Kitajski horoskop od 2. do 8. 11. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 2. do 8. 11. 2020 (foto: pexe) pexe
3. 11. 2020

PODGANA

Zakaj tako komplicirate, namesto da bi prisluhnili sebi in upoštevali tisto, kar si dejansko želite. Ne pozabite, da vaše telo potrebuje več razgibavanja, zato si z veseljem privoščite več rekreacije. Pazite pri pogajanjih, ki so odvisna od pomembnih dogovorov. Vse lahko izpade negativno, če se boste zapletali v stvari, ki jih ne morete opraviti dovolj dobro za nasprotno stran. Premalo časa vam bo v četrtek in petek ostalo za sprostitev in uživanje, kar vam prinaša nekaj nemirnih misli. To pa ne pomeni, da ne boste mogli narediti načrta za prihajajoče zadeve. Veliko misli bo namenjenih financam. 

Vaš ključ: Ozrite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Brezskrbno se boste kljub temu, da je večina ljudi v vašem krogu nemirna podali v podvige, o katerih ste pred kratkim samo sanjali. Nakopali si boste preveč obveznosti zato se boste srečali z neprijetnim občutkom, da vam tokrat vendarle ne bo uspelo dokončati vsega, kar ste si zastavili. Začutili boste, da nujno potrebujete spremembo, a žal še ne boste popolnoma pripravljeni nanjo. Čustvom boste dajali prednost pred intelektualnimi izzivi, saj si boste želeli nekaterim stvarem v odnosu končno priti do dna. Ne izpustite priložnosti, da očistite svoj notranji in čustveni svet. 

Vaš ključ: Brzdajte ljubosumje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

TIGER

V domačem okolju se poskusite dogovoriti o dejstvih, ki so za celotno družino moteča in rušijo stabilne odnose. Življenje morate kljub vsemu živeti bolj sproščeno. Nekaj, kar ste želeli storiti že dalj časa, boste tokrat izpeljali brez večjih težav. Začeti morate pri vzroku, ki se skriva samo v vas. Priznati pa si boste morali, da niste pripravljeni na odrekanje. Preko malenkosti, poskusite konec tedna, ko boste bolj zbrani uvideti celotno sliko. Skromnosti nikar ne poskušajte hliniti, naredite raje kar je potrebno in se tiho umaknite. V nedeljo ne bo prostora za jezo, agresijo in pomilovanje.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Nekaj novic vas bo v sredini tedna malce prebudilo, saj takšnega razpleta niste pričakovali. Končno boste tudi na finančnem področju bolj premišljeni, kar vam odpira nova obzorja. Petek bo za vas nemiren in impulziven. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, ki bi lahko izzvale konflikt. Trma vas tokrat ne bo popeljala v pravo smer. Konec tedna vas bo veliko bolj kot delo privlačilo vse, kar je povezano s stiki z naravo. Razmišljale boste tudi o ljubezenskem odnosu, ki počasi dobiva drugačno podobo, kljub temu da ste bolj zaprtega tipa. 

Vaš ključ: Poskusite vztrajati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

ZMAJ

Simbolični zaključek, ki ga pričakujete bo prišel do izraza in končno lahko vzamete pomembne zadeve v svoje roke. Omehčali vas bosta le čista in iskrena ljubezen ter prilagodljivost. Razmišljali boste o poglabljanju ljubezenskega odnosa, ki vam ponovno prinaša stabilnost in srečo. Odločitve tega tedna bodo pravilne in tako lahko ujamete situacije, ki bodo vredne truda. Sprostila vas bo tudi narava, še posebej pripadnike moškega spola. Dovolite, da se vaše želje materializirajo. Življenje se bo v nedeljo začelo odvijati z naglico, težko boste sledili dogodkom. Prihaja čas novih odločitev in poglobljenih ljubezni.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Pred vami je umirjen čas, ki ga boste začinili s skritim dejanjem, povezanim z ljubljeno osebo. Pazite, da svoje moči ne boste uporabljali za delovanje v slabo smer. Proti koncu tedna boste raztreseni, razpoloženje bo nihajoče in težko se boste poglobili v pogovorih, saj bodo družinski člani zahtevali vašo zbranost. Vaši zavedni in nezavedni spomini se bodo zavrteli s svetlobno hitrostjo, tako da vam tokrat resnično ne bo dolgčas. Pozornost bo v nedeljo usmerjena le na tiste stvari ki vas navdihujejo s srečo in vam podarjajo upanje za lepšo prihodnost. 

Vaš ključ: Ne izgubite svoje smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

V sredini tedna pazite predvsem, da ne boste tvegali nečesa le zaradi preveč prebujene radovednosti. Posebno, če imate opravka z občutljivimi družinskimi člani, ki ne razumejo vaših pobud. Ne morete vnaprej postoriti prav vsega, čeprav se trudite in tudi v ljubezni ste se odločili, da si določenih stvari ne boste več dovolili. Vprašajte se, kaj je pravi razlog za ljubezenske dileme in razmislite o vsem skupaj. Morda gre le za to, da si ne vzamete dovolj časa za pogovor. Poskusite z majhnimi koraki naprej in si poiščite pomoč.

Vaš ključ: Zavarujte svoje ideje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KOZA

Drugi morda razmišljajo drugače, zato ni razlogov, da bi z določenimi podvigi  odnehali. V sredo in četrtek boste zelo obremenjeni, kljub temu se boste pokorili vsem pravilom. Ubogljivost vam bo prinesla napredek in ustreznejše pogoje.  Mnenje druge osebe vam bo povrnilo voljo in zaupanje. Proti koncu tedna se bo vse skupaj sestavilo v pravo obliko. Poskušajte v nedeljo, ko bo v domačem okolju bolj napeto ostati mirni. Če bo potrebno se ugriznite v jezik, bolj previdno ravnajte tudi z denarjem. 

Vaš ključ: Poskrbite da bo vse urejeno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

OPICA

Nekaj, kar je za vas sicer pomembno, očitno ni vredno truda, kar vas bo vznemirjalo na vsakem koraku. Pripravite se tudi na to, da vam lahko tudi spodleti, čeprav boste popolnoma prepričani vase. Velikokrat boste nestrpno vrteli film nazaj v upanju, da boste našli nekaj nejasnega. Prepoznajte konec tedna svetle točke, ki se bodo nizale ena za drugo in vas vzpodbujale. Energije bo sicer dovolj, vendar vseeno ne pretiravajte, posebno ko se bo zvrstilo nekaj zadev ali obveznosti naenkrat. Ostanite na trdnih tleh, saj imate le tako možnosti za osebni napredek.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

Ne dovolite, da bi vas v tem tednu na področju dela preverjali glede nečesa, kar zelo dobro poznate. V ljubezni je vse naenkrat izredno mirno. Takšna situacija vam ugaja, saj nimate časa za dolge debate. Izkoristite to prednost v svoji smeri in nadenite nasmešek na obraz. Proti koncu tedna bo pomembno, da postajate vedno bolj odločni, občasno tudi ostri, kar vam bo še kako koristilo v odnosu z domačimi, saj prihaja še do nekaj trenj v zvezi z odnosi. Pomembno je, da malce poživite svoje življenje in uvedete kakšno skoraj nevidno spremembo. 

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Ljubljena oseba bo vezane pse opazovala in bdela nad vašimi koraki. Presenetijo vas lahko tudi številne priložnosti, ki prihajajo spontano. To vam bo ustrezalo, če ste se v zadnjem časih že začeli spraševati, zakaj se nič ne premakne. Ne sklepajte v določeni situaciji prehitro in na podlagi prvega vtisa, saj se lahko po nepotrebnem zapletete v nekaj zoprnega in obremenjujočega. Prišli boste do točke, da vas drugi ne zanimajo več. Ne dovolite, da bi v soboto le razmišljali in potem zapravljali dragoceni čas za brezupno sanjarjenje. Če se že ne morete odločiti, potem nekaj opravkov preložite do ugodnejšega trenutka.

Vaš ključ: Prizemljite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Zavedali se boste novih trenutkov, po katerih hrepenite. Dolgo ste se zavedali le zastrte energije, zdaj pa je priložnost, da se jasno odstre pred vašimi očmi. Čas je, da se spustite na trdna tla in prenehate živeti v iluzijah. Odgovor, ki ga iščete se ne skriva na mestu kamor ves čas pogledujete. Preveč boste konec tedna sumničavi in dvomljivi. Nekaj napetosti boste najbolj začutili tisti, ki vas čakajo kakšne pomembne delovne obveznosti. Ko se boste bližali h koncu, boste deležni boljše motivacije, po kateri hrepenite že dlje časa.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Poglejte si še: Horoskop: Kako se soočate s situacijo virusa glede na znamenje?