Kitajski horoskop od 22. do 28. avgusta

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si

Kitajski horoskop od 22. do 28. avgusta (foto: shutterstock) shutterstock
23. 8. 2022

PODGANA

Ponosni boste, saj postajate na poslovnem in finančnem področju vse bolj disciplinirani in natančni. Kmalu boste prišli do pomembnih ugotovitev, ki vam lahko v prihodnosti močno spremenijo življenje, kljub temu pa boste ohranili svoj jaz. Prišli boste do zelo pomembnega sklepa, povezanega s čustvi, zato čim prej pokažite, kaj nameravate.  Pazite, kako boste v nedeljo, ko se bo vse kompliciralo odreagirali, saj lahko vse skupaj preraste v večji konflikt. Za izboljšanje odnosa bo potrebno več razumevanja.

Vaš ključ: Ne smilite se sami sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

V ljubezni boste preračunljivi. Pojavila se bo negotovost, ki lahko spremeni vaš tempo. Pozorni boste, da se ne boste prehitro izdali, posebno če gre za zadevo ali vprašanje, ki vas še vedno vznemirja. Bodite na področju financ sproščeni, vendar si raje ne privoščite velikega finančnega tveganja, izogibajte se tudi hitremu zaslužku. Zasebno življenje bo v soboto in nedeljo zelo živahno, saj boste z veseljem poiskali bližnjico, možnost, da bi nekaj opravili drugače. Nekdo je na vaši strani, čeprav še niste prepričani zakaj. 

Vaš ključ: Ne dvomite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

Pomembne zadeve potekajo prepočasi, zaradi tega ste že nekoliko nepotrpežljivi. Na poslovnem področju si boste odprli nove poti, zaželeli si boste neodvisnost, predvsem na področju financ. Bodite pa bolj previdni pri svojih dejanjih, da se ne boste ujeli v nezavidljivo situacijo. Proti koncu tedna pohitite, v nasprotnem primeru vas bo preganjal občutek, da za nekoga niste storili dovolj. Uspešni boste pri reševanju družinskih vprašanj, čeprav lahko pričakujete manjše konflikte, ki ne bodo odvisni od vas.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

V torek, ko nič ne bo tako kot si želite ohranite mirne živce in se ne razburjajte za vsako malenkost. Prihaja še nekaj dokazil, da ste se pravilno odločili. Situacija se bo umirila in glede na pestre pretekle dni vam bo proti koncu tedna nekoliko dolgčas. Ozrite se okoli sebe, družabnih priložnosti imate na pretek, le podati se morate vanje. Čustveno zadovoljstvo vas bo še dodatno spodbujalo k zaupanju. Ne boste se izogibali temu, kar se dogaja v notranjosti. Pomembno bo tudi sodelovanje, ki vam bo v veliko pomoč.

Vaš ključ: Prebudite nove prijeme!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Nikakor ne boste zadovoljni, dokler se ne boste lotili nečesa, kar je res zahtevno.  Prav tako ne pričakujte pretiranega soglasja z ljudmi, s katerimi boste sodelovali. Nekoliko boste zmedeni, zato skušajte ohranjati dobro voljo. Drznosti in raztresenosti vam konec tedna ne bo manjkalo. Z delom se ne boste obremenjevali, ker si ga boste znali dodatno začiniti s prijetnimi zadevami. Morda boste potrebovali duhovit zagovor, a na koncu bo razpoloženje odlično.  Nedelja vam prinaša čustven preboj.

Vaš ključ: Skušajte se sprostiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo še bolj strastna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vas močno privlači. Zaustavite se konec tedna na sredini poti in začnite razmišljati o zadevah, ki so za vas zelo pomembne, pa ste jih v zadnjem obdobju postavili na stranski tir.  Da se bodo zacelile določene rane, boste potrebovali še nekaj časa. Na čustvenem področju se boste zapirali vase. Nikar pa se preveč na hitro ne odločajte.

Vaš ključ: Tehten premislek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Prihaja nekaj priložnosti, da uredite družinske odnose in se usmerite v bolj umirjeno delovanje. Odprti in radovedni boste še posebej v sredo, ko prihajajo novice povezane s področjem denarja. Koristna izbira v smeri zdravja in počutja bosta meditacija ali joga. Največ pozornosti boste v soboto polagali osebnemu napredku. Lahko se vam celo zgodi, da ne boste zaznali energij nekoga, ki do vas ni najbolj iskren, čeprav govori drugače. Končno boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah. 

Vaš ključ: Postavite sebe na prvo mesto!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

Trudili se boste, da poiščete soglasje, ko boste odpravili nejasnosti, bodo zadeve stekle v pravo smer. Počasno delovanje vam prinaša dinamične rešitve. Kljub temu da zaznavate materialno praznino, se boste dokaj dobro počutili, saj v ospredje stopajo druge vrednote. Odločno boste povedali, da imate bremen dovolj. Na ljubezenskem področju se boste v nedeljo približali nekomu, ki vas zanima in v vas vzbuja prijetne občutke. Prepustite se ugodnemu vetru in ne komplicirajte. Poskusite uskladiti želje z realnostjo.

Vaš ključ: Prihajajo odgovori!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

OPICA

Svoje negativne misli boste znali zapakirati in odposlati drugam. Ko bodo vsi pričakovali da vas bo nekaj spravilo ob živce, boste sicer najprej pokazali bojevitost, nato se boste borili na diplomatski način. Z denarjem ravnajte previdno, saj je videti, da vam preti nekaj težav. Toda, če boste ravnali premišljeno in trezno se boste izognili pomanjkanju. Biti ob pravem času na pravem mestu bo v soboto zmagovalna kombinacija. Skratka ničesar pomembnega tokrat ne boste zamudili. 

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

V sredini tedna se boste predali lagodnemu tempu in se izogibali vsakdanjih obveznosti. Tudi če vas bodo priganjali opravki, vas to ne bo premaknilo. Razmislite o situaciji, ki se vam že nekaj časa nasmiha, vendar se najprej pozanimajte o vseh malenkostih, ki so v ozadju. Odkar ste spremenili svoja načela, ste veliko bolj prilagodljivi, kar bo po svoje koristno, ker se boste zavedali realne situacije. Besede bodo v nedeljo kot topel tuš, saj boste delovali čisto brez zadržkov. 

Vaš ključ: Uživajte v svoji družbi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PES

Prihaja priložnost, ki je ne bi smeli izpustiti. Ne čudite se, če boste začeli razmišljati drugače, saj se bo dogajanje ves čas spreminjalo, kar pomeni, da notranjega miru ne boste sposobni ujeti. Nekdo vas bo presenetil s svojim pristopom, vendar pazite, če nima iskrenih namenov. Prihajajo finančne priložnosti, vendar tveganje tokrat ne bo ravno najbolj primerna izbira, saj boste bolj naklonjeni v naprej predvidenim rešitvam. S spontanostjo lahko v nedeljo rešite marsikaj in zdaj je pravi čas, da to storite. Nekaj, kar bo privlačno. 

Vaš ključ: Ostanite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Majhna laž bo naredila v krogu sodelavcev nekaj škode, a jo boste spretno popravili s svojim prisrčnim pristopom. Prihajajo tudi številna presenečenja na osebnem in ljubezenskem področju. Bodite zaljubljeni in ne iščite težav tam, kjer jih ni. Ponosni boste nase, uspelo vam bo rešiti veliko stvari in si vzeti še nekaj časa za romantiko in globoke pogovore, ki bodo ponovno prebudili določena čustva. Samskim lahko vikend na spletu prinese prijetno presenečenje in zanimiv preobrat. 

Vaš ključ: Sproščeno delovanje bo najboljša izbira!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

Preberite tudi: