Kitajski horoskop od 2. do 8. 1. 2023

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 2. do 8. 1. 2023 (foto: profimedia) profimedia
3. 1. 2023

PODGANA

Vse kar trenutno občutite, vas bo prisililo k akciji in radovednim vprašanjem. Naletite lahko na zmedeno osebo, vendar se boste odločili nadaljevati v svoji smeri. Proti koncu tedna boste ocenjevali sami sebe in rezultate, ki ste jih dosegli. Spoznali pa boste, da sami ne morete premakniti sveta. Na trenutke boste v soboto zelo zamišljeni in zaprti vase. Pojdite raje med ljudi, udeležite se kakšne zabave, kjer je glasna glasba in sproščeno vzdušje.

Vaš ključ: Zaupanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

Poslovne ideje zastavljene v preteklem obdobju bodo končno začele roditi sadove. Rast bo hitra in predvsem zanesljiva. Ugotovili boste, da ste presegli navidezna pričakovanja. Tudi zaslužek bo nekoliko večji kot ponavadi, zato si boste privoščili nekaj zase. Razmerja, v katera ste zapleteni, bodo terjala od vas precej volje in energije. Vse skupaj bo postalo bolj intimno, če boste ljubljeni osebi zaupali vaše občutke, čustva in strahove.

Vaš ključ: Verjemite vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Nekdo, ki se bo pojavil v tem tednu, vas bo opomnil na potlačena čustva. Najprej tehtno razmislite, šele nato se soočite s čustvenimi zadevami, ki so se nakopičile v zadnjem času. Večkrat se spomnite stavka, da je v vsem slabem tudi nekaj dobrega. Veliko se boste naučili, še posebej kar se tiče dela na sebi. Poslovne zadeve bodo dokaj stabilne, z pozitivnim pridihom, ki bo dobil največji epilog v petek, vendar bo potrebno nekoliko tvegati.

Vaš ključ: Naredite korak naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MAČKA

Dogajanje vas bo božalo s svojim optimizmom, zato vas bo zelo težko spraviti v slabo voljo. Lenobe sploh ne boste poznali, ampak se boste z navdušenjem lotili vsake novosti. Na ljubezenskem področju se vam obetajo razčiščevanja, ki pa bodo tokrat vodila v bolj stabilen odnos. Oseba, v katero ste še pred kratkim dvomili, se bo izkazala za zelo zanesljivo, kar vas bo močno presenetilo. V vikend boste z zadovoljnim nasmeškom vstopili samozavestno.

Vaš ključ: Poglobite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena 

ZMAJ

V sredini tedna vam ne bo ravno enostavno, saj se boste težje kot običajno odločili za nekaj novega, posebno na poslovnem področju. Še vedno vas moti vpliv sodelavca, ki vas očitno ne razume. Želeli se boste otresti vsega, kar vam ne ustreza. Pomembno bo, da se odločite in stopite v ospredje, saj ste si to zaslužili s svojim trudom. Dnevi konec tedna vas bodo navdihnili z nostalgijo, vendar se raje zadržite, prej kot boste klicali nekoga, s katerim se je zgodba že zaključila.

Vaš ključ: Zanesite se nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Občutljivost se umika, povečevalo se bo osebno zadovoljstvo, saj boste s pomočjo poglobitve vase razčistili zadeve, ki so vas obremenjevale. V drugi polovici tedna lahko pričakujete več prijetnih, vznemirljivih srečanj, ki bodo privabila nasmeh. Dovolite si biti zaljubljeni in se prepustite toku razigranih dogodkov. Tisti, ki ste samski, se boste podali v pohajkovanje, ki vam prinaša prijetna srečanja in nova poznanstva. Najboljši dan v tednu bo zagotovo nedelja.

Vaš ključ: Potrebujete spremembo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Prijetno, s čustvi obarvano razpoloženje vam bo povrnilo zaupanje. Z lahkoto se boste soočili tudi z najbolj napornimi nalogami in ljudmi, ki bodo od vas ves čas nekaj zahtevali. Glede na trenutno psihično stanje in energije vam bodo dnevi konec tedna zelo pisani na kožo. Lažje kot običajno se boste osredotočili na glavnino problemov, kar vam lahko povzroči občutek, da zmorete prav vse. Tudi partnerstvo bo deležno pozitivnega pridiha in veliko romantike.

Vaš ključ: Spremenite stališča!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KOZA

Najsrečnejši boste v sredini tedna, saj boste ugotovili, da vse poteka tako kot ste si zamislili. Čeprav bo nekdo od sodelavcev želel kaliti vaš mir, mu to ne bo uspelo, saj boste ves čas pozitivno naravnani. Vezani boste konec tedna v nevarnosti, da se zapletete z nekom, ki bo veliko govoril o sladkih rečeh, nameni pa ne bodo najbolj iskreni. Samskim bo malce dolgčas, saj ste pripravljeni na novo razmerje, prave osebe pa od nikoder. Morali boste počakati.

Vaš ključ: Ne bojte se resnice!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

OPICA

Družabni boste, zato lahko pričakujete kar nekaj obiskov ali telefonskih klicev. Nikogar nočete pustiti na cedilu, a še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem. Mogoče je sedaj čas, da začnete malo bolj gledati nase in delati tisto, kar je dobro za vas. V zadnjih dnevih tedna pa vam bo ponagajal nekdo, ki vam je sicer všeč, vendar ga ne razumete. Vaše razpoloženje bo zaradi tega zelo spremenljivo. Ne zanašajte se na svoj šesti čut, ker vas moti preveč nasprotujočih si čustev.

Vaš ključ: Ohranite optimizem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Ker prihaja vznemirljivo in nekoliko napeto obdobje, bodite pri vseh stvareh nekoliko bolj pozorni in poskusite ujeti bistvo. Ukvarjajte se le z tistim, kar resnično poznate in obvladate. Samski, poiščite novo priložnost, prisluhnite osebi in se potem odločite brez pomislekov. Malo bolj se odprite, saj nasprotni spol ne ve ali ste zainteresirani ali ne. V nedeljo se boste končno osvobodili negativnih vzorcev, zato boste čutili v sebi olajšanje. Poskušajte nekoliko spremeniti svoj način funkcioniranja.

Vaš ključ: Napredek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PES

Nekoliko boste nestrpni, ker boste po tihem pričakovali, da se bodo dogodki zgodili tako, kot si vi želite. Ne pozabite tudi na svoje zdravje, saj se vam lahko pojavijo občasni glavoboli, ki bodo posledica pretiranega obremenjevanja. Samski boste morali še nekoliko počakati, saj so okrog vas le osebe, s katerimi nikakor ne bi mogli dolgoročno funkcionirati. Podajte se raje na kakšen izlet, ali pa enostavno uživajte v družbi svojih prijateljev. Hrepeneli boste po določenih novostih, ki vas bodo usmerjale v napredek.

Vaš ključ: Bodite skladni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

MERJASEC

Odločnost vas bo popeljala v spontane dogodke, ki vas bodo usmerili v boljše počutje. Sedaj je pravi čas, da nekomu podarite pozitiven kompliment. Vsi, ki se bodo nahajali v vaši bližini, bodo ugodno vplivali na vas. Napetost, ki se vas je lotevala v zadnjem obdobju, se bo preobrazila v željo po zadovoljstvu. Konec tedna se boste posvetili čustvenemu življenju, posel in finančne zaplete boste dali nekoliko na stran. Bolj kot kvantiteta vam bo pomembna kvaliteta.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili:  vijolična

Poglejte si še: