Kitajski horoskop od 20. do 25. 2. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 20. do 25. 2. 2018, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 20. do 25. 2. 2018 (foto: profimedia) profimedia
20. 2. 2018

PODGANA

Nenačrtovano se boste morali v ponedeljek in torek ukvarjati s finančnimi vprašanji. Na udaru bodo računi, ki ste jih morda pozabili plačati, pa tudi kazni za morebitne prekrške. Pripravljeni boste obrniti novi list in to bo takoj dobro sprejeto, tudi kar zadeva ljubezen. Pred seboj boste videli samo ravno pot in na njej številne ovire, ki vam bodo nagnale strah v kosti. Lažje in lepše vam bo, če se boste sprehodili po ovinkih. Napetost se bo v zadnjih dneh tedna odražala pri vsem, tudi v družinskih odnosih.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

BIVOL

Teden prinaša dvome. Če bi se lahko v miru pogovorili, bi vam bilo hitro jasno, da z nekom govorita o isti stvari, pa čeprav v dveh različnih jezikih. Bolj pozorno poslušajte, manj komplicirajte. Nikakor ne boste dopustili, da bi okolica pozabila, kako ambiciozni ste. Prodorno boste zavzeli svoje položaje, ki se zmeraj vrtijo okoli prvega mesta, in si utirali pot k boljšemu jutri. Priznati si morate, da vedno bolj razmišljate o nekom, ki se le redkokdaj pojavlja v vašem življenju. Take neulovljive osebe vas prav posebno mikajo.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

TIGER

Poskusite obvladati svoje sume, ki vam le škodijo. Držite se le tistega, kar sami zagotovo veste in se čim bolj oddaljite od raznih govoric ter ugibanj. Nujno potrebujete več počitka in spanca, saj boste lahko le spočiti uspešno premagovali vsakodnevne izzive. Poleg teh se vam na poslovnem področju obetajo novi, ki vas bodo končno usmerili v bolj pozitivno razmišljanje. V ljubezni bo več novosti, kot ste upali. Kazalo je drugače, čeprav vas življenje vedno znova preseneča.

Vaš ključ: Ne pozabite na malenkosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Čutite, da je pred vami dober teden, zato si boste nadeli žareč nasmešek in se pogumno lotili česa novega. Potrebujete sveže izzive, ki niso tako daleč, kot so se zdeli včeraj, pripravljeni boste tvegati. Daleč v ospredju bodo vse zadeve, ki so vezane na ljubezen. Na delovnem mestu se boste na pravilen način postavili zase in tako se bodo uspehi vrstili eden za drugim. Preveč boste zaposleni s svojimi težavami, da bi opazili, kaj se dogaja okoli vas. Vendarle pa vas bo spremljala sreča, ko bo treba sprejeti pomembno odločitev. Nekdo vas bo poskušal v nekaj prepričati. Dobro premislite in pretehtajte vašo odločitev.

Vaš ključ: Spoštujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

ZMAJ

Vzdušje bo v prvih dneh tedna sproščeno, čeprav bo morda nekaj manj priložnosti, kot ste upali. Osredotočite se na delo, saj bi morali čim prej končati nekaj pomembnega. Tokrat se ne spuščajte v tveganje, saj ne morete postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti za napredek, kot ste predvidevali. Nekdo ne bo razumel vaših želja. Kljub temu, da ste nameravali določene stvari izpeljati sami, se vam bodo pojavile veliko boljše priložnosti. Združite prijetno s koristnim in se ne obremenjujte z ostalimi.

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

V prvih dneh tedna boste deležni nekaj napetosti, morda tudi nepomembnih nesporazumov. Vse skupaj vas obremenjuje in krati vaš spanec. Po drugi strani pa ste nemirni. Prijetno vam bo med ljudmi, kjer lahko brez dlake na jeziku izrazite svoje mnenje in vprašate tisto, kar vas zanima. Glede poslovnih zadev boste imeli preveč subjektiven pogled, da bi se lahko trezno odločali. Bolje, da trikrat premislite, saj vas nekdo ves čas budno spremlja na vsakem koraku! Več stvari boste izpeljali točno tako, kot ste si zamislili.

Vaš ključ: Usmerite se k sreči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Skušajte se vsaj za nekaj časa otresti pričakovanj drugih in videli boste, kam vas bo to pripeljalo. Spontanost bo tokrat prisotna tudi na službenem področju. Na daleč se boste izogibali skupinskemu delu, še posebno če bo šlo za razvijanje vaše ideje. Prepričani ste, da boste sami najbolj uspešni, kljub temu ne bodite trmasti in imejte pripravljene diplomatske odgovore. Razmislite, če ste se določene zadeve res odločili sami od sebe. Ne tvegajte samo zato, ker nekdo to pričakuje od vas, pa naj gre za domače ali prijatelje.

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KOZA

V svoji potrebi za iskanjem pravice ne boste potrebovali dodatnih žrtev, ki bi dokazovale vaš prav. Kmalu se boste sposobni osredotočiti tudi na bolj podrobne zadeve. Na podlagi preteklih uspehov boste pridobili zaupanje v svoje sposobnosti, kljub temu konec tedna ne boste znali biti sproščeni in optimistični, saj vas ovira grenkoba, povezana z vašimi čustvi. Veliko prednosti je v vaših rokah, zato lahko naredite tudi kakšen drznejši korak, posebno z osebo, ki je že nekaj časa v vaši bližini, vendar si vam ne upa direktno pristopiti.

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

V teden vstopate nekoliko nemirni. Obremenjeni boste s skrbjo za druge in marsičesa ne boste videli v pravi luči. Ne pozabite si vzeti nekaj časa čisto zase in napredovati na osebnem področju. Zaradi določenih novic se boste hitro odločili, čeprav ni rečeno, da bo to najboljša izbira. Obeta se vam nekaj nepričakovanih težav glede poslovnih zadev, čeprav ste storili vse, kar je v vaših močeh. Poskusite se izogibati prepirom, ker z njimi ne boste rešili popolnoma ničesar.

Vaš ključ: Bodite bolj prodorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Potrebujete več dogajanja. Ne iščite izgovorov za odlašanje gleda določenih dejavnosti. V nasprotnem se boste polenili in začeli izgubljati samozavest. Sredina tedna prinaša spremembe. Občutili boste željo po lagodnem življenju in prilagodili tempo, ki ne bo najbolj hiter. Za stik z realnostjo bo poskrbela služba, v kateri zapletov ne bo manjkalo, vendar jih boste rešili. Presenetile vas bodo ljubezenske novosti, saj se boste z nekom, ki vam veliko pomeni končno pogovorili o vajinem odnosu. Končno se boste začeli zavedati, da lahko zaupate.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Vašo pozornost bodo v ponedeljek pritegnili finančni podvigi, ki jih ne boste hoteli zamuditi. Najprej bo treba razčistiti nekaj iz preteklosti, nato boste začeli kovati boljšo prihodnost. Zastavili si boste višje, vendar bolj realne cilje in niti za trenutek ne boste podvomili vase. Ljudje, ki vas pri tem ne bodo podprli, bodo kmalu odšli po svoji poti, saj ne boste imeli energije zanje. Nikakor ne boste mogli ubežati temu, da ne bi delali več stvari naenkrat. Poskusite se soočiti tudi sami s sabo. Začeli ste z najboljšimi energijami, zato tudi nadaljujte v tej smeri.

Vaš ključ: Ne bojte se realnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Prijatelji vas bodo v prvi polovici tedna razveselili in vam podarili upanje. V ljubezni se boste morali odločiti in stopiti tako ali drugače v ospredje. Končajte odnos, ki vas obremenjuje. Finančno se bodo zadeve odvijale v pozitivnem smislu. Modro pa bo, da si že vnaprej postavite pravila igre in jih sledite. Razmišljali boste nekoliko nerealno, vendar dovolj odločno, da se boste navduševali nad novimi idejami. Situacija v službi bo vse prej kot urejena in mirna. Konec tedna bo vladala zmeda, kar pa bo tudi za vas zelo stresno.

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

horoskop.si

Preberite si še: 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri