Kitajski horoskop od 19. do 24. 6. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 19. do 24. 6. 2018 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
18. 6. 2018

PODGANA

V prvi polovici tedna boste deležni polnega urnika in številnih obveznosti na poslovnem področju, kar vas bo popeljalo v stresne situacije, zato bodo nekoliko na udaru vaša čustva, ki vam ne bodo v nobeno pomoč. Partnerju boste vezani težko razložili, da nimate časa in energije zanj, bodite pa bolj previdni, saj bi ga lahko s svojim navideznim egoizmom užalili. V zadnjih dneh tedna bo vaša komunikacija fantastična, zato se boste zagotovo znašli na spisku najbolj zaželenih.

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

Vaša trmasta narava se v prvih dneh tedna umika vstran od vas. Napetosti, ki ste jih bili deležni na ljubezenskem področju so sedaj za vami, zato se lahko umirjeno podate v staro ali novo ljubezensko zgodbo, saj boste igrivo razpoloženi. Vezani boste večkrat presenetili svojega partnerja s kakšno manjšo malenkostjo, kar bo še poglobilo vajino vez. Za samske pa se proti koncu tedna začenja obdobje druženja z različnimi karakterji, imeli se boste fenomenalno.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

TIGER

Vaše misli v prvi polovici tedna bodo povezane s prijatelji in ljudmi, ki vas spravljajo v dobro voljo. Pojavil se bo tudi nekdo, ki bo tako simpatičen, da se mu nikakor ne boste mogli upreti, kljub temu da ste v svoji vezi zadovoljni. Če boste skočili čez plot, sprejmite tudi posledice, ki se bodo nakopičile. Več veselja in sreče se samskim nakazuje v zadnjih dneh tedna, saj boste takrat končali s svojimi opravili in si vzeli čas za užitke, med katerimi bodo tudi zmenki, ki se bodo vrstili eni za drugim.

Vaš ključ: Ne omahujte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MAČKA

Nikar ne bodite žalostni, če še vedno niste srečali svoje boljše polovice, saj se vam že v prvi polovici tedna nakazujejo nova prisrčna poznanstva, ob katerih boste končno spoznali, da ste zaželeni pri osebah nasprotnega spola. Vezani boste bolj mirovali in veliko delali, zato vas bo partner večkrat opozoril, da bi si lahko zanj vzeli več časa, ter da vajina veza ni več takšna, kot je bila včasih. Besede jemljite resno, saj jim v nasprotnem primeru, če ne boste pravi čas odreagirali sledijo dejanja, ki pa vas lahko razžalostijo.

Vaš ključ: Umirite svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

ZMAJ

Vaše ljubezensko področje bo v prvi polovici tedna močno na udaru. Zmeda, ki ste si jo ustvarili z napačnimi potezami se nikakor ne bo želela umakniti, zato se pripravite na nekaj čustvenih viharjev, ki se bodo zaključili s strastjo. Vezani se boste vprašali, ali je oseba s katero ste, resnično kompatibilna z vami, ali bi se morda raje usmerili kam drugam, glede na vse ponudbe, ki jih boste deležni. Pojavil se bo tudi nekdo, ki bo vezan, vendar bo vseeno vztrajal pri tem, da se želi z vami spustiti v nekaj drznega.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

V teden vstopate v spremstvu optimizma. Vse kar je bilo do sedaj težko, se vam bo sedaj zdelo lažje in lepše. V partnerskem odnosu se boste znašli na prelomnici, ko se bo potrebno odločiti glede nečesa zelo pomembnega. Nikar se ne ozirajte na druge, ampak se usmerite tja, kamor si vi resnično želite. V drugi polovici tedna se bo na ljubezenskem področju vse odvijalo v povezavi s strastjo, ki vas bo popeljala v še večje globine. Sedaj imate odlično možnost, da napredujete na osebnem področju.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Vaša zaljubljenost bo v prvi polovici tedna prešla na višji nivo. Če ste bili v preteklih tednih deležni konfliktov, se sedaj podajate v obdobje, polno razigranosti, ljubkih gest in zanimive energije, prepletene s strastjo. Usmerjeni boste v harmonijo in romantiko, ki je boste tokrat še posebej deležni. Tisti, ki ste končali razmerje, boste tokrat najbolj zadovoljni sami s sabo in nihče vas ne bo mogel prepričati v nasprotno, saj se boste v svoji koži odlično počutili.

Vaš ključ: Varujte se neiskrenosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Z veseljem se boste podali v teden, saj boste polni ljubezenskih pričakovanj. Nekdo bo nežno vplival na vas, zato boste tokrat pripravljeni tudi na romantiko, ki sicer ni v vaši navadi. Partner bo močno presenečen nad vami in vašimi simpatičnimi gestami, s katerimi boste presenečali. Samski se boste v drugi polovici tedna znašli med dvema ognjema, kar vas bo nekoliko utrudilo, saj se nikakor ne boste mogli odločiti, na katero stran bi se obrnili. Če bi bilo možno, bi najraje združili lastnosti obeh oseb.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Vaša nemirna narava vas bo v prvi polovici tedna popeljala v vesele dogodke, ki si jih boste pričarali s svojo iznajdljivostjo. Očarali boste še najbolj mrko osebo nasprotnega spola, kar bo povečalo vaše zadovoljstvo, ter vam vlilo dodatne samozavesti. Veliko se boste ukvarjali tudi s svojim videzom, saj boste želeli izgledati lepše. V resnih razmerjih se lahko pojavi nekaj ljubosumja, ki vam tokrat ne bo prišlo do živega, saj boste smatrali in trdili, da vam svoboda pripada in da brez nje žal ne morete sproščeno funkcionirati.

Vaš ključ: Varujte se neiskrenih ljudi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

V preteklih dneh ste si dali duška na vseh področjih, sedaj pa prehajate v obdobje, ko bo potrebno urediti zadeve in se postaviti na pravo mesto, tudi na čustvenem področju. Nekdo že nestrpno pričakuje vaše odgovore, vi bi se jim pa najraje izognili in še naprej nadaljevali spontano. Določena situacija bo povzročila nekaj nezadovoljstva tudi tistim, ki ste samski in že nekaj časa razmišljate o novem partnerstvu. Nikar pa ne bodite zadovoljni z malenkostmi, poudarek namenite kvaliteti in ne kvantiteti.

Vaš ključ: Upoštevajte nasvete drugih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

V tem tednu vas bo najverjetneje grela misel na novo vročo ljubezen, ki čaka na vas. Prepustili se boste s polno paro, vendar ne pozabite, da morate najprej poskrbeti za svojo poslovno in finančno plat, šele nato se lahko neobremenjeno prepustite ljubezenskim dogodivščinam, ki jih ne bo malo. Poskrbeli boste, da boste bolj razumljivo reševali svoje ljubezenske zaplete, ki bodo tokrat manjši kot običajno. Konec tedna boste imeli tudi dovolj energije, da se podate v delo in rešite kar je potrebno.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča 

MERJASEC

V prvi polovici tedna bo prisotne nekaj hladnosti in zadržanosti. Veliko se boste ukvarjali s svojimi potlačenimi čustvi in mislimi, ki bodo zbegane in na trenutke celo povezane z nezadovoljstvom. Boljše obdobje na čustvenem področju se vam nakazuje v zadnjih dneh tedna, ko se boste s partnerjem končno znala pogovoriti, brez da iz tega nastane konflikt. Samski se boste podali v iskanje boljše polovice, ki bo tokrat enostavno, saj bodo povabila kar deževala in vas razveseljevala.

Vaš ključ: Bodite bolj odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Preberite si še: