Kitajski horoskop od 19. do 25. septembra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 19. do 25. septembra (foto: profimedia) profimedia
20. 9. 2022

PODGANA

Nekomu, ki od vas nekaj zahteva, se ne boste mogli izogniti, zato se nehajte izmikati.  Kako se bo vse skupaj odvilo, bo v veliki meri odvisno od vaše iznajdljivosti. Kljub temu da vse skupaj ne bo izgledalo rožnato, vam bo uspelo, še zato, ker boste polni entuziazma. Ker vam bo v nedeljo malce dolgčas, boste morali potrpežljivo počakati kar vas bo nekoliko iztirilo, saj si boste želeli predvsem ravnotežja v odnosih. 

Vaš ključ: Ne nasedajte praznim obljubam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

BIVOL

Razporejanje finančnih sredstev je bilo v zadnjem obdobju nekoliko nespametno. V tem tednu prihaja možnost, ki jo brez odvečnega tehtanja izkoristite. Ker boste ves čas v svojem svetu, boste imeli nekaj težav pri komunikaciji. Prisluhnite nekomu, ki vas dobro pozna, čeprav sta si različna. V nedeljo vas bo prepričal odkrit pogovor z osebo ob kateri se vam neprestano pojavljajo vprašanja. Prihaja tudi novica in sicer tam, kjer se vam je nakopičilo nekaj težavic. 

Vaš ključ: Preskočite negativne vibracije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

Veliko boste razmišljali o tem, kako bi lahko vsaj malce spremenili življenje. Odločno se boste uprli vsakomur, ki vam bo pametoval v smeri, kaj bi morali narediti. Zavedali se boste, da morate najprej poskrbeti zase, če želite biti potem koristni tudi za druge. V domačem okolju se boste konec tedna izkazali kot dober sogovornik. Ne glede na vse, boste zadovoljni, le v nedeljo boste ob pomembnem vprašanju nekoliko neodločni. 

Vaš ključ: Bodite bolj prepričani vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Marsikaj se vam bo kar naenkrat zazdelo precej zapleteno. Najhitreje vas bodo razjezili tisti posamezniki, ki vas čas skačejo v besedo, ne da bi se tega zavedali. Čeprav boste sredi tedna v odlični formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet, saj bi vas lahko napačno sprejeli in dojeli. Nikar ne delajte scenarijev za naprej, ker bi se tako le utrudili, dovolj bo če boste samo pozitivno naravnani. Na cesti večja previdnost nikakor ne bo odveč. 

Vaš ključ: Ne bežite pred resnico!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Naj se vam tako zelo ne mudi, vse kar je za vas pomembno vas bo počakalo.  Spodbujena bo vaša sposobnost izražanja, laže se boste učili vse tisto, kar vas globoko v notranjosti navdihuje.  Kljub temu še ne bo nastopil pravi trenutek za dolgoročne načrte in prevelike zahteve. Lahko bi naleteli na ovire. Vzemite si v soboto in nedeljo več časa zase in preprosto uživajte v življenju. Zberite pogum, da se soočite, odleglo vam bo. 

Vaš ključ: Izognite se oviram!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi začeli nekaj novega, imate sedaj odlične možnosti da stopite v nekaj, kar vam bo popolnoma pisano na kožo. Zaradi številnih preobratov boste morali zadeve povezane z domačim okoljem končati veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste preveč egoistični, lahko spoznate, da vam nekdo želi le dobro. Če pa boste podlegli stresu, si boste po nepotrebnem škodili, lahko se celo znajdete v kakšnem popolnoma nepotrebnem konfliktu. 

Vaš ključ: Ne bojte se sprememb!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Pokažite na področju ljubezenskih odnosov več strasti, ne glede na to, ali osvajate novo osebo ali želite prebuditi iskrico v razmerju. S skromnostjo in prilagodljivostjo boste dosegli vse kar ste si pred kratkim zastavili. Čustva bodo tudi proti koncu tedna umirjena, vendar zelo intenzivna. Naj bo v nedeljo, ko boste popolnoma razbremenjeni  nasmeh vaš najboljši prijatelj. Zberite pogum in pristopite s samozavestnim načinom. 

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KOZA

V začetku tedna se vas bo lotila nervoza, povezana s preveliko količino suhoparnega dela in obveznostmi, ki jim ni videti konca. Čakali boste na mir, po katerem hrepenite že nekaj časa. Na delovnem mestu boste pod drobnogled vzeli določene zadeve, ki vam nekako ne dajo miru. Tehtali boste, kaj se vam izplača in poskušali opustiti vse, kar vam prinaša notranje napetosti. V nedeljo boste nestrpni, predvsem do tistih, ki na določene situacije ne bodo znali dovolj hitro reagirati. 

Vaš ključ: Natančen pristop!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Verjeli boste vase in v svoje sposobnosti, kljub temu bodite previdni, kajti polovična rešitev tokrat ne bo najboljša izbira. S sodelavci boste prišli do zelo zanimivih zaključkov in rezultatov. Trud, ki ga boste vlagali v delo, se bo kmalu povrnil. Umirjeno ljubezensko vzdušje konec tedna res ne bo prinašalo velikih, strastnih trenutkov, znalo pa bo brzdati ves nemir, ki se kopiči v vaši notranjosti.  Z mirnimi živci bo nekaj steklo povsem gladko. 

Vaš ključ: Bodite vztrajni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Nekdo vas v začetku tedna ne bo pustil pri miru, zato se bo treba odločno postaviti  zase. Spretno boste bežali pred odgovornostmi, ki vam jih bodo nalagali drugi. Ne razmišljajte preveč kako in zakaj, raje se prepustite v prednostih nastalega položaja in jih izkoristite. Želeli si boste le miru in užitkov v dobri družbi. Notranji otrok se bo v soboto, ko se vam bodo dogajale lepe stvari prebudil.  Resnica pa bo nepričakovana in za marsikoga nekoliko neprijetna. 

Vaš ključ: Iskanje odgovorov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Bistveno bo, kako se boste odzivali na drugačne razmere, ki se bodo pojavljale. Imejte pripravljen rezervni načrt, sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse lažje. Primanjkovalo vam bo fleksibilnosti na področju odnosov. Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati in se z vami o vsem skupaj posvetovati.  Komaj čakate na priložnost, da razložite, kaj ste želeli in nameravali spremeniti. Pravi čas boste zaslutili, kaj bi morali storiti, zato nikar ne oklevajte preveč. 

Vaš ključ: Ne prehitevajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Ne zastavljajte vprašanj, ki odpirajo boleče teme povezane s preteklostjo. Čas vas priganja in ugotavljate, da se vam ves čas nekam mudi. Zbirajte na področju kariere in denarja prave besede in bodite iskreni. Če se boste posluževali preverjenih metod, se boste znebili bremena in lažje zadihali. Ljubezenska hrepenenja se preprosto ne izpolnjujejo, zato se v soboto ali nedeljo raje odpravite v veselo družbo, ki vas spoštuje. 

Vaš ključ: Soočite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena