Kitajski horoskop od 21. do 26. 8. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 21. do 26. 8. 2018 (foto: unsplash) unsplash
20. 8. 2018

PODGANA

V tem tednu nekomu, ki vam bo zelo hvaležen vrnete uslugo in dejanja še dolgo ne bo pozabil. Pomagali mu boste namreč iz zelo kriznega obdobja in roko ponudili v zadnjem trenutku. Ob trudu, ki ga vlagate v druge ne pozabite nase in več pozornosti namenite zdravemu načinu življenja. Sprostitev v dvoje bo dobrodošla. Zaradi svoje iskrenosti se vam uspe prebiti v ospredje kljub močni, neljubi konkurenci. V soboto in nedeljo naredite korenito spremembo na zasebnem področju.

Vaš ključ: Napredujte počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

Prijeten, družaben in romantičen teden je pred vami. V torek in sredo bodite pazljivi pri komunikaciji, sicer se vam na vseh področjih obeta veliko lepega. Dnevi bodo poskrbeli za dobro počutje, vitalnost in odlične odnose s prijatelji. Vznemirljiv petek bo ljubezensko obarvan s spremljajočo živahnostjo. Skrbno načrtujte izdatke, katerim se boste težko izognili. Zaradi finančnih skrbi boste konec tedna tudi energetsko šibkejši. Varujte se prenagljenega sklepanja in ne nasedajte obljubam.

Vaš ključ: Berite med vrsticami!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Dnevi pred vami bodo ljubezensko obarvani, saj zaključujete eno zgodbo in odpirate novo poglavje z novo osebo. Spremenjena lokacija domovanja bo prava izbira, brezskrbnost prihodnjih dni bo močno pripomogla k odličnemu počutju. Dobro razpoloženje se bo odrazilo tudi pri prijateljstvu, kjer boste v središču pozornosti. Vreme bo imelo velik vpliv na vašo motivacijo in delovni zagon, zato boste bolj produktivni v sončnih dneh. Pomanjkanje časa in skrbi v službi bodo dovolj tehten razlog, da boste resno razmišljali o spremembi in potovanju na toplo.

Vaš ključ: Spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Ne glede na letni čas, je sprememba za vas dobrodošla. Vaša odločitev po toplih krajih bo kmalu realnost. Zelo zagnano boste predavali o delu, ki ima absolutno prednost, ko vas ne bo. Res bo malo časa za priučitev, bo pa zato razlaga intenzivnejša. Že vidite valove morja in čutite gostoljubje domačinov? Dinamični dnevi so pred vami. Do sredine tedna bo stres vaš spremljevalec v službi, doma in v odnosih. Služba bo zahtevala veliko vašega časa, ker boste morali reševati za nazaj. Poskusite najti pravo mero med hitenjem in preudarnostjo.

Vaš ključ: Hitite počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Sproščeno in brezskrbno lahko zakorakate v nov delovni teden. Dela sicer ne bo nič manj, se boste pa počutili polni energije in odnosi bodo stabilnejši. Samo od vas je odvisno kako dolgo bo tako prijetno vzdušje trajalo. Povabite sodelavce na izven delovno druženje, vključite rekreativne elemente. Povežite se. Napisane naloge brez kompromisno speljete do konca v drugi polovici tedna. Pri svoji odločitvi boste vztrajali, če tudi vam pade priljubljenost. Sebi in drugim dokažite, da zmorete in odločitev bo pravilna.

Vaš ključ: Na koncu vas čaka zmaga!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Simpatični dnevi so pred vami, predvsem na zasebnem področju. Odločitev sicer ne bo najlažja. Po skrbni analizi bodo še vedno ostala ne odgovorjena vprašanja. Prepustite se vesolju, ki bo poskrbelo, da izberete zase najboljšo osebo. Vabila na večerjo, se konec tedna iskreno razveselite. Romantično bo. Odločitev samostojne poti in dodatnega izobraževanja sprejmete v pravem trenutku. Lahko uredite vso dokumentacijo, v drugi polovici tedna pa opravite pomembne poslovne pogovore.

Vaš ključ: Približajte se bistvu.

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

V naslednjih dneh se nikakor ne boste najbolj znašli. Potrebovali boste pogovor z osebo, ki vam je blizu. Vzemite si prosti dan in pojdite na daljši sprehod, se posvetite hobijem, da zopet najdete stik s seboj. Po sredini tedna bodo zadeve lažje rešljive. Opazite naklonjenost osebe nasprotnega spola, všeč vam bo. Bodite pripravljeni na težji izziv, ki vas čaka v soboto. Oddaljite se od drugih obveznosti in energijo vložite zgolj v najtežji del. Od uspešnosti je odvisna vaša eksistenca in voditeljsko mesto.

Vaš ključ: Ne ozirajte se na opazke!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KOZA

Ste med izbranci, ki boste stres odlično obvladovali in s svojo energijo pomagali tistim, ki jim bo šlo slabše. Ves teden boste pogumni in zelo delavni. Še vedno pa premalo pazite nase in na svoje zdravje. Odklop od vsega si privoščite ob koncu tedna. Udeležite se vodene vadbe. V naslednjih dneh boste obnovili predmet iz vaše preteklosti, ki vam veliko pomeni. S svežo podobo boste izjemno zadovoljni. V drugi polovici tedna se vam po pogovoru z nadrejenimi obetajo spremembe povezane z delovnim mestom in financami.

Vaš ključ: Napredek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

OPICA

V naslednjih dneh se posvetite zgolj sebi in počutju, ki ni ravno na zavidljivi ravni. Oslabljen imunski sistem vas bo spremljal do konca tedna. Opravite le naj nujnejše zadeve, sicer naj bo počitek vaša glavna skrb. Ob vrhunski postrežbi in pozornosti bo okrevanje hitro. Ob vikendu se vam moči vrnejo. V tem tednu se reši marsikatera neznanka v vašem življenju. Delčki sestavljenke se bodo ujemali in zasijali v pravi luči. Raztresenost vam ne bo v pomoč. Opustite navidezno obremenjenost in si odgovorite, kaj sploh želite početi.

Vaš ključ: Ne dovolite si neuspeha!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Vaše počutje bo v naslednjem tednu odgovorno, da uresničite svoje želje in živite svoje sanje. Zelo ne vsakdanje doživetje, ki ostane kot eden lepših spominov. Zelo čutno boste sprejeti. Nadaljujete z zagonom, ki vas je pripeljal do točke kjer ste. V naslednjih dneh bo vsaka vaša odločitev nadgradnja obstoječega. S ponosom se pripravljate na predavanje, ki vam omogoči večjo prepoznavnost in s tem večje povpraševanje.

Vaš ključ: Zavedajte se svojih prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

PES

V naslednjih dneh boste bolj nasmejani, čeprav je na delovnem mestu še nekaj odprtih zadev. V drugi polovici tedna bodo obetavne ljubezenske vibracije pozitivno prisotne. Nekaj prostih dni boste izkoristili za dodatno delo, učenje in spoznavanje osebe nasprotnega spola. Sproščenost vaju zbliža. Nesoglasja s sodelavcem bodo po pogovoru preteklost, nadaljujete s svežo energijo. Proti koncu tedna boste urejali uradne zadeve. Pazljivo preberite droben tisk, preden podpišete dokumente.

Vaš ključ: Ne skrivajte svojih talentov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra 

MERJASEC

Kje so meje še dopustnega, določite v prvih dneh tedna, ko postavite jasna pravila. Odlične miselne sposobnosti vam bodo prišle še kako prav, saj boste vse skozi korak pred drugimi. Kot razsvetljeni puščavnik v skalni pustinji lahko odkrijete vrelec napredka in znanja, naključje bo hotelo, da spoznate prave ljudi. Službene obveznosti v prihodnjih dneh za vas ne bodo večjega pomena. Uživali boste v ustvarjalnem delu. Zasebno se boste spogledovali z umetnostjo in se tako tudi izražali.

Vaš ključ: Zasanjanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

horoskop.si

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri