Kitajski horoskop od 21. do 27. 12. 2015

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 14. do 20. decembra 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 21. do 27. 12. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
22. 12. 2015

Podgana

V prvih dneh tedna boste ustvarjali nekaj novega in zelo zanimivega, tudi za okolico. Ohranite glavni recept zase, kajti zavistnežev ne bo manjkalo. Prepričljivi boste z argumenti, dokažete lahko tudi svojo strokovnost. Ljubezensko vas bo v drugi polovici tedna vodil izostren šesti čut in to bo zadostovalo, da pravilno ocenite osebo, ki je vstopila v vaše življenje. V soboto in nedeljo boste želeli napredovati na osebnem področju, kar vam bo omogočal nekod od prijateljev, ki vas lahko s svojimi nasveti celo nekoliko zavede.

Vaš ključ: Usmerite se k optimizmu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Bivol

V teden vstopate polni optimizma in navdušenja v zvezi z nečem, kar se je začelo odvijati pred kratkim. Nova ideja vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode, ki jo seveda izkoristite na pravi način. Ne bo vam potrebno dolgo čakati na ugodne izide. V ljubezni boste proti koncu tedna po nepotrebnem zaletavi in celo občutljivi. Kljub temu, da imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati hitro, temu tokrat žal ne bo ne bo tako. Vzemite si čas, da boste prepričani v svoje naslednje dejanje.

Vaš ključ: Prepričajte se o nečem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Tiger

Prva polovica tedna, ki jo bo polepšalo dobro počutje, vam bo pisana na kožo, bolj kot ste predvidevali. Vsakodnevna opravila boste vestno izpolnjevali in tudi zaključili eno večjih del. Plujete v mirnih vodah, zato ni razloga za skrb, strah in paniko. V drugi polovici tedna pričakujte napredovanje ali morda celo povišico. Konec tedna bo pozitivno obarvan, čustvena zvestoba vam bo veliko pomenila, zato brez zadržkov povejte to na glas. Osrečite sebe, saj veste, da ste oseba, ki morate dati svoja čustva na plano.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

Mačka

Prva polovica tedna bo izredno družabna. Pokažite prijateljem, da jih poslušate in da jim stojite ob strani. Tudi če vas ne bodo za nič prosili, jim bo že samo to olajšalo njihove težavice. Seveda pa ne pozabite tudi nase. Čas je, da se začnete učiti na napakah, posebno ko boste naleteli na nekaj težav z denarjem ali službenimi zadevami. Sprostite se in premislite, saj očitno potrebujete več časa. V zadnjih dneh tedna prihaja ljubosumje in nekaj dvomov na čustvenem področju, ki pa bodo z pogovori hitro izhlapeli iz obzorja in vam povrnili vaše zaupanje.

Vaš ključ: Ne bodite občutljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

Zmaj

V prvih dneh tedna boste bolj nasmejani kot po navadi, čeprav je na delovnem mestu še nekaj vprašajev in večjih nejasnosti, ki vas bodo na trenutke jezile. Vse bo dobro izpadlo, če boste pravočasno odgovorili na najbolj pereče vprašanje, ki vas vznemirja. Svojih delovnih nalog se morate lotiti bolj organizirano. Niste dovolj dobro pripravljeni in dobri nameni očitno sami po sebi ne zadostujejo. Posvetujte se s sodelavcem, ki ima več prakse. Ljubezen bo dobila pravo obliko v zadnjih dneh tedna, ko boste bolj sproščeni.

Vaš ključ: Pustite čustvom prosto pot!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

Kača

V teden vstopate nekoliko utrujeni od vseh pripetljajev v preteklem obdobju. Začutili boste rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni iskren in direkten odnos. Proti koncu tedna bodo vaše misli povzročile, da se bo zgodilo natanko tisto, česar ste se najbolj bali. Kljub vsemu imate dovolj moči in energije, da situacijo čim prej popravite. Nikar se preveč ne ustavljajte tam, kjer že v naprej veste, da nimate nikakršnih možnosti za vašo zmago.

Vaš ključ: Ne ustavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Konj

Prvi dnevi v tednu bodo malce težki, saj ne boste točno vedeli, kaj si v resnici želite. V domačem krogu se vam lahko zgodi konflikt, v katerega bo vključenih več nasprotno mislečih ljudi. Dobro bi bilo, da se bi iz tega kaj naučili in v prihodnje odreagirali drugače. V ljubezni boste srečni z nekom, ki je popolnoma drugačen od oseb iz preteklosti in vas vznemirja s prijetno zunanjostjo. Zbrali boste več energije, tudi na poslovnem področju, kjer ste v zadnjem času malce zaspali. Vendar je še vedno dovolj časa, da poskrbite zase.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Koza

V prvi polovici tedna, ko vas bo spremljala dobra volja, bo za vas pomembno predvsem osebno zadovoljstvo. Srečanje z osebo iz preteklosti vas bo nekoliko zbegalo. Zavedate se, kaj vse ste izpustili ali celo zamudili. V službi bo vsaj trenutno vsak vlekel na svojo stran, kar vas lahko utrudi. Vsaj za trenutek nehajte razmišljati o tem, koliko dela vas še čaka in kaj vse morate še opraviti. Nihče ne more predvideti vseh možnih zapletov in napak, tudi vi ne. Konec tedna boste vse skupaj jemali bolj ležerno.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

Opica

V prvih dneh tedna za vas nič ne bo preprosto, čeprav vam takšne situacije pomenijo le dodaten izziv, da se borite in vztrajate pri svojih začrtanih shemah, v katere resnično verjamete. Veliko se bo dogajalo, vendar boste pozorni le na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila vašo pozornost in vas celo za nekaj časa vznemirila. Ugotavljali boste, zakaj je prav to tako pomembno za vas. V zadnjih tedna, ko boste bolj razigrani, boste vse kar se bo dogajalo doživljali veliko bolj intenzivno, kar vas bo prebudilo in navdihnilo z optimizmom.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Petelin

Prva polovica tedna bo nekoliko stresna in nenavadna. V ozračju bo nemir, ki bo kratil dogovarjanje in zbrano delo. Čas je za premik ali spremembo v vašem razmišljanju in tudi dejanjih. Tokrat vam ne bo do čakanja, čeprav ste si že vnaprej vzeli več časa za vse opravke, ki so na sporedu. Vaša notranjost vas spodbuja, da dragi osebi poveste nekaj, kar vam leži na srcu. Zadnji dnevi v tednu bodo klicali po harmoniji, saj boste vrveža in dogajanja že nekoliko siti. Prišli boste tudi do pomembnih zaključkov.

Vaš ključ: Znebite se dvomov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

Pes

Končno ste pridobili nazaj svojo energijo, ki jo boste znali v prvi polovici tedna s pomočjo samozavesti odlično uporabiti. Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven ohraniti dobro voljo in optimizem. Povečani bosta natančnost in pozornost, ki ju boste vlagali v svoje delo. Znašli se boste na sredi popolnoma novega dogajanja, morda celo z osebo, ki do sedaj ni bila večji del vašega življenja. Vse skupaj sprejmite na pozitiven način in ne iščite bližnjic. Na ljubezenskem področju bo vse skupaj potekalo zelo ustaljeno.

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Merjasec

V tem tednu se vam bo začelo vaše življenje sestavljati v pravi smeri. Nepričakovana ponudba o sodelovanju vas bo pozitivno presenetila. Nikar ne odlašajte predolgo, pretehtajte argumente, izgubiti nimate kaj. Dovolj imate podjetne žilice, da stvari pripeljete do uspeha. Deležni boste podpore prijateljev in družine. Krajše poti in menjava mnenj vam bo v veselje. V zadnjih dneh tedna pa se boste posvetili svojim čustvenim zadevam in se o vsem skupaj tudi temeljito pogovorili, kar bo izboljšalo vašo počutje.

Vaš ključ: Uživajte sami s sabo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Preberite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri