Kitajski horoskop od 20. do 26. 12. 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si. 

Kitajski horoskop od 20. do 26. 12. 2021 (foto: profimedia) profimedia
20. 12. 2021

PODGANA

Nekdo, ki se vztrajno trudi vas ne prepriča, čeprav si tega pri sebi ne želite priznati. Zato boste precej zadržani. Obremenjevalo vas bo tudi vse, kar ste pustili v preteklosti, vendar si nikar ne komplicirajte življenja po nepotrebnem. Na področju kariere bo izstopala trma, ki bo prinesla vztrajnost in dobro motivacijo. Seveda se boste za kakšen kompliment morali še bolj potruditi. Hitro boste spoznali, da je pametna poteza tista, ki vas lahko reši iz zagate. Konec tedna bo poln močnih energij.

Vaš ključ: Podarite kompliment!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Pričakujte v tem tednu zanimive izzive, ki jim boste zlahka kos, napolnili vas bodo z optimistično energijo. Pestro dogajanje bo prebudilo domišljijo, ki je že nekaj časa spala. Spoznali boste, da se lahko prilagodite in sprejmete določene zadeve takšne kot so, v nasprotnem primeru se morate pripraviti na nekaj zastojev in naraščanje odgovornosti. Uspeh bo povezan z vloženim trudom, tokrat druge pomoči ne boste potrebovali. Konec tedna se nekatere osebne zadeve ne bodo rešile tako, kot si želite.

Vaš ključ: Izpustite preteklost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

TIGER

V določeni situaciji, ki prihaja nepričakovano nimate dovolj moči, da bi prevzeli pobudo, ravno zato se odpirajo številni dvomi. Če ste samski imate v klepetalnicah odlične možnosti za zanimivo kramljanje+, ki se lahko razvije v ljubezen. Nekdo bo ovinkaril glede svojih čustev in želja, vi pa boste tisti, ki boste vse postavili na pravo mesto. Pomembno je, da poskusite razjasniti situacijo tudi drugim, kar pa ne bo enostavno. Pogovor lahko prinese ravnovesje in povečano skladnost.

Vaš ključ: Ne bojte se resnice!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Nihanja, ki bodo prisotna poskusite obvladovati mirno in potrpežljivo. Distanca je v odnosih včasih potrebna, da razčistite nekatere pomisleke. V drugi polovici tedna boste sposobni uspešno prepričevati ljudi s pametnimi argumenti.  Kljub temu bodo v ospredju tudi romantični dogodki, ki bi se lahko zavlekli dolgo v noči. Zaupajte svoji presoji, saj veste, da vam vedno ravno ob pravem času podari pravi odgovor. Marsikdo vas bo želel usmeriti v popolnoma drugačne odločitve, vendar kljub temu ostanite pri svojem mnenju.

Vaš ključ: Iskrenost vodi k sreči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Gradili boste na kvalitetnem odnosu, ki se bo stopnjeval v pozitivno smer. Veliko vam bo pomenila zvestoba. Tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje se boste zazrli vase in skušali razčistiti zakaj se je vse skupaj zgodilo. Počasi pa boste začeli tudi opazovati nov teren, ki bo zelo zanimiv. Po eni strani boste pogumni, po drugi pa bo vašo pozornost odvleklo na drugo stran kar nekaj dogodkov, ki so povezani predvsem z bližnjimi. Zato se boste konec tedna ostro odzvali, toda k sreči se bo prah hitro polegel.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

Prijetno združite s koristnim in poskusite delovati v smeri, ki vam je pisana na kožo. Prihajajo nepredvidljive situacije, ki si jih boste sami težko razlagali. Če ste na pragu reševanja čustvenih zadev, se vam počasi odpira bolj sproščeno obdobje, ko vam bo marsikaj končno postalo popolnoma jasno. Najbolj težavno področje bo v nedeljo povezano z osebnim pogledom na svet, vaša prepričanja in na zahteve do ljudi, ki živijo v vaši bližini bodo pod drobnogledom. Sklepali boste kompromise.

Vaš ključ: Delujte bolj premišljeno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Res je, da se včasih sprašujete, kaj lahko pričakujete od določenih zadev v katerih ne vidite smisla. Znašli se boste v položaju, ko boste morali poklekniti in se prilagoditi trenutnim razmeram. Od vas se bo zahtevalo nekaj nemogočega, kar pa bo glede na vašo vztrajnost tudi dobilo končni koncept. Ne belite si glave s tistimi, ki vam niso naklonjeni in se osredotočite proti koncu tedna tudi na finance. Sledite svojim načelom in ne dovolite vmešavanja tistih, ki vas ne spoštujejo.

Vaš ključ: Prodrite v ospredje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Prijetno okolje vas bo obdalo s pozitivno energijo, ki jo boste preusmerili tudi na področje dela. V domačem okolju boste znali pomiriti sprte strani in ustvariti prijetno vzdušje. Po naključju se vam bo ponudila priložnost, da se izkažete, zato skušajte biti ob pravem času na pravem mestu. Ne bojte se izstopati in poudariti nečesa, kar vam gre resnično dobro od rok. Ljubezenske spremembe, ki prihajajo, utegnejo imeti dolgoročne posledice. Ostanite mirni in najprej dokončajte nekaj zaostalih obveznosti. Šele potem se lahko posvetite prijetnejšim rečem.

Vaš ključ: Premagajte napetosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Samozavest bo v tednu pred vami ključ do zmage in pozitivnih zaključkov. Napako, ki lahko nastane zaradi hitenja in vzhičenosti lahko vsekakor popravite. V vaši situaciji se bo pojavil nov dejavnik, če ga boste pravilno vključili v svoje načrte, vam sčasoma lahko prinese finančno korist. Manjši nesporazum bo zaznamoval sicer čisto prijeten konec tedna. Izberite vljuden način in preverite, ali ljudje natančno vedo, kaj pričakujete od njih in kakšne so v resnici vaše dolžnosti.

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

PETELIN

Razjezilo vas bo, saj nekoga ne boste znali brati med vrsticami. Zelo resni boste, v pričakovanju odgovora, ki vam ogromno pomeni. Negativni scenariji vam bodo samo še poslabšali celotno situacijo, zato sem jim na iznajdljiv način izognite. Na poslovnem področju boste polni idej, ki vam prinašajo nove priložnosti. Lahko ste mirni, saj se bo tudi ljubezensko obzorje konec tedna razsvetlilo in znašli se boste v prijetni družbi. Če vas prosijo pomagajte in jim namenite kakšen koristen nasvet.

Vaš ključ: Ne bojte se čustev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PES

Prihaja sproščenost, nobenih zadržkov ali pomislekov ne boste imeli, kar bo povzročilo, da boste končno povedali vse, kar vam leži na duši. Lažje boste pozabili na črnogledost in slabo voljo. V odnosih se bo oglasila iskrenost, s katero boste zgladili nesporazume. Vzemite si več časa za opravke, ki morajo biti natančno opravljeni, čeprav bi najraje pohiteli in postorili vse naenkrat. Zadovoljni boste, posebno v petek zvečer, ko bo vse kar je pomembnega in napornega za vami.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

MERJASEC

Dobili boste, kar si želite, vendar kljub temu ne boste popolnoma sproščeni, saj vas spremlja nakopičen strah, ki bo kradel energijo. Ne pustite se izzvati, saj se lahko vname prepir, v katerem boste izgubili prednost. Nova zgodba se bo razvijala počasi, toda izredno intenzivno. Zberite se in bodite predvsem odločni, saj boste lahko s tem nadoknadili zamujeno. Konec tedna, ko boste notranje umirjeni, prihaja tihi občutek, da lahko naredite marsikaj, o čemer razmišljate že dlje časa.

Vaš ključ: Ne izgubljajte prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Vas zanima mogoče tudi: