Kitajski horoskop od 22. do 28. 7. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 22. do 28. 7. 2019 (foto: unsplash) unsplash
23. 7. 2019

PODGANA

Ne zapletajte se v sredo v trikotnik nesporazumov, saj že vnaprej veste, da bi zaupanje nekoga lahko izgubili. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo tveganje. Tisti, ki že nekaj časa razmišljate o prekinitvi razmerja, boste morali še malce počakati, saj bi si v tem trenutku povzročili več škode kot koristi. Energija zadnjih dni v tednu bo zahtevna, saj vas vodi v lastne globine in vas spodbuja, da se soočate s težavami. Bolj, kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje bo preživeti in se povzpeti višje. Veliko vaše pozornosti bo tudi na poslovnem področju. 

Vaš ključ: Spoštujte drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

Nekdo vas bo v prvih dneh tedna podprl, kar vas močno navdušuje. Vztrajajte do konca in nikar se ne ustavite na sredi poti. Popazite le na zdravje, saj niste najbolj zadovoljni s situacijami na tem področju. Vsega se lahko lotite samostojno, saj so vzpostavljeni dobri pogoji, posebno če vas mika nekaj zanimivih sogovornikov, ki vam bodo všeč. V čustvenem naletu se lahko sicer odločite napačno, vendar bo to še ena izkušnja, ki vam v prihodnje obljublja več dorečenosti in vsekakor manj notranjih strahov, vezanih na ljubezensko področje. Spremljala vas bo dobra volja.

Vaš ključ: Zaustavite slabe misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

TIGER

Postajate vedno bolj nepotrpežljivi. Vaša optimistična narava se vam lahko obrne le ob opravljanju težjih nalog, ob katerih boste na partnerja skoraj čisto pozabili. Samskim bodo najbolj naklonjeni prvi dnevi v tednu, takrat boste pripravljeni na novo ljubezen, oziroma avanturo, ki vam bo popestrila življenje v pravi smeri. Bodite bolj spontani, opazili boste razliko. Soočenja, ki jih ne bo malo, bodo vodila naprej, ne nazaj, kar vas bo razveseljevalo in vam vrnilo optimizem, ki ste ga v zadnjem času čisto izgubili. Miselne igre bodo kratke, vendar zelo sladke, kar vas bo navduševalo.

Vaš ključ: Približajte se bistvu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MAČKA (ZAJEC)

Ljubezen se vam bo nasmehnila sredi tedna, ko boste razigrani, neobremenjeni in pripravljeni na vrsto podvigov, ki bodo na zanimiv način dopolnili vaš čas. Bodite močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, saj to od vas zahteva preveč časa in energije, ki bi ju lahko porabili bolj primerno. Kljub notranji napetosti je lahko vikend, ki je pred vami, če boste malo bolj zbrani zelo učinkovit. Samski boste prišli do zelo zanimivih zaključkov in rezultatov, ki bodo tokrat vodili le v pozitivno smer, brez odvečnih komplikacij.

Vaš ključ: Bodite bolj realni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Na področju dela boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila. Največ boste dosegli brez veliko besed, s konkretnimi dejanji. Prisluhnite nekomu izmed tistih, ki so vam simpatični, morda se razvije tudi kakšna obojestranska simpatija. Pogovor o eni in isti temi vas vznemirja, vrtite se v krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase, zato se počasi usmerite drugam. Previdnost bo potrebna le toliko, da ne bi po nepotrebnem spodbujali slabih občutkov o sebi, svojih sposobnostih, ali igrali žrtve na ljubezenskem področju. Močnejši ste, kot se zavedate, kar se bo pokazalo v nedeljo.

Vaš ključ: Ne bodite napeti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Največ napetosti bo v prvih dneh tedna na ljubezenskem in osebnem področju. Sredina tedna bo ugoden čas za čiščenje doma. Veliko stvari bi radi opravili po svoje, toda na ta način se le vrtite v začaranem krogu, zato prisluhnite družinskim članom. Za partnerja boste pripravljeni veliko narediti in mu dokazati svojo pripadnost in ljubezen. Razporedite svoje dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem slogu. V ljubezni bo v nedeljo prisotnih nekaj dvomov, saj imate občutek, da vam ljubljena oseba nekaj prikriva.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KONJ

Preveč ste raztreseni in zato se vam dogaja, da preprosto ne slišite prave zgodbe. Nimajo možnosti, da bi vas prepričali, saj boste v tem tednu zelo svojeglavi. Čeprav boste v petek zelo družabni in zgovorni, utegnete čutiti zadrego. Nekaj več sivih las vam bodo povzročale tudi čustvene situacije. O vsem se pogovorite in uskladite s partnerjem. Upoštevati bi morali več novic, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči pred nečim, kar vam ni pisano na kožo in vas  vznemirja. Počasi boste dovolili čustvom, da se razbohotijo in vas popeljejo v višave.

Vaš ključ: Ne prerekajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

V tem tednu boste dokaj hitro ugotovili, katera je prava pot, posebno v odnosih s tistimi prijatelji in simpatijami, ki vas vznemirjajo že nekaj časa. Ljubezenske energije so vam tokrat izredno naklonjene in vas usmerjajo v prave odločitve. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da bi moral brati med vrsticami. V soboto se boste veliko ukvarjali tudi s preteklostjo. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavi odtujenost in nerealnost. Prijatelj vam bo pomagal, da boste ugotovili, čemu se je potrebno izogniti.

Vaš ključ: Ne bodite ljubosumni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

V odnosih do drugih boste spontani in lahkotni, enak pristop boste imeli tudi na ljubezenskem področju. Ne bodite presenečeni, če se vam bo določena oseba, ki vam je všeč zaradi vaše raztresenosti začela nekoliko umikati. Samski, nekdo se bo zagledal v vas. Čeprav ne boste navdušeni, mu dajte priložnost, da se pokaže v svoji pravi luči in se začnite družiti, saj boste le tako bolj zadovolji. Vezanim se obeta nekaj pogovorov, ki vam ne bodo najbolj pisani na kožo. Morda bi bilo bolje, da se zanesete samo nase, saj se boste tako izognili nepotrebnim dodatnim zapletom.

Vaš ključ: Sledite svojim sanjam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

PETELIN

Vse, kar se bo dogajalo v prvih dneh tedna, vas bo vznemirjalo, zato se boste težko posvetili ljubezenskim zadevam, ki čakajo na kakšen globlji, bolj intenziven pogovor. Ko vas bodo pohvalili, boste najprej malce presenečeni, pozneje pa vam bo jasno, da je prišlo res ob pravem trenutku. V zadnjih dneh tedna sledi nekaj prijetnih vibracij, najprej v obliki novosti ali dolgo načrtovanim dejanjem. Pogoji bodo skoraj idealni, zato izkoristite priložnosti, ki lahko hitro odidejo vstran. Nemogoče zadeve se bodo začele počasi reševati, kar vas bo presenečalo na vsakem koraku, še posebej na ljubezenskem področju.

Vaš ključ: Zaustavite se pravi čas!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PES

Presenečeni boste, saj se vam vrstijo sami lepi dogodki. Ne bo vam težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, kjer ste lahko v prihodnosti še bolj učinkoviti.  V svoj svet boste skušali zvabiti tudi ljubljeno osebo, ki pa vam tokrat ne bo imela želje slediti. Ljubezensko področje bo proti koncu tedna od vas zahtevalo veliko vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s prijatelji, vendar bo vse odvisno od vas in vaše trme. Včasih je dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja, le tako se boste lažje znašli.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Počasi odpravljate težave, ki so povezane s poslovnim področjem. Ostane le še ljubezen, ki vam v prvih dneh tedna ne bo ravno prioriteta. Preveč dragocenega časa boste porabili za nekaj, kar bi si lahko privoščili pozneje in lahko celo počakajo. Za vroč zmenek je najbolj primerna sredina tedna saj boste takrat zelo razigrani in prijetni. Bližnjic pa še nekaj časa ne bo. Samski proti koncu tedna prehajate v novo obdobje, ki bo polno prijetnih avantur, tudi takšnih, ki se lahko obdržijo na daljši rok in vas osrečijo.

Vaš ključ: Ne prehitevajte dogodkov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri