Kitajski horoskop od 21. do 27. 9. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 21. do 27. 9. 2020 (foto: pexels) pexels
22. 9. 2020

PODGANA

Ljubezen bo v sredini tedna dosegljiva, le prepustiti se morate in pustiti, da vam pomaga pri prebolevanju zadev iz preteklosti. Usoda zna presenečati, zato se še posebej v drugi polovici tedna prepustite situacijam, ki bodo zanimive in na nek način vznemirljive. V soboto, ko boste bolj globoki, se bodo v zvezi z osebnim vprašanjem pojavile nove možnosti. Bolje je, da ste bolj potrpežljivi, ker se morajo stvari odvijati po vrstnem redu, šele potem lahko dosežete prave cilje, tiste, po katerih hrepenite. 

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Nekdo vas bo v tem tednu zaradi izrečenih laži nekoliko razočaral. Iz te lekcije se boste naučili, da se lahko zanesete le na svoje izkušnje. Z rezultati svojega dela boste zadovoljni in ponosni. V sebi boste čutili novo energijo, ki bo blagodejno vplivala na delovanje od četrtka dalje. Prihaja tudi veliko harmonije in končno boste našli rešitev za probleme ali dileme, ki so povezane z ljubezenskimi vibracijami. Videti je, da bo vašega slabega obdobja konec. Zato se boste čutili polni energije.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

TIGER

V tem tednu boste želeli napredovati, čeprav se lahko vse skupaj zavihti v neuspešno smer. Na začetku tedna se vam nakazujejo prijetne zadeve, spremljale vas bodo majhne skrivnosti. Pozorni bodite na malenkosti, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite in uživajte s tistimi, ki vas vedno spravijo v dobro voljo. V nedeljo se boste počutili razpršene in veliko preveč na očem drugim, da bi lahko posvečeno uživali v svojih čustvih. Rešila vas bo misel, ki se vam bo še dolgo vrtela v glavi.

Vaš ključ: Razbremenite se dvomov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MAČKA

Z nekom bost v prvih dneh tedna boste delali načrte, ki jih boste zaenkrat težko uresničili. Ponovno se boste ukvarjali s problemi iz preteklosti. Na osebnem področju se boste končno poslovili od osebe ali dejstva, ki vam ne prinaša nobene sreče. Čeprav bo slovo nekoliko boleče, boste kmalu začutili olajšanje in veliko nove energije. Z veseljem se boste v nedeljo podali v naravo, kjer boste spoznali, kako je tam vse preprosto in pomirjujoče. Na poslovnem področju bo vladalo nekoliko umirjeno, vendar prijazno vzdušje.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

ZMAJ

Prve dni v tednu dajte svoje možgane malce na pašo in se ne obremenjujte po nepotrebnem. Nekdo vam bo priskočil na pomoč. Sprejmite, saj se boste sami težko znašli. V drugi polovici tedna se bo vse skupaj razjasnilo, zadihali boste s polno paro. Zaslužili boste več kot dovolj, tudi čustva bodo prijetna in vznemirljiva. Energije imate dovolj, da postorite stvari, s katerimi odlašate že dlje časa in sami sebe spravljate v napet položaj. Tisti, ki ste samski, boste v nedeljo uživali sami s sabo.

Vaš ključ: Sprostite se in uživajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KAČA

Imeli boste veliko željo, da bi spoznali nova obzorja na delovnem področju, tudi zelo ambiciozni boste. Nikar ne izgubljajte časa z nepomembnimi ljudmi, ki niso vredni zaupanja. Poskušajte čim bolj gledati na to, kako dobro vam bo šlo z določeno osebo in na podlagi tega tudi izbirajte. Pomembno je, da se vam bo na poslovnem področju dobro izšlo in to boste lahko dosegli le z dobrimi povezavami. Zdelo se vam bo, da se vse odvija veliko hitreje kot v preteklosti. Odločili se boste, da boste večkrat meditirali, saj boste potem veliko bolj jasno razmišljali.

Vaš ključ: Poskrbite za zadovoljstvo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Če ste se pred kratkim zapletli v konflikt, imejte v mislih, da vsaka lekcija prinaša nov začetek. Ne vzemite tega za slabo in ne dovolite, da se ob tem počutite neumno. Samski si lahko obetate prijeten ljubezenski odnos, v katerem vas bo nekdo navdihoval z novimi zamislimi in vas učil nesebične ljubezni. Nekaj vas bo v soboto vzpodbudilo, da boste zaznali v sebi nov preboj, ko boste spoznali, da imate dovolj moči za nadaljnje korake. Zaupajte predvsem realnim možnostim.

Vaš ključ: Usmerite se k optimizmu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Določene stvari bodo delovale naporno, a to je zgolj začasna težava, vseeno boste namreč večino časa preživeli zadovoljni in z veliko optimizma. V tem tednu imate tudi idealno priložnost, da nekomu predstavite ideje, o kateri sanjate že dlje časa. Tisti, ki ste v resnem odnosu, boste morali v dobro zavihati rokave. Brez vašega elana ne gre. Naredite kar morate, nikakor pa se ne spuščajte v vojne z določeno osebo. Včasih je določene stvari bolje ignorirati in pustiti, da se rešijo same. Zelo boste v nedeljo komunikativni in zabavni.

Vaš ključ: Pustite čustvom prosto pot!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Ta teden bo zanimiv, saj bo na vrsti sprostitev, ki jo čakate že dlje časa. Odklopite se tako kot je treba. Naveličani monotonega dela bi lahko tokrat naredili kakšno spremembo. To vam v celoti ne bo uspelo, saj je pred vami petek, ko se boste morali ponovno dokazati. V roke boste dobili vajeti, in morali voditi posle v pravo smer. Ne prelagajte odgovornosti na druge, kajti nekdo vas budno spremlja. Na ljubezenskem področju boste imeli več sreče v soboto, ko prihaja prijetno povabilo, ki vas bo premamilo.

Vaš ključ: Znebite se negativnih vibracij!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

PETELIN

Veliko lepih trenutkov in smeha prihaja v vaše naročje. Sedaj je trenutek, da nekomu, ki vam je blizu poveste vse kar vam leži na duši. Pred vami je čas, ki si ga boste zapomnili. Preobilica dela in nedokončane stvari vam lahko zagodejo v petek, ko boste nemirni. Prilagajanje se vam bo v nadaljevanju obrestovalo in lahko si boste privoščili nekaj zase. Pri realizaciji vas podpirajo prijatelji, ki niso in ne bodo pozabili na vašo potrebo po harmoniji. Zaupajte, saj ni nobenih nevarnosti, da bi vas razočarali.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

V tem tednu, ki je pred vami ne pričakujte preveč, saj se vam nakazujejo manjši zastoji. Ukrotite svoj nemirni duh, ter se raje posvečajte dolžnostim, ki so zelo pomembne. Rahlo nezadovoljstvo, čustvena razdvojenost in nemoč za ohranjanje harmonije vas bodo spremljali tudi v drugi polovici tedna. Ne delajte večjih korakov. Ob koncu tedna boste največ naredili če boste nekomu ponudili svojo pomoč, saj bodo drugi ponujali samo kritiko. Sprašujte, raziščite misli in občutke.

Vaš ključ: Ne pretiravajte s samohvalo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno vijolična

MERJASEC

Z lahkoto boste prepričali sodelavce in nadrejene, s težavo pa se boste odločili in speljali zadeve, ki ste si jih pred kratkim zastavili do konca. Ovire se bodo pojavljale tudi s strani družine, ki vas tokrat ne bo podpirala na pravi način, kar lahko v vaši podzavesti povzroči večje borbe. Vendar vedite, da zamere nikoli ne peljejo v pozitivno življenje. Ljubezenske vibracije se bod razbohotile skozi vikend, ko boste pripravljeni tudi na burno dogajanje za vrati spalnice. Všeč vam bo vse kar je nenavadno.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

Preberite še: