Kitajski horoskop od 2. do 7. 7. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 2. do 7. 7. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
2. 7. 2019

PODGANA

Preučite v sredini tedna nastalo situacijo. Želeli boste več, kot vam je v tem trenutku na voljo, zato se lahko zapletete v konflikte. Vprašajte za nasvet nekoga, ki se ukvarja z določenim področjem. Za vsako ceno si boste želeli zadržati partnerstvo, vendar je čisto mogoče, da vam bo pri tem počasi začelo primanjkovati volje in moči. Možno je tudi preveliko idealiziranje partnerja. Raje ravnajte taktično in diplomatsko. Ne prenašajte v nedeljo slabe volje in energije na bližnje, ki vas podpirajo.

Vaš ključ: Sprostite se v dobri družbi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Težko se boste v prvih dneh tedna brzdali, potem pa se boste podali v akcijo na ljubezenskem področju. Veliko pozornosti bo tokrat na intenzivnosti odnosa. Želja po vznemirjenju vas bo vodila v strastne podvige. Ne bo vam škodilo, da se nekoliko umirite in poglobite vase. Nadaljujete na poslovnem področju v visoki prestavi in čaka vas nekaj prijetnih in finančno dobro podkovanih presenečenj. Nekdo bo sicer zadržan, toda v pogovoru bi utegnili ostati brez besed, kar vas bo presenetilo.

Vaš ključ: Bodite bolj nasmejani

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

Poiskali boste nove možnosti za napredovanje. Vsekakor boste polni idej, nekdo v vaši bližini pa se vam bo zdel neprecenljiv. Vaša samozavest bo na višku v četrtek. Dovolj prepričljivi boste da dosežete cilje. Vsekakor pa najprej odgovorite na najpomembnejše prošnje ali sporočila. Imejte konec tedna že pripravljen odgovor, pripravite tudi vse potrebne argumente. Šli boste na vse ali nič, kar se lahko hitro izkaže za dvorezen meč. Bodite pa bolj previdni v komunikaciji.

Vaš ključ: Spoštujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MAČKA

V sredini tedna boste ugotovili, da vam odkritost in direkten pristop izjemno odgovarjata. Ljubezenske energije bodo na vaši strani, zato lahko pričakujete ogromno romantičnih in prelepih trenutkov. Tudi posel bo potekal nemoteno. Mnogi boste v petek, ki vam ne bo najbolj pisan na kožo začutili bodenje v srcu, pa naj bo to zaradi ljubezenskih težav ali pa živčnosti in napetosti v odnosih z drugimi. Priklopite se na bolj sproščene energije in si ne dovolite, da negativna mnenja drugih vplivajo na vas.

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva, v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Nekaj vam bo v prvih dneh tedna končno uspelo, zato se boste z veseljem tudi izpostavili. Počasi boste zbrali več energije in se ustrezno odzvali glede zadeve, ki vam ne da miru. Ljubezenske poti so vam tokrat odprte, zato je smotrno da se odpravite v osvajanje. Pred vami je čas obarvan z romantiko. Če ste sveže zaljubljeni, boste čas doživljali zelo intenzivno. Prihaja namig glede nadaljevanja aktualne zgodbe, kljub temu boste v nedeljo brez pravega zagona, da bi kar koli nadaljevali, še manj pa začeli novo zgodbo.

Vaš ključ: Ne bojte se realnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Počnite v tem tednu tisto, kar si želite in potrebujete in ne to, kar mislite, da je nujno. Raje ne verjemite vsaki izrečeni besedi, bodite na realnih tleh in poglejte, kakšne so stvari v realnosti.  Dogajalo se vam bo, da se boste pogovarjali, a se s sogovornikom ne boste pravilno razumeli. Pametno izkoristite svoje prednosti. Vaše ustvarjalno oko bo konec tedna še nekoliko bolj izostreno, čuti odprti in znali boste uživati v radostih, ki jih boste tokrat deležni. Vabil vas bo počitek ob vodi, v družbi dobre knjige.

Vaš ključ: Odprite se novostim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KONJ

Namesto razuma vas bodo sredi tedna vodila spontana čustva, ki bodo prevladovala še posebej v odnosih, ki so se pred kratkim začeli. Sposobni boste izvirnih in prijetnih romantičnih dejanj. Poiskali boste nove možnosti in priložnosti za napredovanje, kar bo v vas vzbudilo močan občutek varnosti. Na čustvenem področju pa lahko konec tedna pričakujete zanimivo soočenje, ki bo od vas zahtevalo, da se soočite s svojimi čustvi in jih predstavite na glas. Na koncu se bo vse skupaj dobro končalo.

Vaš ključ: Ne obotavljajte se predolgo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

V sredini tedna prehajate v bolj stabilno obdobje, ki vam prinaša novosti in povečano samozavest. Ljubezen bo dobila lepšo podobo in zlahka se boste soočili tudi s finančnimi zapleti. Čas bo namenjen tudi samskim, ki se vam odpirajo razigrana poznanstva. Škoda vam bo, da bi svoj čas zapravljali na nekoristen način. S sodelavci bo končno prisotnega več razumevanja. Morda boste preveč pristranski, želite si več od nekoga, ki je trenutno v svojem svetu.

Vaš ključ: Usmerite se k sreči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

OPICA

V sredini tedna vam bo nagajala potrpežljivost, razpeti boste med razumom in čustvi, prepustiti pa bi se morali spontanemu toku. Petek bo poln zabave in smeha, saj boste z lahkoto odvrgli vse svoje obremenitve. Pod vplivom nekoga izmed sorodnikov boste ponovno razmišljali o nedavnih zapletih. Vsekakor boste veliko več dosegli z ubranimi besedami kot s trmo. Do ljubljene osebe boste v nedeljo delovali zelo razumsko, zato lahko zgladita vse spore, ki so nastali v preteklem obdobju.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

PETELIN

Vse bo v sredini tedna obtičalo na sredini, tudi zato, ker niste prepričani, kaj vas v resnici veseli. Tokrat boste počeli več stvari hkrati, kar je izredno naporno za vaše misli. V takšni igri ne boste dolgo zdržali, zato se čim prej usmerite v drugačne rešitve in morebitni napredek. Konec tedna vam prinaša mir in zadovoljstvo. Energija se v nedeljo umirja, nič več ne boste čutili notranjih napetosti, ampak le zadovoljstvo in potrebo po sprostitvi. Z veseljem si boste rezervirali potovanje.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

Nekdo vas bo sredi tedna budno opazoval. Določene zadeve boste želeli zaključiti uspešno, zato se lahko prav kmalu znajdete v povečanem obsegu dela. Pričakujte nove delovne obveznosti, ki vam bodo všeč. Neopazno boste v petek spolzeli od besed k dejanjem, preskakovali nepomembne zadeve in se na vsak način borili do konca. Vaša energija bo osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno stanje, a misli vam bodo začele uhajati k ljubezni, kjer je stanje vprašljivo.

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MERJASEC

V sredini tedna boste bolj sočutni in znova vam bo pričelo nihati razpoloženje, kar bo zelo očitno. Preveč boste nemirni, da bi se lotili pomembnih zadev. Zoprno vprašanje se vas bo dotaknilo v najbolj kočljivem trenutku, zato pazite, kako boste izrazili svoje mnenje. Z denarjem boste zapravljivi, nikakor vam ne bo uspelo privarčevati. Stik z naravo lahko močno izboljša počutje in vas popelje v svoje čarobne energije, ki bodo godile predvsem samskim.

Vaš ključ: Ne pozabite na droben tisk!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Poglejte si še: