Kitajski horoskop od 20. 12. do 25. 12. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 20.12. do 25.12.2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 20. 12. do 25. 12. 2016 (foto: profimedia) profimedia
20. 12. 2016

PODGANA

V teden vstopate nekoliko nestabilni, še posebej na poslovnem področju. Tisti, ki vas spremljajo, bodo proti koncu tedna prinesli večjo stabilnost in bolj bogato vsebino v vašem življenju, še posebej tistim, ki ste malce zmedeni. Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov. Tudi na področju čustev boste v drugi polovici tedna deležni poglobitev, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. Veliko bo strasti, nekoliko manj pa romantike, kar vas v bistvu sploh ne bo motilo.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Na začetku tedna boste nekoliko nezadovoljni, kljub temu pa boste znali celovito poskrbeti za svoje zdravje in počutje. Zavedali se boste, da ste neko situacijo videli povsem zamegljeno in pri tem boste čutili veliko olajšanje. Bodite čim bolj potrpežljivi, saj ne morete ničesar prehiteti in popraviti. V drugi polovici tedna boste zaradi pridiha praznikov doživljali vse še veliko bolj intenzivno ko običajno. Pojdite v gozd, plešite, igrajte se. Spoznali boste, da ste bili sami krivi, če vas ljudje niso razumeli. Pokažite raje svojo zrelost in izkušnje. Vikend prinaša vznemirjenje.

Vaš ključ: Ne iščite sreče drugje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Prvi dnevi tedna vam ne bodo najbolj všeč. Dokončajte začrtane cilje, vztrajajte pri svojem tempu in ne imejte previsokih pričakovanj. Izvlecite najboljše iz svojih karakternih lastnosti, ki so vam podarjene. Bodite produktivni in bolj praktični tudi na finančnem področju. Resna, stabilna razmerja bodo na preizkušnji proti koncu tedna, prav tako tudi poslovna partnerstva. Najpomembneje bo, da ne prehitevate, ter da so vaši načrti na pravem mestu ob pravem času. Dovolite tudi prijateljem, da izrazijo svoje mnenje, skupaj lahko ustvarite to, kar ste si začrtali.

Vaš ključ: Pojdite po svoji poti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Dogajanje v tem tednu bo vplivalo na področja, ki govorijo o vašem pogledu na svet. Veliko bolj boste slišali svoj notranji glas in imeli boste močnejšo intuicijo, ki ji bo vredno slediti, še posebej sredi tedna, saj se vam takrat obetajo vznemirljive priložnosti. Več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas. Obeta se vam osebna rast, ki bo olajšala vaše korake. Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v rešitve, ki vam prinašajo več stabilnosti. Ljubezensko področje bo mirovalo, saj ne boste imeli energije za napredek.

Vaš ključ: Ne zamujajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

Vaš teden bo pester in z lahkoto se boste odpovedali obveznostim, tudi če vas bodo nadrejeni grdo gledali. Naredili boste korak v novo družbo, pokazali svoje skrite čare in se odlično zabavali. Ne pozabite pa, da ste morda v partnerstvu, ki je čisto prijetno in verjetno ne bi preneslo vaših spodrsljajev. Iskrene želje najbližjih in srčnega izvoljenca bodo božale vašo dušo. Vikend bo za mnoge delaven, morda boste dejansko v službi ali pa boste poiskali družbo kuhalnice, ter se boste izkazali v najboljši možni luči, kot odličen gostitelj.

Vaš ključ: Počasi se daleč pride!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča 

KAČA

Začetek tedna vam ne bo najbolj všeč. Neiskreni sodelavci vam bodo nekoliko zagodli na področju dela, kjer ste ponovno nekoliko v zaostanku. V drugi polovici tedna boste spet ujeli svoj življenjski val in občutili nedolžne lepote, ki vas obdajajo. Še vedno se boste vračali v spomine, še posebej na ljubezenskem področju, kjer zadnje čase nikakor ne morate ugotoviti, kaj je tisto, kar si v resnici sploh želite. Nekoliko manj nadzora vam ne bo škodovalo. Vikend ne bo nič kaj drugačen od ostalih dni, kar vas tokrat ne bo motilo.

Vaš ključ: Ne nalagajte si preveč dela!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra 

KONJ

V družinskem krogu boste v prvi polovici tedna zelo zadovoljni in sproščeni. V domačem krogu se bo veliko dogajalo, kar vas bo razvedrilo in navdihnilo s pozitivno energijo. Razmišljali boste tudi o spremembi bivališča, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj vam bo kasneje žal. Konec tedna boste v plodnem obdobju, zato obstaja takrat večja možnost pozitivnih rešitev. V večji meri se boste posvečali prijateljskim odnosom in skupaj z njimi ustvarili zabavno in igrivo ozračje, ki vas bo še dolgo zadržalo v sproščenih energijah. 

Vaš ključ: Sprejmite predloge!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

KOZA

Teden pred vami bo spodbudil vaše dosežke v vseh pogledih. Lahko, da boste imeli občutek, da ste tik pred tem da se zrušite, vendar je kljub vsemu to le prehod v boljše in lepše življenje in trenutke, ko se boste lahko izražali s svoji pravi barvi. Vse, kar se bo dogajalo, je posledica nezadovoljstva. Vse skupaj se bo odvijalo počasi, vendar boste gradili bolj trdne temelje, kot v preteklem obdobju. Vi boste tisti, ki se boste znali postaviti zase in sprejemati odločitve. Manipulacija drugih se počasi zaključuje, kar vas bo razveselilo, saj ste bili od vsega skupaj že pošteno utrujeni.

Vaš ključ: Dovolite si srečo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Vstopate v prijeten teden. Znašli se boste kot vodja, oziroma na vrhu skupine, v kateri delujete. Vaše odločitve bodo premišljene, diplomatske in učinkovite, zato boste poželi tudi nekaj slave. Na prvem mestu bo direktnost, ki bo iz vašega življenja izločila nepomembne ljudi, kar ste načrtovali že nekaj časa. Če si boste v drugi polovici tedna nekaj zaželeli, imate vse možnosti, da to tudi dobite oziroma naredite, le osredotočiti se boste morali. Malenkosti tokrat za vas ne bodo pomembne. Možne so konkretne spremembe na vseh področjih.

Vaš ključ: Prihajajo spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

V prvi polovici tedna, se boste odlično počutili. Optimizem bo ves čas z vami, pripravljeni boste dokončati tudi delo, s katerim ste dlje časa zaostajali. V drugi polovici tedna se boste usmerili v zabavo in prijetne energije, s katerimi boste polepšali svoje dni. Prijatelji bodo na prvem mestu in v določenih okoliščinah se boste počutili kot vodja, kar vam bo čisto pisano na kožo. Tako, kot se veselite dogajanja, tako boste po drugi strani komaj čakali, da se umaknete v svoje mirno območje.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

V zadnjem obdobju ste bili deležni številnih sprememb, zato boste v tem tednu čutili nekaj napetosti. Kljub temu boste zbrali energijo in nadaljevali z obveznostmi, ki ste si jih zastavili. Dnevi bodo v krogu družine, kar vam bo še najbolj ustrezalo, saj boste razpoloženi za kuhanje in razvajanje družinskih članov. Na vrsto bo prišla tudi skrb zase, zato je možno, da se v drugi polovici tedna odločite za čiščenje starih energij in se usmerite k novim začetkom. Nedelja se vam bo močno vtisnila v srce, saj vas bo osvajala simpatična oseba, s katero se obeta tudi nadaljevanje odnosa.

Vaš ključ: Več se družite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

V prvih dneh tedna boste nekoliko zadržani, kmalu pa se boste predali boljšemu razpoloženju.  Morda bo razlog v nekem prijetnem presenečenju, ki vas bo od srca razveselilo. Nek dogovor ob boste sklenili bolj zaradi tega, da bi se izognili lastni odgovornosti in ne bo ravno po vašem okusu. V drugi polovici tedna boste malce zmedeni, čeprav se boste čez nekaj časa že bolje počutili, tudi svoje osebne sposobnosti boste znali primerno izraziti. Proti koncu tedna se vam bo zdelo, da bi se kar zgrudili od utrujenosti, kljub temu se poskusite zabavati.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza