Kitajski horoskop od 23. do 28. 5. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 23. do 28. 5. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 23. do 28. 5. 2017 (foto: profimedia) profimedia
23. 5. 2017

PODGANA

Povejte kaj hočete in za tem stojte, saj vam kmalu sledi uspeh. V ljubezenskih odnosih nekoliko potrpite in izkoristite povabilo. Znano je, da ste vse prevečkrat nezaupljivi, zadržani. Kljub svoji veliki notranji moči veliko vaših želja, ciljev in idej ostane v vas, ker prevlada razum. Veliko boste delali, zato boste občasno bolj izčrpani. Pomembno je, da poskrbite za dovolj spanca. Simpatija bo v drugi polovici tedna odprta za sproščene pogovore, zato poskusite to izkoristiti.

Vaš ključ: Ne izpostavljajte se preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Za marljive in organizirane ta teden ni preveč naklonjen, saj se nikakor ne boste znašli. Nove delovne iniciative lahko sicer predstavljajo svojevrsten uspeh. Kljub temu, pa bo vaše delo konkretno poplačano šele kasneje. Druga zgodba pa se bo odvijala na čustvenem področju, kjer je pred vami precej boljše obdobje. Tokrat boste imeli izjemno srečo, dobro razpoloženje pa vas bo spremljalo kar ves teden. Tisti, ki ste samski boste imeli v drugi polovici tedna veliko večje možnosti, da spoznate svojo sorodno dušo.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

TIGER

Zajadrajte med ljudi in kmalu boste čutili, kako ste se notranje umirili. Nova romanca je na poti ali pa se ponovno prebuja strast v obstoječem odnosu. V drugi polovici tedna bodite pozorni, saj bodo v odnosu napetosti, ki bodo v vas sprožale burne reakcije. Pustolovščin ne bo manjkalo. Presenečenja, veselje in optimizem vas lahko malce odnesejo iz realnosti, zato se ne prepuščajte pretirano. Ne sedite križem rok, kljub temu, da se bodo dogodki brez vpliva odvijali v vaše dobro.

Vaš ključ: Naj vas ovire ne ustavijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

V prvi polovici tedna boste spogledljivi in igrivi. Če ste pripravljeni in sestavljeni, se vam obeta veliko prijetnih srečanj, in morda celo nov partnerski odnos. Vi boste sedaj zares zacveteli, in če ste sami, bi lahko med vami in nekom preskočila iskrica ljubezni.  Kasneje bo sreča prestopila na stran bolj umirjenih, čutečih in ljubečih energij. Na poslovnem področju se vam bodo zadeve v drugi polovici tedna odpirale z svetlobno hitrostjo, k temu pa bo pripomoglo tudi več odločnosti, ki vas bo obiskala v pravem času na pravem mestu.

Vaš ključ: Zaupajte v svoje sposobnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Za vas, navidezno nežne in občutljive, je ta teden lahko precej nemiren. Verjetno boste le sanjarili kaj vse bi želeli narediti. Morda pa celo naredite določene korake v smeri tistih želja, po katerih včasih tako močno hrepenite. V drugi polovici tedna vam bodo energije sicer naklonjene, zato se takrat tudi lotite večjih podvigov, ki vam zagotovo prinašajo dobre rezultate. Proti koncu tedna pa se boste nekoliko izgubili, še posebej na čustvenem področju, kjer ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, pa še samozavesti vam bo primanjkovalo.

Vaš ključ: Ne bodite zadirčni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

KAČA

Na splošno vam čas pred vami na romantičnem področju ne bo posebno naklonjen, zato bi v ljubezni lahko nastopili dvomi, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se da rešiti, ostale zadeve pa pustite, da potečejo spontano. Za kreativne in ponosne je pa ta čas na poslovnem področju lahko zelo uspešen. Verjetno boste polni iniciativ, novih planov in želje po uspešnih aktivnostih. Iniciativa vas zato lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo tudi vašem egu. Vaše zamisli bodo dobile pravo barvo v zadnjih dneh tedna.

Vaš ključ: Ne zapletajte se po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

KONJ

Pred vami je mirnejši čas, ki pa prinaša številne nejasne preobrazbe. V sredo in četrtek lahko naletite na manjše ovire, labilnost in nezaupanje, ki vas bo zmedlo. Proti koncu tedna vam bo veliko lažje, saj vas bodo vzpodbujali tisti, ki bodo povzročili hiter napredek in jasne misli. Zlahka boste navezovali stike, ter se s partnerjem pomenkovali o tem in onem. Za samske bodo najbolj ugodni prvi dnevi v tednu, ko lahko čisto naključno srečate zelo zanimivo osebo in naletite na osvajanje.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

V sredo in četrtek, bo okoli vas postalo čudno tiho, in nenadoma ne boste več vedeli, ali je vse še tako, kot se vam je zdelo, oziroma kot bi moralo biti.  Druga polovica tedna pa vam bo dokaj naklonjena, saj boste družabni, zgovorni in optimistični. Več romantične izpolnjenosti boste deležni tisti, ki ste trenutno na začetku razmerja. Uživali boste srečo in končno dosegli duševni mir, po katerem hrepenite že nekaj časa. Zadovoljni boste sami s sabo, kar vam obljublja boljše rezultate in bolj umirjene korake, ki jim bodo drugi lahko sledili.

Vaš ključ: Naj vas ovire ne ustavijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

Veselo vzdušje bo prevladovalo predvsem v drugi polovici tedna, ko boste deležni predvsem lepih romantičnih doživetij. Kasneje se bo tehtnica sreče nagnila na stran tistih, ki ste v resnem razmerju. V zadnjih dneh tedna se boste mnogi spraševali, ali ste na pravi poti, in se morda celo zapletli v kako razmerje, ki ne bo imelo izgledov za uspeh. Previdni bodite, saj vas bodo večkrat prisilili v nepremišljeno akcijo, ki bi se pa lahko slabo končala. Področje zdravja bo nespremenjeno, kar vas bo pomirilo, kljub temu pa boste notranje malce nemirni.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

V drugi polovici tedna boste začeli povsem novo poglavje, povezano z vašimi skritimi željami. Nikar se ne ustrašite priložnosti, ki počasi prihajajo v vaše življenje. V drugi polovici tedna se boste poglobili vase in začeli razmišljati o korakih, ki vas vodijo v napredek. Zamikali vas bodo tudi razni lepotni rituali, ki se jim boste tokrat sproščeno posvetili popolnoma brez slabe vesti. Finančno področje bo stabilno, odločili pa se boste, da počasi tudi prihranite nekaj denarja za hude čase.

Vaš ključ: Zahtevajte boljše pogoje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PES

Če so se v vas naselili dvomi, bodite prepričani, da se bodo sedaj razblinili! V sredo in četrtek se boste z lahkoto borili za svoj prav. Pazite le, da ne boste pretiravali z arogantnostjo in vsiljivostjo do drugih. V sebi boste začutili energijo, strast in vnemo. Konec tedna vam bo še posebno naklonjen, vseskozi pa boste imeli v ljubezni daleč največ sreče tisti, ki točno veste kaj si želite. Na zdravstvenem področju se vam lahko pojavijo manjše težavice povezane z zobmi in glavo, ki jih boste rešili brez težav, saj ste pozitivno usmerjeni.

Vaš ključ: Ne bodite zadirčni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Pred vami je odličen čas. Če ste v prejšnjih dneh pogrešali nežnosti, romantiko ali priložnosti za sklenitev novega razmerja, boste sedaj skoraj gotovo našli, kar iščete! Nekdo, ki vam je všeč že dlje časa, bo pognal kri po žilah predvsem tistim, ki boste uživali v strastnih objemih, še zlasti proti koncu tedna, ko boste veliko bolj sproščeni. Vaša potreba po zadovoljstvu, uspehu in samozavesti bo vedno bolj izrazita. Soočali se boste z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav, saj boste točno vedeli, kaj je treba storiti.

Vaš ključ: Ne dovolite si nespoštovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri