Kitajski horoskop od 19. do 24. 3. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 19. do 24. 3. 2019 (foto: unsplash) unsplash
19. 3. 2019

PODGANA

Prijeten teden je pred vami. Zaznavali boste svoje sposobnosti, ter resnična hotenja in jih na pravi način uporabili. Nič več ne bo nemogoče, delovali boste po načelih poštenja in vztrajnosti. Mislite pozitivno in zaupajte vase. Živite svojo vlogo popolno in odgovorno. V partnerski zvezi se boste odločali in na koncu sprejeli kompromis. Čutili boste, da sta se vaša moč ter samozavest vrnili in da ste odločnejši. Povabilo, ki vas že nekaj časa čaka, izkoristite, saj vas čaka prijetno presenečenje.

Vaš ključ: Naj vas ovire ne ustavijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

BIVOL

Čeprav si želite nežnih energij, je teden lahko precej nemiren. Verjetno boste le sanjarili kaj vse bi želeli narediti. Morda pa celo naredite določene korake v smeri tistih želja, po katerih včasih tako močno hrepenite. V drugi polovici tedna vam bodo energije bolj naklonjene, zato se takrat tudi lotite večjih podvigov, ki vam zagotovo prinašajo prave rezultate. Proti koncu tedna se boste nekoliko izgubili, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, pa še poguma vam bo primanjkovalo.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Pred vami je razposajen teden. Če ste v prejšnjih dneh pogrešali nežnosti, romantiko ali priložnosti za sklenitev novega razmerja, boste sedaj zaznali prave priložnosti. Nekdo, ki vam je všeč že dlje časa, bo zelo prodoren, zato boste uživali v strastnih objemih, še zlasti proti koncu tedna, ko boste veliko bolj sproščeni. Vaša potreba po zadovoljstvu, uspehu in samozavesti bo vedno bolj izrazita. Soočali se boste z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav, saj boste točno vedeli, kaj je potrebno storiti.

Vaš ključ: Dovolite si sanjati.

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Da vaš počitek ne bi predolgo trajal, bo poskrbela energija, ki vam bo povzročila zmedo na poslovnem in čustvenem področju. V sebi boste začutili nemir, in ta bo predvsem pri moških privzel obliko poželjivosti in razburkane čutnosti. Če ne prej, bodo sredi tedna vaše želje končno uslišane. Vsaj tiste, ki se nanašajo na finančno področje. Če ste na pragu sprememb, boste mirnejši, v ljubezni pa vam so najbolj naklonjeni zadnji dnevi v tednu. Počutje se bo na hitro izboljšalo, pripravljeni boste na nove dogodivščine, polni želje po spremembah.

Vaš ključ: Ne izpostavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Paleta presenetljivih dogodkov vas bo sredi tedna malce zmedla. Obetajo se trenutki, ko ne boste obvladovali položaja in ne boste vedeli, kaj okolica ali ljubljena oseba sploh pričakuje od vas. Vse stare vsebine bodo proti koncu tedna priplavale na površje in tokrat boste v fazi, pripravljeni na nov korak. Ste v obdobju, ko intenzivno analizirate kako naprej, zato bodite še posebej pozorni na svoje želje, ter jih poskušajte uresničiti. Vezani boste imeli več sreče v soboto.

Vaš ključ: Ne bodite zadirčni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Teden, ki je pred vami, bo za vas veliko boljši od preteklega. Druženje vas bo sprostilo, pričakovanje potovanja pa bo postalo izjemno prijetno. Na partnerskem področju boste malce labilni, kar vam lahko povzroči nekaj dvomov na čustvenem področju.  V drugi polovici tedna pa boste na svoj račun prišli tudi tisti, ki ste že dlje časa v vezi, saj vas bodo vodili k akciji in direktnemu pristopu, ki bo rešil vašo situacijo. Poslovne zadeve boste dali nekoliko na stran, kljub temu pa bo vaša glava polna načrtov, ki lahko dobijo boljšo podobo.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Na področju ljubezenskega življenja dogodki v prvih dneh tedna ne bodo ravno odsev vaših želja. V sklopu ambicij lahko žrtvujete precej prostega časa. Čutili boste, da potrebujete počitek in nekaj predaha. Čustven prepih vam je vzel veliko energije in čutili boste, da nimate prave motivacije za delo. Napetosti v odnosih bodo proti koncu tedna dosegle svoj vrhunec, a boste kmalu zopet v svojem ritmu. Tisti, ki ste v resni vezi se boste počutili nekoliko bolje, saj boste gradili na medsebojnem zaupanju.

Vaš ključ: Ne dovolite si nespoštovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KOZA

Dogodki na ljubezenskem področju vas bodo prebudili, saj bo veliko smeha, druženja in simpatičnih pogledov. Čutili boste, kot da stvari končno peljejo v vašo smer. Bodite pa nekoliko bolj pozorni na vse notranje vtise, saj vas bodo na poti spremljala presenečenja. Zelo veliko boste razmišljali o ljubezni, o čustvih in o vseh notranjih vzgibih, ki čakajo, da se jih znebite. Poglabljali se boste vase in bolj odprti boste do partnerja, ki bo tokrat zelo prilagodljiv.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Povejte kaj želite in za tem stojte, saj vam sledi veliko dobrih priložnosti. V ljubezenskih odnosih nekoliko potrpite in izkoristite povabilo, ki se bo izkazalo za zelo pozitivno. Kljub svoji veliki notranji moči veliko, lahko veliko ciljev in idej ostane v vas, ker prevladuje razum. Veliko boste delali, zato boste na trenutke utrujeni. Pomembno je, da poskrbite za dovolj spanca. Prijateljica, ki vam povzroča dvome, bo v drugi polovici tedna odprta za sproščene pogovore, zato poskusite to izkoristiti.

Vaš ključ: Ne ustrašite se priložnosti.

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

V prvi polovici tedna boste spogledljivi in igrivi. Če ste pripravljeni in sestavljeni, se vam obeta veliko prijetnih srečanj, in morda celo poglobitev odnosa. Končno boste zares zaživeli, in če ste sami, bi lahko med vami in nekom preskočila iskrica ljubezni.  Na poslovnem področju se vam bodo zadeve v drugi polovici tedna odpirale z svetlobno hitrostjo, k temu pa bo pripomoglo tudi več odločnosti, ki vas bo obiskala v pravem času na pravem mestu in vas rešila pred zoprnimi situacijami in dvomi.

Vaš ključ: Ne zapletajte se po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

PES

Teden, ki je pred vami vam na ljubezenskem področju ne bo posebno naklonjen, zato bi lahko nastopili dvomi, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se da rešiti, ostale zadeve pa pustite, da potečejo spontano. Za kreativne in ponosne je ta teden na poslovnem področju lahko zelo uspešen. Verjetno boste polni iniciativ, novih planov in želje po uspešnih aktivnostih. Iniciativa vas zato lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo tudi vašem egu. Vaše zamisli bodo dobile pravo barvo v zadnjih dneh tedna.

Vaš ključ: Poskrbite za finance!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Ljubezen vas bo v tem tednu popeljala v neznano, zato je morda bolje, da ne sprejemate resnih in dolgoročnih odločitev, saj so vaša čustva nestabilna. Počakajte in se končnim korakom posvetite malo kasneje. Začeli boste brskati po sebi. Vaše muhasto in nemirno razpoloženje bo plašilo tudi ljubljeno osebo. Ne skrivajte strahu in dvomov v sebi, raje se odkrito pogovorite. Ne skrivajte se za užaljenostjo, ne smilite se sami sebi! Odprite se in razčistite.

Vaš ključ: Glejte nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri