Kitajski horoskop od 23. do 28. 8. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 23. do 28. avgusta 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 23. do 28. 8. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
23. 8. 2016

PODGANA

Vaše besede odmevajo in to vam bo všeč, saj radi poudarjate svoje zamisli in se postavljate v ospredje. Le popazite na zdravje, vsekakor se lahko odločite za nekaj več razgibavanja. Oseba, ki ste jo nedavno spoznali, vam ne bo šla iz glave. Občutek vam govori, da ni ravno najbolj nedolžno bitje na svetu, vendar je po drugi strani tudi zelo privlačna. Prepustite se ugodnemu vplivu, ter si ne dovolite, da bi nekdo manipuliral z vami. Posel in finance bodo v mejah normale, kljub temu pa se lahko pojavi nekaj napetosti, ko si boste dolgoročno planirali določene zadeve. V zadnjih dneh tedna previdnost ne bo odveč.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

BIVOL

Teden, ki je pred vami bo razgiban. Hitro in uspešno se boste odzvali v situacijah, ki od vas zahtevajo razumsko reagiranje in sklepanje, zato pa boste toliko bolj okorni pri čustvenih zadevah. V ljubezni potrebujete takojšen odgovor na svoje dvome, tudi če morda ne bo takšen, kot si ga želite slišati. Vztrajali boste in poskušali na vsak način razčistiti določene situacije. S prijatelji se boste odlično razumeli, saj bodo ves čas pripravljeni na zabavo in razne adrenalinske podvige. Prebudili boste otroka v sebi, kar vam bo omogočilo nov zagon.

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

V teden vstopate osvobojeni. Osebnostno boste tokrat napredovali. Notranji pogum bo tisti, ki vam bo osvetlil pot in tako se boste morali premakniti korak ali dva naprej. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in sprehodi, katerih se udeležite v dobri družbi. Izčrpen pogovor bo tisti, ki vas bo pripeljal do številnih idej in rešitev. Bodite iskreni in veliko lažje vam bo. Na poslovnem področju so vam nakazane številne nove priložnosti, ki se jih nikar ne ustrašite, ampak jih zagrabite, dokler so še vroče, saj se vam kmalu obeta tudi manjši finančni napredek.

Vaš ključ: Umirite svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MAČKA

Prihajajo spremembe, ki jih še niste pričakovali tako hitro. Zaradi nepričakovanih preobratov boste morali stvari končati veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste samozavestni in zahtevali popolnosti za vsako ceno, lahko dosežete prav lepe rezultate ne glede na pomanjkanje časa. Če pa boste podlegli stresu, si boste po nepotrebnem škodili, zato ostanite uravnovešeni. Na ljubezenskem področju vas bo v prvi polovici tedna spremljala situacija, ki bo še dodatno otežila določene relacije z osebo, ki vam veliko pomeni, vendar z njo ne najdete skupnega jezika.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

V prvi polovici tedna sledijo odločitve, ki pa jih verjetno niste načrtovali. Globoko v sebi boste naredili trden sklep in se ga držali. Uvideli boste povezavo med duhovnim in materialnim svetom in to vam bo tudi v pomoč. Partner bo tokrat počakal, da boste vi tisti, kateri boste naredili spremembo. Na delovnem mestu bo zelo pestro, saj vas čakajo obveznosti, ki vas lahko povozijo, če se ne boste dobro organizirali. Prijetna in vznemirljiva situacija vam bo pričarala več iskrenosti in razigranosti na čustvenem področju. Zadovoljni boste.

Vaš ključ: Bodite bolj odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

V tem tednu se vam obetajo prijetne in neprijetne spremembe. Zdrav način življenja in pozitivno mišljenje bosta dobri popotnici za napredovanje na več področjih vašega življenja. Seveda boste svojo srečo iskali v delu in delovnih obveznostih, ki vas lahko tokrat tudi utrudijo. Pomembno bo, da naredite načrt in se razrešite tistih vzorcev, ki vas tako zelo bremenijo in blokirajo pred napredkom. Konec tega obdobja vam prinaša svežino in sprostitev. Teden bo vplival na vaša čustva, težko se boste sestavili, še posebej v zadnjih dneh, ko boste na preizkušnji.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KONJ

V prvi polovici tedna se boste odlično počutili. Pozitivna energija na področju doma, vam bo vlila zaupanje in zadovoljstvo. Z eno besedo boste doma sijali in tako se bodo drugi v vaši družbi dobro počutili. Z ljubljeno osebo lahko najdete določen navdih in kreativnost. Prišli boste do zaključka da ste zadovoljni in da v svojem življenju na ljubezenskem področju ne potrebujete nobenih dodatnih potrditev. Na delovnem mestu bo pestro in zanimivo. Previdno z denarjem, saj se lahko ujamete v past, ki vam jo bo tokrat nastavil izjemno spreten trgovec!

Vaš ključ: Upoštevajte nasvete drugih!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Izkoristite vsako priložnost, da bi se pozanimali glede prihodnjih obveznosti, ki vas čakajo. Le tako ne boste več pod pritiskom. V ljubezni ste manj optimistični kot sicer, saj nekoga preprosto ne razumete. Ne iščite ljubezni tam kjer je ni, saj boste samo razočarani. Pomanjkanje zbranosti bo krivo, da se vam bodo dogajale ravno tiste napake, ki ste se jim želeli izogniti. Poskušajte upočasniti tempo in si na glavo nikar ne nakopljite množice novih obveznosti. Raje se sprostite v družbi ljudi, ki vas spravljajo v dobro voljo. Zaradi nakopičenih obveznosti so možni manjši glavoboli.

Vaš ključ: Varujte se neiskrenosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

V teden vstopate z novimi energijami. Čaka vas še marsikaj prijetnega, zato ni razlogov, da bi se prevečkrat vračali na stare teme. Preprosto se spomnite enostavnih besed in hitro preidite k novim zadevam, sproščeno in odločno. Čas, ki je pred vami bo prinesel mnogo pozitivnih priložnosti. Tokrat vas bo spremljala magnetična energija in tako bo v ljubezni val prijetnosti. Na pomoč vam bodo priskočili prijatelji, ki vas bodo bodrili. Njihova ugodna komunikacija vam bo omogočila hitrejši napredek, več motivacije ter vztrajnosti.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PETELIN

Teden vam bo naklonjen, tudi če nimate planiranega konkretnega oddiha. Zrno modrosti bo prineslo zanimive iztočnice napredovanja. Odločili se boste in naredili prerez na poslovnem ali finančnem področju. Ljubezenska sreča bo na strani pogumnih in samozavestnih. Obdobje bo prineslo mnogo plodnosti in globokih pogovorov. Razneženi boste in zelo skrbni do svojih najbližjih. Romantičnega namiga pa ne boste opazili, vse dokler se ne boste dobesedno zaleteli vanj. Morda bi bilo smiselno bolj odpreti oči in spustiti v svoje življenje nove ljudi.

Vaš ključ: Ne omahujte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PES

V prvi polovici tedna boste začutili napredek. Počasi se pomikate v boljše obdobje, ko se boste lažje odločili kako naprej. Nekdo, ki ga spoštujete se počasi umika od vas, kar vam ne bo najbolj všeč. Morda se morate bolj postaviti zase in zahtevati tisto kar vam pripada. Na čustvenem področju se vam obetajo nove, vznemirljive energije. Samski se boste z veseljem podali v novo družbo in se z nekom začeli spogledovati na prijeten način. Tisti, ki ste pred kratkim prekinili razmerje, se boste pobrali in se usmerili v nov način življenja, ki vam bo zelo pisan na kožo. Nikar si ničesar ne očitajte.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

Pred vami je naporna prva polovica tedna, v kateri se boste morali resnično izkazati, ne da bi pri tem imeli veliko pomoči. Še tisto, kar vam bodo obljubljali, se bo s težavo zgodilo. Trenutno nimate tako trde kože, kot si mislite, marsikaj vas lahko iztiri, saj boste pod vplivom energij, ki se bodo kopičile bolj občutljivi kot po navadi. Še težje pa se boste v odločali, saj bo veliko razlogov za in proti. Dogodek, ki se ga ne boste razveselili, bo otežil vašo komunikacijo, tudi v krogih, kjer se dobro razumete. Konec tedna vam bo najbolj naklonjen na ljubezenskem področju, kjer boste imeli srečo tudi samski.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri