Kitajski horoskop od 19. do 25. 10. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 19. do 25. 10. 2020 (foto: pexels) pexels
19. 10. 2020

PODGANA

Prvi dnevi v tednu bodo bolj nestabilni. Kljub temu se nikar ne obremenjujte, če se kdo ne bo strinjal z vami. Pomembno je, da vi sami zaupate, da je to, kar delate, prav. Končno boste dobili priložnost, da nekaj naredite po svoje in pokažete svojo kreativnost. Bolje se boste počutili in prav veselili se boste naslednjih trenutkov, ki vam prinašajo veselje. Ponudite svojo roko in podprite družinskega člana, ki potrebuje pomoč. Izogibajte se stresnim situacijam in napetostim, saj lahko vplivajo na vaše počutje. 

Vaš ključ: Ne skrivajte se za obzidjem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

BIVOL

Za dosego cilja boste morali biti bolj odprti in pripravljeni prisluhniti. Sprejeti boste morali kritiko in se ne upirati določenim spremembam, ki prihajajo v vaše življenje. Izogibajte pa se ostrim besednim dvobojem. Verjetno ne boste opazili, da nekdo se potihoma smeji vaši naivnosti. Nekaj delovnih nepravilnosti ali neujemanja z drugimi udeleženimi ponovno načenja vaše zdravje. Kar pomeni le, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete, ostalo pa lahko počaka. Ne dovolite, da vas napade stres. 

Vaš ključ: Bodite bolj ustvarjalni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

TIGER

Bodite radodarni, saj se vse zadeve počasi obračajo v vašo korist. Najbolje se boste počutili v krogu vaših bližnjih in z mlajšimi, predvsem zato, ker vas bodo razumeli brez odvečnih besed. Tolažite se lahko vsaj z dejstvom, da so se okoliščine malce umirile in da boste v tem tednu dokaj zadovoljni. Preveč se sprašujete, kaj se bo zgodilo, tehtate in tuhtate, kar je precej težko, ker sedaj preprosto ni pravi trenutek za večje odločitve. Praktični problem se lahko reši. V soboto vas čaka manjše presenečenje.

Vaš ključ: Nadzorujte slabe energije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Obljubili ste si, da boste skrbeli za redno fizično aktivnost. Nikar ne pozabite na to obljubo, saj je več kot odlična za vas. Še posebno v zadnjem času, ko ste prenapeti zaradi vseh skrbi, ki vas obremenjujejo. Pričakujte od četrtka dalje nekaj zastojev, posebno pri delu in študijskem področju. Nič odločilnega, vendar dovolj, da boste izredno utrujeni in napeti. Našli boste pravo pot, pa čeprav je trenutno še ne vidite. Ne poskušajte prehitevati dogajanja. Najboljše priložnosti še niso prišle do vas.

Vaš ključ: Tvegajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Prihajalo bo do nesporazumov, ki bodo povezani z nepomembnimi malenkostmi. Medtem ko bi morali delati korake naprej, vas bodo konflikti držali korak nazaj. Sprejmite to kot igro in videli boste, da se da zaobiti določene težave. Drugi vas bodo razumeli in tudi vi boste razumeli njih. Misli vam bodo švigale sem ter tja in lahko se zgodi, da se iz vsega skupaj nekaj lepega tudi razvije. Vezani boste zapadli v nenavadno razneženo čustveno stanje. Ljubljeni osebi boste s tako milino pihali na srce, da se bo navsezadnje vdala. 

Vaš ključ: Ne zapirajte si novih poti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

Negativna energija vas lahko če si boste dovolili obda z jezo. Brzdajte se, preden eksplodirate. Vaše delo se vam bo obrestovalo in z veseljem boste, preštevali svoj denar, preden ga boste investirali. Sreča se vam bo nasmehnila tudi pri čustvenih in prijateljskih zadevah. V soboto bo čas za zaključevanje nečesa, kar vam v življenju ni več potrebno. Vsemu temu boste naredili konec in vaše počutje bo zopet pozitivno. Lahko naredite tudi manjši načrt za spremembe, s katerimi nameravate prodreti.

Vaš ključ: Zavedajte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Druge boste v prvih dneh tedna poskusili prepričati v nekaj, kar se sicer dobro obnese, ni pa edini možen način. Dobro bi bilo, da bi jim omogočili odločitev po lastni presoji. Sredina tedna bo ugodna tako za dajanje pobud kot za fizično delo. Če vas v službi čakajo novi projekti, se jih čim prej lotite. Razmišljali boste o svojih talentih, ki jih doslej še niste uporabili, in o ljudeh, ki vam še kaj dolgujejo. Pri obojem boste ostali bolj ali manj na teoretični ravni. Konec tedna se bo v vašo glavo naselilo veliko novih domislic in idej. 

Vaš ključ: Sprostite napetosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

Na osebnem področju vas moti navzočnost nekaterih oseb, s katerimi imate nekaj starih, nerazčiščenih računov. Vaše počutje bo precej spremenljivo, pazite tudi doma, saj bo prisotno napeto ozračje. Veliko možnosti, ki se vam bo ponudilo v tem tednu, bo le navideznih. Zato bo potrebno kar nekaj časa, da boste našli tisto možnost, ki vam lahko zares koristi. Lovili boste ravnovesje, bili zelo fleksibilni ter delali z denarjem zelo razgibano, na trenutke nevarno, pa vendar pravilno. 

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Nikakor se ne morete sprostiti in povsem zaupati. Niso vam preveč všeč določeni nezanesljivi ljudje, posebno njihovi kolerični odzivi. Sredi tedna boste malenkost zbegani, občutili pa boste tudi nemoč, kar bo posledica nerešenih situacij. Če boste morali ravno sedaj sprejeti kakšno pomembno odločitev, bo možno, da se boste odločili napačno. V zadnjih dneh tedna bodo vaša čustva usklajena z razumom. To bo tudi razlog za notranji mir, ki bo nastopil, a na žalost ne bo trajal dolgo, zato ostanite previdni. 

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: nebeško modra

PETELIN

V začetku tedna boste v manjših dvomih. Vaše misli bodo posvečene pomanjkanju časa in ritmu s katerim se gibljete skozi teden. Spraševali se boste če je potrebno stvari nekoliko pospešiti ali morda umiriti. Morda bi lahko v nekaterih stvareh tudi uživali, a jih preprosto ne boste opazili, saj boste preveč obremenjeni sami s sabo. Z lahkoto boste prepričali ljudi okrog sebe, s težavo pa se boste odločili in speljali zadeve, ki ste si jih pred kratkim zastavili do konca. Ovire se bodo pojavljale tudi v družinskem okolju. 

Vaš ključ: Spoštujte drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

S številnimi ne morete poiskati skupnega jezika. Vsekakor dobro odprite oči in pozor v službi, kjer bo zastavljeno nekaj nenavadnih vprašanj. Ne poznate vseh okoliščin, zato se nikar ne izpostavljajte, bodite raje prilagodljivi. Poslovni dogovor se razvija v smeri, ki vam niti malo ni všeč. Morda boste potrebovali podporo nadrejenega ali pa boste zbrali več sodelavcev, ki se strinjajo z vami. Ko zaslutite, da se bo potrebno prilagajati, vas najprej mine volja do življenja, a temu ne boste mogli uiti. 

Vaš ključ: Bodite v trendu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno morda

MERJASEC

V torek in sredo boste sprostili določene blokade, ki zares niso zaželene. To vam bo vzelo precej energije, zato boste čez teden utrujeni. Pokažite kljub temu malce več volje do življenja. Tako se boste teh blokad rešili veliko hitreje in čas bo za nove načrte. Zanimiva bo predvsem sobota, ko se vam bo veliko dogajalo. Ni potrebno, da ste zaradi nejasnosti pesimistični in s tem obremenjujete še druge, ki imajo dovolj svojih težav. Pričarajte si nekaj optimizma, ki vam bo v nedeljo še kako prav prišel.

Vaš ključ: Sestavite sestavljanko!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava