bodo opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid. Tudi na finančnem področju bo potrebna previdnost.

Vaš ključ: Pazite na skušnjave!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MAČKA

V prvi polovici tedna boste na področju dela in izobraževanja zelo zaposleni. Lotilo se vas bo navdušenje nad novim projektom. Preverite najprej, če za ta projekt obstaja dovolj zanimanja, saj morda ciljate previsoko. Nikakor nimate dovolj potrpežljivosti za najtežje opravke, ki se bodo vrstili. Premislite o pomembnem srečanju, na katerega se morate dobro pripraviti. Ljubezenske zadeve bodo zacvetele v zadnjih dneh tedna, ko boste veliko bolj sproščeni.

Vaš ključ: Ne bojte se globokih pogovorov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

V ponedeljek in torek boste z vsemi silami branili tisto, kar že imate v svojem življenju. Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno pisano na kožo. Spremljala vas bo dinamična energija in z lahkoto boste v drugi polovici tedna sledili vsem obveznostim. Sreča vam bodo naklonjena v ljubezni, kjer pa ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. Potrebno bo vložiti več energije in se o vsem skupaj bolj odprto in iskreno pogovoriti.

Vaš ključ: Počakajte na bolj ugoden čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

Ne glede na ugodne energije, ki vas spremljajo v prvih dneh tedna, še vedno niste povsem zadovoljni z doseženimi rezultati. Poiščite osebo, ki vam je vedno nesebično stala ob strani. Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam ustreza. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Veselje je pred vrati, še posebej v soboto in nedeljo, ko se boste ponovno veliko smejali in zabavali v odlični družbi. Prišli boste tudi do zanimivih spoznanj.

Vaš ključ: Poskusite biti bolj natančni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Sedaj je pravi čas za konkretne cilje, o katerih sanjarite že nekaj časa. Potrebno je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo izboljšale kvaliteto vašega življenja ter vaše počutje.  Tokrat vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam očitno ni pri srcu. Z lahkoto se boste z nekom spoznali in spustili v zanimiv in razigran pogovor. Zadnji dnevi v tednu samskim prinašajo nove, vznemirljive priložnosti, ki vas bodo razvedrile.

Vaš ključ: Ne pričakujte nemogočega!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

V ponedeljek in torek boste bolj stabilni in umirjeni. Nakazuje se družinski sestanek, kjer boste postavili nova pravila, povedali boste tudi svoje želje in pričakovali njihovo uresničitev. Nekaj se vam bo zelo zavleklo, kar vas bo razjezilo. Najbolj vas vznemirja, da so ljudje okoli vas nezanesljivi. Manjka vam energije, zato se boste spuščali v manjše konflikte. Boljše obdobje se vam nakazuje v zadnjih dneh tedna, ko bo skoraj vse tako kot mora biti.

Vaš ključ: Dovolite si več nežnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

OPICA

Prekomerno se obremenjujete z zadevami, ki jim ne bi smeli pripisovati velikega pomena. Kmalu se bo izkazalo, da je potrebno le še malce počakati na prave korake. Druga polovica tedna bo za vas pozitivna prelomnica, saj bo znanec končno popustil  in se strinjal z vami. Samski boste srečali osebo, ki vam je sicer podobna, vendar potrebuje veliko nežnosti in romantike. Vezani boste konec tedna sproščeno uživali v objemu svojega partnerja.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna 

PETELIN

Ostalo vam je še veliko obveznosti, toda nikakor se ne morete osredotočiti na tisto, ker je v tem trenutku pomembno. Ovirajo vas mešana čustva v povezavi s partnerjem. Ne silite v zadeve, ki jim trenutno niste kos, saj si boste pričarali razočaranje. Nepripravljenost partnerja, da odpreta stare rane ne bo prinesla nobenih pravih rezultatov. Praznične zabave vas bodo vabile, vendar se malce nadzirajte, da se ne boste zaradi prevelike količine alkohola osramotili.

Vaš ključ: Ne pozabite na čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Posvetite se v prvih dneh tedna svojim prijateljem, ki vas že pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo vsaj sredi tedna ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko. Nervozni ste, odzivate se na vsako besedo in dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase, česar boste deležni v soboto in nedeljo, ko boste znali zopet sebe postaviti na prvo mesto.

Vaš ključ: ne glejte samo nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

V torek vas bo čakal pomemben sestanek, ki se ga zagotovo morate udeležiti. Pomembno bo, da ustvarite stik z določenimi ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti priskočili na pomoč. Na poslovnem področju ne boste ravno najboljše motivirani, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki bodo brez besed odreagirali po svoje. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi. Več motivacije in zagona za učenje ter napredek se vam nakazuje v soboto, ko bo motivacija na višku.

Vaš ključ: Bodite zadovoljni z malenkostmi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Preberite si še: