Kitajski horoskop od 21. do 27. 1. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.
 

Kitajski horoskop od 21. do 27. 1. 2019 (foto: profimedia) profimedia
21. 1. 2019

PODGANA

Poskusite se zaščititi pred napadom slabe volje, ki se bo pojavila v prvi polovici tedna v vaši bližini. Raje sprejmite vse skupaj, kot da bi nenehno razmišljali o morebitnih aktualnih dogodkih in zamudah. Stvari boste naenkrat videli v drugačni luči, nov začetek sicer ne bo lahek, toda vsekakor se vam obrestuje poskusiti, saj se zavedate, da drugače ne bi bili sproščeni in zadovoljni. Na področju osebne rasti in zdravja tokrat ni na vidiku nobenih negativnih sprememb, kar pa ne pomeni, da se lahko brezskrbno zapustite.

Vaš ključ: Pozabite na pomanjkljivosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

BIVOL

Vrtite se v začaranem krogu, ob občutku, da je na ljubezenskem področju vse preveč ustaljeno, brez namigov o poglobitvah. V sredini tedna sledi manjša zjasnitev. Razmišljali boste o finančnem področju in iskali prave rešitve. Porodilo se bo veliko zanimivih idej. Čas proti koncu tedna bo prinesel spremembe, zato se le spontano prepustite in uživajte v dogajanju. Pazite tudi na finance, saj bi se lahko zaradi naivnosti zapletli v napačno zgodbo, zato pazite, da boste izločili tisto, ki je uporabna.

Vaš ključ: Ne komplicirajte preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

TIGER

Preveč se obremenjujete, namesto da bi nekaj pomembnega preprosto preložili do trenutka, ko vam bodo zadeve bolj pisane na kožo. V ljubezni in odnosih v prvi polovici tedna ne boste ravno blesteli, saj ne boste zadovoljni s sabo. V drugi polovici tedna boste precej izpostavljeni, toda kljub temu se boste izkazali z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo. Nič napačnega ne bo, če poskusite znova. Veliko se boste družili z ljudmi, kar bo koristilo tudi vašemu zdravju. Nekoliko bo vaše misli zmotilo tudi manjše hrepenenje po osebi iz preteklosti.

Vaš ključ: Ne gradite zidov v oblakih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Ostalo je še veliko nedorečenega, kar bi morali v tem tednu preveriti. S čakanjem brez dejavnejšega koraka zagotovo le zapravljate čas. Poskusite izboljšati tudi svojo odpornost. Ne razlagajte predolgo, zakaj ste se odločili za določeno zadevo, le izpeljite jo. Posvetite se učenju novega gradiva kot tudi preučevanju pomembnih listin. Le tako boste napredovali na svojem osebnem področju. V nedeljo se vam obetajo lepe priložnosti, ki jih morda ne boste sprejeli, kljub temu pa bodo dvignile raven vaše samozavesti.

Vaš ključ: Odločajte se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetla modra

ZMAJ

Iskali boste bližino nekoga, ki vam lahko razloži bistvo glede dogajanj v vaši okolici. V sredini tedna si boste vzeli najboljše zase, tudi ob nekoliko vznemirljivem srečanju. Imeli boste veliko idej, srečevali boste zanimive ljudi. Na področju čustev vam določene zadeve ne bodo ravno najbolj jasne, še posebej v soboto, ko boste zmedeni. Kljub vsemu boste zakorakali na pot novi osebni pustolovščini, saj vas bo spremljalo veliko dobrih energij. Zastavite si višje cilje in se ne zadovoljite z minimalizmom.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili:rdeča

KAČA

Situacijo, ki vas je skrbela, ste dokaj dobro ocenili in ostane vam le še to, da se potrudite po najboljših močeh. Poskusite pomagati nekomu, ki vas očitno še potrebuje. To, kar se dogaja v vašem zasebnem življenju, naj ostane le med štirimi stenami. V zadnjih dneh tedna prihaja več pozitivnih dogodkov. Tisti, ki ste že dlje časa v težjih situacijah in razmišljate o prekinitvi nečesa, se boste sedaj veliko lažje soočili z nastalo situacijo, saj se ne boste več smilili sami sebi, kot v preteklem obdobju.

Vaš ključ: Soočite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: roza

KONJ

Spremljajo vas srečne okoliščine, v katerih pa ne uživate toliko, kolikor bi radi. Ne oklepajte se enih in istih navad, saj je to nekaj, kar vas je že velikokrat ustavilo.  Teden vam zagotavlja spretnost z besedami. Iz druženja se bo po naključju rodila dobra poslovna zamisel, ki vam obljublja počasen, vendar donosen napredek. Pojavile se vam bodo situacije, kjer boste deležni več komplimentov, vendar ni dobro, da bi vam preveč stopili v glavo, saj bi s tem ustvarili napačen vtis v določeni družbi.

Vaš ključ: Posvetite se sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

V prvi polovici tedna boste nekoliko malodušni, v ljubezenskih odnosih pa celo nepotrpežljivi, kar se vam ne dogaja pogosto. Vseeno bodite obzirni, ne glede na svoje resnične želje. V odnosu z družinskimi člani se lahko vznemirjenje prevesi v stres. S strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje. Vaša odločitev bo morda nekoliko boleča, vendar vas bo popeljala v boljše obdobje. Tisti, ki ste na ljubezenskem področju zadovoljni, vas bodo čustva popeljala v bolj resno in trezno obdobje.

Vaš ključ: Privoščite si razvajanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zeleno

OPICA

Nenehno odlašate glede urejanja pomembnih zadev, kar vas lahko v prvi polovici tedna drago stane. Pohitite, da ne boste prepozni. Tudi v odnosih se lahko pojavijo ovire, morda zato, ker vas je strah nečesa. Vaše zasebne zadeve bodo prav kmalu rešene, zato vas naj ne skrbi. Najprej pa prisluhnite šestemu čutu, ki vam lahko pomaga celo pri najbolj zahtevnih opravkih. V zadnji dneh tedna prihaja stres, ki vas bo spravil v slabo pozicijo, vendar le če si boste dovolili. Kljub vsemu, se vam bodo občasno pojavile priložnosti, ki vas bodo razvedrile.

Vaš ključ: Bodite manj obremenjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Bodite bolj jasni in konkretni, tako kot se za vašo samopodobo spodobi. Tako si lahko obetate napredek. Nova ljubezenska priložnost, ki se pojavlja, bo povezana s prijateljskim odnosom. Čim prej storite nekaj več za vaše zdravje in vitkejšo postavo ali pa poskusite utrditi svoje mišice. Pri delu še ne veste, kako bi zadeve uredili, čeprav boste vsaj na polovični poti, ki vodi k zmagi. S svojo potrpežljivostjo boste ustvarili energijo in pogoje, da boste zadovoljni tudi s sadovi svojega dela. Veliko bolj kot zunanje spremembe bodo za vas pomembne notranje.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Vzemite si več časa za najtežje opravke, še posebej v prvi polovici tedna. Življenje bo očitno še vedno polno presenečenj, posebno glede ustvarjalnosti, toda morali boste pokazati več poguma. Želite si več zabave, razvedrila in prijetnih stikov, zato se družite. Srčna oseba bo proti koncu tedna razumela vaše namige brez odvečnih besed. Tudi zdravje se vam počasi izboljšuje. S partnerjem se bosta pogovorila o vseh nejasnostih, ki sta jih bila deležna v preteklem obdobju. Tokrat boste imeli za vse dovolj časa.

Vaš ključ: Zadovoljni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

V začetku tedna boste deležni drobnih pozornosti. Želite si tudi nekaj konkretnih korakov in sprememb. Zato poskusite prepoznati majhne namige in uživajte v spogledovanju. Že iz navade boste v petek previdni, vendar nimate razlogov za predolgo razmišljanje in tehtanje. Ravnajte se po občutku, posebno glede zgodb, ki se pravzaprav ponavljajo in vas nekoliko vznemirjajo. Mnoge boste nekako prijetno zmedli in ravno zato vztrajajte, saj bo čas idealen za korenite spremembe. Na področju dela se boste nekoliko zaustavili in tehtno razmislili, katere spremembe vas peljejo k dobičku.

Vaš ključ: Ne čakajte predolgo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava