Kitajski horoskop od 21. do 27. novembra

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 21. do 27. novembra (foto: shutterstock) shutterstock
22. 11. 2022

PODGANA                

Ni razlogov, da bi se doma, kjer vam nekaj ne ustreza zapletli v prepire. V prijateljskem krogu se boste bolj sprostili in si dovolili uživati. Zavedate se, kje bi lahko poiskali novi, boljši nasvet, vendar nimate dovolj energije, da bi vse skupaj na glas izpostavili. Vsekakor se prej kot greste v akcijo pravočasno oborožite z vsemi podatki. Samozavest, ki bo v soboto žarela iz vas, vam prinaša še več prijetnih podvigov.

Vaš ključ: Bodite direktni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Veliko bolj intenzivno boste razmišljali o daljšem počitku, ki bo tokrat nekoliko drugačen.  Če boste komplicirali, vam bo zmanjkalo časa, da bi postorili vse, kar imate na urniku. Spoznali boste, da ni vse v moči, tudi taktika in spretnost lahko precej doprineseta k dobremu počutju. Vaš čut za da se pomaknete naprej, bo stopil v ospredje, uporabili boste tudi več kreativnosti in prilagodljivosti. Tudi za praktične opravke boste imeli dovolj energije.

Vaš ključ: Poslušajte srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna 

TIGER

Preverite svoje materialne zmogljivosti, saj prihaja občutek, da ste na nekaj pozabili. Lekcija, ki jo morate osvojiti, je, da se je potrebno včasih tudi prilagoditi. Ubogljivost vam bo zagotovo prinesla napredek in boljše pogoje. Uspešni boste tudi v pogovorih, s katerimi ste zaradi neljube vsebine nekoliko odlašali. Poti so vam odprte, le odločiti se morate. Ideje bodo v nedeljo boljše kot v preteklosti, deležni boste tudi komplimentov.

Vaš ključ: Bodite potrpežljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA

Bodite bolj pogumni, saj se bodo s tem tudi cilji rešili veliko hitreje. Prihaja možnost, da boste bistveno izboljšali svoj položaj, vendar morate biti previdni, da zaradi prehitrega delovanja ne izgubite smisla. Ljubezensko področje bo zelo umirjeno, vendar kljub temu prijetno. Telefonski klic vam bo proti koncu tedna spremenil razmišljanje o nekomu, zato boste zelo zadovoljni, da ste nekaj razčistili.

Vaš ključ: Ne nasedajte govoricam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

Več, ko se boste pogovarjali s tistimi, ki vas obkrožajo, prej boste spoznali, kaj morate spremeniti. Intenzivnost dogajanja bo zahtevala od vas potrpežljivost in prilagajanje drugim. Bodite pozorni na dogajanje in ne izgubljajte živcev, tudi če bo komunikacija z nekaterimi zelo naporna.  Zanesite se na svoj razum, ki vas odlično vodi k stabilnosti. Tisti zmaji, ki le sanjarite o nekom, ni pa konkretnega dogajanja, boste sposobni vse skupaj zaključiti.

Vaš ključ: Izpustite nebistveno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča 

KAČA

Prijeten kompliment bo ugodno vplival na vašo samopodobo, kar vam bo dajalo na čustvenem področju še posebno moč. Ne zapirajte se vase, saj vstopajo v vaše življenje novi ljudje. Pridobili si boste prednost, zato vas bo še nekaj časa težko dohiteti ali premagati. Brezskrbno razmišljanje se bo proti koncu tedna srečalo s povečano odgovornostjo. Spontanega delovanja ne bo, skrbno se boste posvetili delu in poskušali nadoknaditi zamujeno. Nedelja bo prijeten dan, ki bo namenjen lenarjenju.  

Vaš ključ: Verjemite v svoje sanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Ne sedite križem rok, ko bodo na vrsti nove priložnosti, temveč si prizadevajte, da se vam zadeve čim prej zavihtijo naprej. Ugoden čas bo s seboj prinesel tudi nekaj manj svetlih trenutkov, saj vas bodo glodala vprašanja samozavesti, na katera si ne boste znali odgovoriti. Čeprav boste neprestano oklevali vas lahko prepriča dejstvo, da je nekdo resnično predan skupnim ciljem. V petek vas bo obremenjevalo finančno stanje, kar vas bo nekoliko razburilo. Osredotočite se raje na lastne zmožnosti.

Vaš ključ: Delujte bolj spontano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KOZA

Ne dovolite si misliti, da ste manj vredni od drugih. Po tihem veliko pričakujete, saj se odpirajo privlačne možnosti, vendar preverite konkretna dejstva, ne samo govoric. Večkrat se boste znašli v situacijah, ko boste morali rešiti zadeve iz zagate. Na področju čustev se vam bo po glavi pletlo marsikaj vzpodbudnega. Proti koncu tedna se približujejo lepi dogodki, ki jih do sedaj niste bili vajeni. Če se počutite utrujeni, vam bo redna hoja zagotovila največ moči.

Vaš ključ: Notranje se umirite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

OPICA

Sledite svojim sposobnostim in še preden se boste zavedali, boste na cilju. Delo bo v ospredju, čeprav ste si želeli več prostega časa. Mentalno boste večkrat v premikih in spremembah, še posebej v sredo, ko se vam bodo odvijale nove priložnosti. Ljubezen vam bo v vseh pogledih naklonjena. Privlačnost bo še večja kot običajno. Vpliv na druge bo v soboto in nedeljo zelo velik in seveda pozitiven.

Vaš ključ: Pojdite naprej, ne ozirajte se nazaj!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PETELIN

Česarkoli se boste lotili, boste končali bolj uspešno kot pričakujete. Pomembno bo tudi to, da popolnoma zaupate v svoje sposobnosti in ne odnehate, tudi če vas ustavljajo. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje jih usmerite v nekaj, kar je lahko dolgoročno donosno. V soboto imate lahko vse v svojih rokah, previdni bodite le z osebo, ki je močnejša, ter z besedami precej spretna. Pritoževali se boste nad nesramnostjo družinskih članov.

Vaš ključ: Izognite se ljubosumju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

Presenetili vas bodo z vprašanji, vendar se zavedate, da vaša energija in moč trenutno nista ravno na višku. Ne dovolite pritiskov, saj se sami zavedate, kaj si želite. Počasi prihaja nekaj novih namigov, nekaj, kar vam vrača optimizem in upanje. Zgodba, v katero ste vpleteni, bo imela v soboto in nedeljo več različnih odtenkov, zato bodite pripravljeni na soočenje.  Kljub temu, boste ohranili optimizem in zagnanost, da vse kar se vam obeta popeljete do konca. 

Vaš ključ: Izpustite negativne misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Ni dobro, da se spogledujete z več možnostmi, saj ste s tem samo še bolj zmedeni.  Bodite bolj previdni, saj se stroški nenadzorovano nabirajo, vi pa ne najdete prave poti do mirnega delovanja. Dobre volje boste predvsem v petek, saj boste v velikih pričakovanjih na poslovnem področju. Na ljubezenskem področju pa se boste v nedeljo, znašli v zoprni situaciji. Nikar ne izgubite volje, saj boste presenečeni nad tem, kako gladko bo vse skupaj potekalo če se boste prilagodili.

Vaš ključ: Prebudite sočutje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča 

Preberite še: