Kitajski horoskop od 2. do 8. maja

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

 
 

Kitajski horoskop od 2. do 8. maja (foto: shutterstock) shutterstock
3. 5. 2022

PODGANA

Ideje bodo v tednu pred vami žarele iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite tako sodelavcem kot nadrejenim. Privoščite si tudi nekaj več spontanosti, saj ste preveč zahtevni tako do sebe kot do drugih, koristil vam bo tudi sprehod v naravi. Konec tedna se bo potrdilo, da se splača tudi tvegati. Na nekoga v svoji bližini boste skušali narediti dober vtis in ga prepričati v določene zadeve. Posledica bo dobro razpoloženje v družini ali okolici, kjer se boste nahajali.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča 

BIVOL

Misli bodo v tednu pred vami zelo zbrane in hkrati prodorne, zato vam nič ne bo težko. Tudi če vam bo nekdo naložil veliko količino dela, se tokrat ne boste preveč pritoževali, ampak se boste z vsem skupaj soočili z nasmeškom na obrazu. Ljubezenska sreča vam bo naklonjena proti koncu tedna, ko boste še bolj privlačni in hkrati zelo razigrani in sproščeni. Odgovori, ki jih boste prejeli vam sprva ne bodo najbolj všeč, nato boste znali iz njih potegniti bistvo. 

Vaš ključ: Poiščite pravi smisel!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Soočenja bodo v sredini tedna povezana s financami, ki bi jih bilo smotrno čim prej rešiti, da se vam zaradi njih ne pojavijo pretirane skrbi in razni dvomi. Čas je, da si priznate, da denar ni najpomembnejši. V četrtek in petek boste razmišljali zgolj samo o delu in vaša borbenost na poslovnem področju bo narasla, kar vas lahko popelje do odličnih rezultatov. Ljubezen bo na vrsti v soboto in nedeljo, ko boste strastno razpoloženi in polni zanimivih predlogov.

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna 

MAČKA

Neustavljivi ste, zanima vas veliko različnih stvari, vendar s to razpršeno energijo ne boste dosegli želenih rezultatov. Boljša rešitev sta premišljenost in predvsem umirjenost. V četrtek lahko pričakujete nekaj prijetnih novic, ki vas bodo razveselile. Misli bodo usmerjene v novosti, saj že komaj čakate na možnost da se vam zgodi nekaj drugačnega. Znašli se boste pred izzivom. V prostem času se odpravite razvajat ali po nakupih, ki vas bodo tokrat razbremenili. Proti koncu tedna boste druge doživljali kot zahtevne. 

Vaš ključ: Naj vas pripombe ne zmotijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

ZMAJ

Sprejmite dejstva in presenečeni boste, česa ste zmožni. Nastopilo bo olajšanje v odnosih, razčistili boste s tistimi stvarmi, ki so vas mučile. V službi pogumno izrazite svoje ideje. Tokrat bo sreča na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju. Proti koncu tedna bo področje čustev končno dobilo bolj realno sliko. Spoznate lahko nenavadne znance ali pa se bo od nekod nepričakovano pojavil prijatelj, katerega ste že pozabili. Všeč vam bodo tudi sproščeni sprehodi v gozdu. 

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KAČA

Zaradi prijetne energije, ki jo boste oddajali, zagotovo ne boste ostali neopaženi, kar lahko samski izkoristite v svoj prid. Težko se boste v družbi sicer prilagajali, več samozavesti in notranje moči prihaja proti koncu tedna, ko boste popolnoma prepričani, da ste končno na pravi poti. Ne pozabite urediti tudi področja denarja, ki za vas predstavlja ključen pomen. V nedeljo boste vlagali svojo energijo v dom in družino. Morda si boste zaželeli tudi prenove stanovanja. 

Vaš ključ: Zbistrite misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KONJ

Sodelovanje in razumevanje prinašata ugodne smernice, še posebej tistim, ki si močno želite napredovati. Dogodki se bodo vrstili intenzivno, spodbujali bodo težnjo po večji kakovosti bivanja. Vseeno boste konec tedna na trenutke občutili zaskrbljenost in pasivnost. Za reševanje poslovnih in finančnih zadev bo najbolj ugoden petek, saj vas bo spremljala obilica sreče. Prišli boste tudi do določenih pomembnih spoznaj.

Vaš ključ: Potrebujete več razigranosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KOZA

Skozi teden se boste trudili uspešno opraviti delo, ki je na vidiku že nekaj časa pa ste ga prelagali.  Področje kariere bo dobilo novo, zanimivo podobo, ki vam bo tokrat popolnoma pisana na kožo. Neodločnost v ljubezni vas znova spremlja, nikakor se je ne boste znali znebiti. Konec tedna je primeren za uvajanje sprememb, saj boste veliko bolj sigurni vase in v svoja prepričanja, le odločiti se bo treba s kom si želite nadaljevati svojo pot.

Vaš ključ: Razmislite o pomembnih stvareh!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Samostojni in uspešni boste pri svojih odločitvah, pogosto tudi egoistični in vedno korak naprej pred konkurenco. Popaziti boste morali, da bodo drugi znali slediti vašemu hitremu tempu. Nikar ne bodite tako trmasti in dovolite tudi ostalim, da izrazijo svoje mnenje. Ljubezen je zelo blizu, le prepustiti se ji morate. Konec tedna vam prinaša izlet, ki vam bo še dolgo ostal v lepem spominu, saj boste končno začutili, da nekdo iskreno ceni vašo družbo.

Vaš ključ: Povezujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PETELIN

V tednu pred vami, ki prebuja storilnost boste z malo truda veliko rešili. Tokrat boste z navdušenjem sprejeli odločitve, ki vas bodo popeljale na novo pot. Pred tem pa poskusite svoj odnos z bližnjimi še nekoliko osvežiti. Izredno dobro se boste počutili v večji družbi, kjer bo mnogo smeha in dobre volje. Življenje bo nenadoma postalo zelo lepo. Poskrbeli boste, da se bo o vas veliko govorilo, še posebej tam, kjer vas v zadnjem obdobju morda niso opazili.

Vaš ključ: Opozorite nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

Niste najbolj prepričani o sebi in svojih zmogljivostih, zdi se vam, da se ne morete osredotočiti na najpomembnejše zato s pomembnimi koraki še malce počakajte. Skušajte ignorirati občutek, da ste odvisni od drugih in se potrudite izvedeti vse, kar je najpomembnejše. Izborite si svoje pravice, naj vas ne skrbi, da trenutno vse poteka prepočasi. V soboto bo sreča na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju. Pozabili boste na skrbi, in se podali v svojo tišino. 

Vaš ključ: Izberite gibanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Pogum in samozavest vas lahko rešita pred marsikaterim zapletom ali težavo, ki vas skrbi že dlje časa. Pri delu in denarnih zadevah neustavljivi in zelo prodorni. Prijateljski odnosi se lahko malce ohladijo, vendar le za kratek čas. V zadnji del tedna boste stopili malce nemirni, vendar polni pričakovanj, ki se bodo počasi začela uresničevati. Energije boste imeli dovolj, da se pogumno soočite tudi s tistimi, ki so vam do sedaj predstavljali težaven odnos. 

Vaš ključ: Prodornost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Preberite še: