Kitajski horoskop od 21. do 26. 11. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 21. do 26. 11. 2017 (foto: profimedia) profimedia
21. 11. 2017

PODGANA

V prvih dneh tedna boste znova zasijali v čudoviti družbi. Ponovno boste vse svoje sile usmerili v zabavo in brezskrbnost. Spoznate lahko nenavadne znance ali pa se bo od nekod nepričakovano pojavil prijatelj, katerega ste že pozabili. Skupaj bosta obujala spomine o preteklosti in določenih zadevah, ki so z njo povezane. Tokrat bo sreča na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju. V službi pogumno izrazite svoje ideje, saj boste z njimi želi odobravanje. Prav kmalu si lahko obetate spremembe.

Vaš ključ: Ne prehitevajte situacij!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

BIVOL

V prvih dneh tedna boste odločni, potem se vse obrača in vam bodo trn v peti ljudje, ki prehitro menjajo svoje odločitve. To vam ne ustreza predvsem zato, ker ste še sami pogosto neodločni in negotovi. Z ugodnim razpoloženjem se lahko potegujete za nekaj, kar bo dodatna dejavnost obstoječi ali pa bo pomenilo neko vrsto izpopolnjevanja. Naredite kakšno spremembo. Poizkusite spremeniti svojega večnega tekmeca v zaveznika in oba bosta zadovoljna.

Vaš ključ: Zaustavite slabe misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

TIGER

Bistveno v začetku tedna bo, kako se boste odzivali na spremenjene razmere, ki se bodo pojavljale. Imejte pripravljen rezervni načrt, iščite pa tudi alternativne poti iz situacije, ki je nastala in vam ni najbolj všeč. Sprejmite dejstva, kakršna so in v trenutku bo vse lažje. Tokrat boste veliko premišljevali o preteklosti in dogodkih, ki so z njo povezani. Vse boste vlagali svojo energijo v dom in družino. Zaželeli si boste, da bi vaš dom izgledal naravnost čudovito.

Vaš ključ: Približajte se bistvu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

Svoje zamisli ljubosumno čuvate, vendar vam je postalo jasno, da jih ne boste mogli uresničiti, če zanje ne boste navdušili nekaj vplivnih oseb, ki bodo poskrbele za finančno plat. V službi bodite pripravljeni, da bi bila neka izkušnja lahko boleča, vendar bo tako konkretna, da si jo boste zapomnili. Sedaj je čas, da poveste, kaj mislite, in če se strinjate s tem, kar se pripravlja. Vztrajajte, da se vse nejasnosti nedvoumno razčistijo. Novica, ki jo nameravate povedati prijateljem, bo za vse veliko presenečenje.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Niste najbolj prepričani o sebi in svojih zmogljivostih, zdi se vam, da se ne morete osredotočiti na najpomembnejše. Ob tem imate še občutek, da ste odvisni od drugih. Potrudite se izvedeti vse, kar je najpomembnejše glede izboljšanja vašega statusa. Izborite si svoje pravice, naj vas ne skrbi, da trenutno vse poteka prepočasi. V sredini tedna bo sreča nedvomno na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju. V službi pogumno izrazite svoje ideje, saj boste z njimi želi odobravanje. Prav kmalu si lahko obetate spremembe.

Vaš ključ: Ne bodite ljubosumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Iz slepe ulice, v kateri ste se znašli, se boste najhitreje rešili tako, da se boste usmerili naravnost proti cilju. Pozabite na bližnjice, ki vam jih bo predlagal partner. Te so sicer njegovi priljubljeni izhodi iz težav, ki pa potem peljejo v še večje težave. Nekaj boste naredili po občutku in učinkovalo bo dobro, toda naslednjič se ne bi smeli zanašati le na izkušnje in prvi občutek. Predvsem zato, ker se bodo okoliščine že v drugi polovici tedna spreminjale. Določite si, kdaj boste dosegljivi za druge.

Vaš ključ: Sledite svojim zamislim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Veliko se vam bo dogajalo. Uspešni boste, morda celo bolj, kot ste v tem času pričakovali. Mnogi mirujejo, medtem, ko boste vi brez težav našli nekaj bližnjic. Zato naj vam ne bo žal, če ste dopust morda preložili ali pa nimate dovolj prostega časa. Trud se bo zagotovo obrestoval, kmalu boste ugotovili, kaj ste si pridobili. Pojavile se vam bodo zmedene možnosti. Ker se vam bo zdelo, da zadevi še niste prišli do dna, boste vrtali naprej. Doma že nekaj časa visi v zraku vprašanje, ki ga je treba čim prej rešiti.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena 

KOZA

Glejte v prihodnost, saj so le tam rešitve in takšno življenje kot si ga zaslužite. Osvobodite se vseh negativnih občutkov in hitro boste spoznali, kako se vaše življenje spreminja. Če boste naredili nekaj na tem, se vam že v sredini tedna obetajo presenetljive spremembe. Morda boste celo prejeli telefonski klic, na katerega niste računali. Na zasebnem področju se premika po načrtih, na poslovnem pa je nekaj več pasti. Posebno, če boste prehitro razkrili svoje načrte in potem le čakali na odziv.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

OPICA

V prvi polovici tedna se boste vseskozi nahajali v prijetnem družinskem ozračju, kar vam bo dobro delo. V družbi boste delovali še bolj prijazno kot sicer, velikodušno boste razdajali tako nasvete kot tudi drobne pozornosti. Ves čas pa se boste ukvarjali še s svojim videzom, ki vam bo na prvem mestu. Možne so tudi manjše preobrazbe. Ker se vam bo zdelo, da neki zadevi še niste prišli do dna, boste vrtali naprej. Resnica bo nepričakovana in tudi neprijetna.

Vaš ključ: Ne prerekajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PETELIN

V teden boste stopili malce dvomljivi. Nikar samo ne čakajte na klic, ki ga morda ne bo v takšni obliki, kot ste si želeli, zato še enkrat poiščite prave informacije in, če je treba, vse še enkrat razčlenite. Dobro veste, da bo po veliko govorjenja na koncu ostalo vse po starem, zato poskrbite zase in ne ovinkarite. Lahko boste spoznali nekoga, s katerim boste hitro vzpostavili pristen odnos, ki bo obetal celo začetek prijateljstva. Bodite previdni, lahko bi izkoristil vašo dobroto.

Vaš ključ: Spoštujte drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

V začetku tedna boste bolj zasanjani in umetniško razpoloženi, morda ne boste natančno vedeli, kaj si v resnici sploh želite. V sredini tedna pa vas bo kar razganjalo od idej in boste nezadržno iskali pot, kako svoja čustva pomiriti, saj bi radi vsem ljudem pokazali, da se znajdete v svojih težavah. Sedaj je čas, da poveste, kaj mislite, in če se strinjate s tem, kar se pripravlja. Vztrajajte, da se vse nejasnosti nedvoumno čim prej razčistijo.

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

V prvi polovici tedna se vam bodo pospešeno uresničevale želje, le prepustiti se morate in dovoliti, da vas razvajajo. Včasih z nezaupanjem preprečimo dobrim energijam, da bi nam pomagale, zato bodite te dni kar se da pozitivno naravnani. Pomirjeni boste, saj vam bo vse šlo od rok. Dobili boste več zagona in zaradi tega boste pritegnili več pozornosti. Uživali boste v stvareh, ki jih radi počnete, saj bodo tokrat še slajše kot sicer. Tisti samski pa imate priložnost nekoga spoznati.

Vaš ključ: Ne bodite napeti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

Preberite si še: