Kitajski horoskop od 23. do 28. 10. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 23. do 28. 10. 2018 (foto: unsplash) unsplash
22. 10. 2018

PODGANA

Neko vprašanje, ki vas je dolgo obremenjevalo, se vam bo naenkrat zdelo kot nekaj najbolj preprostega. Dovolili si boste biti nežni in romantični. Sredi tedna bodo prisotni izraziti nesporazumi, tako doma kot v poslovnem krogu. Nekoliko manj prepričljivi boste kot sicer, zato se raje nekoliko zadržite, da se komu ne zamerite. Vzemite si konec tedna dovolj časa za vse, ker so mogoči nepričakovani zastoji, ki vam bodo tik pred zdajci odvzeli čas. Še vedno boste malce slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo mirnega spanca.

Vaš ključ: Ne dovolite manipulacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

V prvih dneh tedna vam bodo veliko pomenili odnosi. Določena oseba se vam bo pokazala v lepši luči. Spopadli se boste tudi z nečim v povezavi z večjim nakupom ali pomembnejšim sestankom. Vse skupaj se bo reševalo hitreje, kot ste si zamislili. Občutili boste notranji mir, saj bo ritem življenja konec tedna prijeten. Znali boste uživati v vsakem trenutku življenja. Poskusili boste nadoknaditi zamujeno, toda morda na napačen način, zato bodite bolj previdni. Nekomu zavidate, vendar raje ostanite zvesti sebi in načelom.

Vaš ključ:Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili:oranžna

TIGER

Nekaj boste videli, toda to vam bo več kot dovolj, da si ustvarite svoj vtis. Posebno glede razmerja, za katero že veste, da vam veliko več ne more ponuditi. Ljubezenske zvezde bodo proti koncu tedna zmedene, ker nimate dovolj posluha za osebo nasprotnega spola. Doma se lahko sprostite in tudi delo vas bo nekoliko manj obremenjevalo. Ne zapletajte se v čudne situacije in v ljubezenske trikotnike in pazite, kaj boste govorili. Včasih ste prepričani, da vse lahko rešite le na podlagi svojega občutka, tokrat bo malce drugače. 

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

V prvih dneh tedna boste malce utrujeni. Na prvem mestu bodo sredi tedna nasprotovanja, kar bo še zlasti izrazito v odnosih z nasprotnim spolom. Več časa namenite učenju, ki vam prinaša izpopolnjevanje na osebnem področju. Sprašujete se, zakaj se vznemirljive zgodbe ustavljajo na pol poti, in vas jezijo. V enem trenutku vam bo nagajalo ljubosumje, v drugem trenutku pa obveznosti in nesporazumi. Nekdo pričakuje od vas preveč in to vas spravlja v dvome, ki jih sami ne znate razčistiti. Tokrat boste morali pohiteti.

Vaš ključ: Ne podlezite težavam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

V pogovorih se bo čutil vaš nemirni in napredni duh, poleg tega bodo vaše besede tokrat okrepljene z lepimi mislimi in zato bodo ljudje v vas videli stabilno osebo. Zadeve, ki so vas obremenjevale, se počasi premikajo. Vse se lahko spremeni, kar je za vas dobrodošlo. Zato naj vas ne preseneti, če se boste ob srečanju odzvali še bolj odločno. Šli boste preko meja realnosti v svet, o katerem sanjate. Nič zato, če boste za koga drugačni in čudni. Zmotile vas bodo pripombe nekoga od domačih, ki vam kljub vsemu želi le dobro.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

V prvih dneh tedna se boste osredotočili nase, saj boste želeli opraviti s težavicami, ki jih imate v zadnjem času. Čutili boste, da vam nekaj jemlje energijo in vas vznemirja. Nečesa ne razumete, vendar to ne pomeni, da bi se morali takoj upreti in se oklepati starih težav. Doma nekdo še ne bo preveč razpoložen, da bi vam prisluhnil, zato bodite nevsiljivi. Nekdo bo konec tedna na vaši strani, kar vas bo presenetilo in ob enem močno razveselilo. Ostanite nepristranski, le ne dovolite, da bi kdo slučajno manipuliral z vami in vas spravljal v slabo voljo.

Vaš ključ: Okrepite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: Karmin rdeča

KONJ

V prvih dneh tedna boste začutili pritisk, da se morate na hitro odločiti. V teh okoliščinah boste začeli oklevati. Potegnite ven najboljše in videli boste, da bo prihodnost lepa. Naloga, ki vas čaka, je resnično težka, čeprav ste dokaj odločni. Dela, ki vam ga bodo naložili, se boste lotili na najboljši mogoči način, s pomočjo nove rešitve. Ljubezensko sporočilo bo še ena svetla točka v napornem tednu. Malce zmedeni in raztreseni boste. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje in že nekaj časa iščete ustrezne rešitve.

Vaš ključ: Pričakujte boljše čase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KOZA

Na srečanju boste bolj redkobesedni, tudi zato, ker imate občutek, da ne morete odgovoriti na vse zahteve. Tudi v odnosu s partnerjem morate za zdaj počakati, čeprav ste že dokaj nepotrpežljivi. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in bolj prijetni. Delovali boste počasi, a kljub temu učinkovito. Veliko se bo v vašem domu, kjer bodo družinski člani napeto spremljali vaše aktivnosti. Nekaj konfliktov se bo pojavilo, a kljub temu boste spokojni. Poskusite se izogniti pogovoru, kjer bi lahko slišali tudi nekaj, kar vam ne bo najbolj pisano na kožo. Če gre za vprašanje ljubosumja in vmešavanja tretje osebe.

Vaš ključ: Prepustite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Nekomu bi radi dokazali, da ste zmožni velikih naporov, zato si zastavljate nekaj, kar skoraj presega vaše moči. V ljubezni boste zadovoljni ob zanimivi situaciji, ki prebuja vašo energičnost. Najbolj vas bosta motili površnost ali malomarnost ljudi okoli vas. V odnosih lahko konec tedna še vedno prevzamete pobudo, čeprav se vam vse skupaj morda zdi nesmiselno. V ljubezenskem življenju skozi konec tedna ne bo posebnih iskric. Nekdo bo sicer prebudil vaše zanimanje in radovednost, vendar ne toliko, da bi kar koli brezglavo tvegali. 

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

Pričarajte si več dogajanj in nič vam ne bo pretežko, saj ste na dobri poti, da čim prej dosežete svoje cilje. Pomembno je, da ostanete kreativni in osredotočeni na bistvo. Priložnost za boljši zaslužek bo prišla kot naročena, kar vas bo presenetilo. Pred vami so konec tedna pomembne odločitve, vi pa ne veste, katero smer bi ubrali. Pazite na svoje korake, ki naj bodo čim bolj premišljeni. Začutili boste napetost in živčnost, saj se vse skupaj ne bo odvijalo tako, kot si želite. Neobičajno boste nepotrpežljivi, posebno v povezavi s tistimi, ki so drugačni od vas.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PES

Pazite v družabnem krogu, prisluhnite prijateljem, lahko dobite njihovo podporo in pomoč. Priganjajo vas, kar vam niti malo ne diši. Napeti ste tudi zaradi ljubezenskih dvomov, v odnosih z nekom, ki vam vendarle ni preveč podoben a vas kljub temu vznemirja, zato na odnos, ki vas bremeni poglejte z več vidikov. Priporočljivo je, da se pripravite na več izhodov. Bodite pozornejši v komunikaciji in ne dovolite, da vas prekinjajo. Ne čakajte predolgo, ker bo kasneje še veliko težje. Ne zanašajte se le na srečo, tokrat se morate bolj potruditi.

Vaš ključ: Pomagajte prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

V prvih dneh tedna se vam bo kljub mirnim energijam po glavi pojavljala misel glede vašega zasebnega življenja. Čustven čas bo, a tudi zelo spontan, kar vam bo odgovarjalo. Pripravite se na nekaj novosti, ki prihajajo v vaše življenje. Odločitev tokrat za vas ne bo pretežka. Na vidiku je veliko prijetnega in razburljivega, čeprav ste nagnjeni k temu, da vse opazujete preveč črnogledo. Nekdo čaka na vaš namig, zato vam bo srečanje popestrilo čas. Nekomu bi radi zaupali, toda okoliščine so takšne, da se od vas zahteva velika prevodnost. Včasih je bolje dvigniti roke, kot vztrajati tam, kjer ni pravih rezultatov.

Vaš ključ: Bodite pripravljeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri