Kitajski horoskop od 23. do 29. 9. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 23. do 29. 9. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
23. 9. 2019

PODGANA

Bodite v sredini tedna nekoliko bolj pazljivi, saj vam bodo določeni ljudje srkali vašo energijo, zato se boste počutili povsem izčrpano. Četudi imajo bližnji določene težave, se ne obremenjujte z njimi, ampak usmerite pogled izključno vase. Težko se boste odločili, posebno zato, ker ne poznate vseh okoliščin, posebno v domačem okolju. Tudi v zasebnih odnosih ne pričakujte pravljice. Poskusili boste na vsak način dokazati svoj prav, kar je v karieri dovoljeno, v ljubezni pa lahko povzroči pravi kaos.

Vaš ključ: Vzemite si čas zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

Čas je, da na probleme in zaplete začnete gledati kot na nekaj, kar naj bi pustili v preteklosti. Pred vami so zanimive priložnosti, močnejši boste in lahko se obrnete k novim smernicam v iskanju lepše prihodnosti. Če želite zamenjati delo, je sedaj idealen čas za to. Novi cilji, ki si jih boste zastavili, so vsekakor dosegljivi. Vsekakor pa se pravočasno oborožite z vsemi podatki, tako se boste uspešno zagovarjali. Mirno se lahko v nedeljo umaknete korak nazaj in opazujete situacije.

Vaš ključ: Zaupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Na ljubezenskem področju ni takšnega odziva, kot ste si ga želeli in zato boste v sredini tedna precej negotovi. Do četrtka boste razpoloženi za intenzivno delo. Potem bo vaša zbranost upadla, pod vplivom novosti na čustvenem obzorju. Vse bo jasno po pomembnem pogovoru, zato nikar ne zavlačujte. Čeprav boste slabo voljo poskušali odpravljati s šalami, vam konec tedna ne bo šlo najboljše od rok. Hvaležni boste za vse priložnosti, ko boste lahko opozorili nase, znali pa jih boste tudi pametno izkoristiti.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA (zajec)

Okrepili si boste samozavest in kreativnost bo pomagala, da se boste rešili preteklega bremena. V četrtek bodite bolj pazljivi, da ne spregledate skritega, vendar pomembnega dejstva. Veliko raje se boste umaknili v svojo samoto. Ob koncu tedna se boste morali odločiti. Pojdite večkrat v naravo in morda se vam bodo porodile zanimive rešitve. Tako se boste lažje znebili spomina na preteklost, ter se zavihteli v svobodno prihodnost.

Vaš ključ: Ohranite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

ZMAJ

V torek in sredo ne boste v najboljši delovni kondiciji, zato se boste bolj intenzivno ukvarjali s svojimi mislimi in čustvi. O pomembni odločitvi je bolje še počakati, ker sedaj ni pravi trenutek. Konec tedna boste v elementu, na trenutke ne boste vedeli, kje se vas glava drži. Morda prihajajo nove ideje ali načini, kako spremeniti svoj notranji svet in narediti kakšen korak naprej. Nekoliko boste zmedeni, ker boste imeli na voljo več možnosti. Vsekakor pa boste pripravljeni sodelovati z drugimi.

Vaš ključ: Ozrite se naokoli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

V delovnem okolju vam bodo misli uhajale k prijetnim vibracijam. Precej se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, čeprav trenutek, da bi prišli do globljih spoznanj, ni ravno najbolj ustrezen. Ne poskušajte stvari narediti z levo roko.  Omislite si tudi drugačen način varčevanja, saj finance ne bodo najbolj stabilne. Čez vikend prihaja čas povečane ustvarjalnosti. Čustvena odzivnost prinaša v nedeljo, ko boste bolj umirjeni ravnovesje in skladnost. 

Vaš ključ: Ne izgubite svoje smeri!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

Do izraza bo v sredini tedna prišla vaša neodločnost v ljubezenskih odnosih. Kljub temu boste znali uživati in kljub povečanemu obsegu dela lahko poiščete navdih za naprej. Odločno boste stopali naprej po svoji poti. Pomembna oseba, povezana z delovnim okoljem bo prikimala, kar vas bo morda celo presenetilo. Sestankovanje in pogovori z nadrejenim vam tokrat ne uidejo. Čeprav se jim boste želeli izogniti, to žal ne bo mogoče, saj boste tokrat pomemben člen verige.

Vaš ključ: Prepustite se čustvom!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Prihaja nekaj dobrega za počutje, saj boste začutili, da je prišel čas za globoko preobrazbo. Če se trenutno nahajate v težavah ali zapletih, boste odlašali z rešitvijo. Na čustvenem področju se boste začeli pogovarjati o poglobitvi odnosa, pri tem pa vam bo v pomoč tudi kakšna dobra literatura. Čeprav vas čaka veliko dela, poskrbite tudi za dovolj fizične aktivnosti. Vzemite si čas in se odpravite v naravo, kjer se boste popolnoma sprostili.  V nedeljo prihajajo lepi trenutki, ki vam bodo vlivali pozitivno energijo.

Vaš ključ: Izkoristite svojo intuicijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

OPICA

Osredotočite se sredi tedna na najnujnejše obveznosti, poskrbeti morate tudi za materialno plat, ki ni v najboljšem stanju. Ujemite priložnost, če je mogoče, brez dvomov. Da popestrite svoje življenje, poskusite navezati stike v novi okolici, to vam prinaša nove energije. V soboto ali nedeljo se bo pojavila nejasnost, ki je nikar ne spreglejte. Najprej se pogovorite s tistimi, ki jim resnično zaupate. Lepa beseda lepo mesto najde, to bo vaše vodilo konec tedna.

Vaš ključ: Ne dovolite dvomom, da vas objamejo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

PETELIN

V sredini tedna lahko pride do spremembe, zaradi katere si boste želeli na področju dela premisliti. Vseh informacij, ki vas bodo obkrožale, tokrat ne boste zmogli zadržati samo zase. Nastopali boste vročekrvno in pogosto brezglavo, zato pazite na to kar poveste. Vaša globoka čustva bodo iskala potešitve na več mestih. Ne prepuščajte se brezdelju, čeprav boste imeli obilo priložnosti za zabavo in razna prijetna druženja. Prihaja manjša možnost izboljšanja stanja na vašem računu.

Vaš ključ: Zadovoljni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

PES

Veliko vam bo v sredini tedna do tega, da bi se zopet dokazali, morda zato, ker stopate v novo poglavje. Čutili boste, da se počasi vračata optimizem in volja do konkretnega dela. Na čustvenem področju boste večinoma zmedeni, kljub temu pa obdani z neustavljivim šarmom. Pričakujte, da vaš trud ne bo poplačan samo s hvalo temveč tudi s finančnimi sredstvi, ki bodo proti koncu tedna še kako dobrodošla. Če se poglobite vase, boste opazili, da marsikdo ni iskren do vas.

Vaš ključ: Prilagodite se danim razmeram!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MERJASEC

Počakajte na ugodnejšo priložnost, ki se bo ponudila kmalu. V službi boste deležni pohval in raznih komplimentov, saj boste brezhibno izpeljali vse poslovne načrte. Zasebno življenje vam bo proti koncu tedna nekoliko manj naklonjeno. Prijatelji bodo tisti, kateri vam bodo odgovarjali na vaša dvomljiva vprašanja. Niti usode se bodo v nedeljo razplete v pozitivnem smislu na področju osebne rasti. Vprašajte se, katerim interesom in področjem že nekaj časa niste posvetili pozornosti.

Vaš ključ: Ideje se stopnjujejo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Poglejte si še: Lastnosti horoskopskega znaka rak (22. junij-22. julij)

ali 

V tantri lahko ljubljenje traja več ur