Kitajski horoskop od 24. do 29. 10. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 24. do 29. 10. 2017 (foto: profimedia) profimedia
24. 10. 2017

PODGANA

V obdobju pred vami, ki ga bo spremljalo veliko lepih energij, boste na ljubezenskem področju nehali komplicirati in nergati. Navzeli se boste tudi čustev od ljudi, ki so vam blizu, zato boste še bolj usmerjeni svoje odločitve. Izogibajte se ljudem, ki vas niso prepričali s prvim vtisom in do vas niso iskreni, čeprav so privlačnega videza. Vezani se boste v drugi polovici tedna odlično počutili, saj boste končno dobili občutek, da sta s partnerjem popolnoma kompatibilna, o čemer ste v preteklosti samo sanjali.

Vaš ključ: Ne bojte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Pazite, v prvih dneh tedna, da ne se boste znašli med dvema ognjema, kar bi vas lahko pahnilo v kočljivo situacijo, saj ne želite nikogar prizadeti. Že v sredini tedna se obeta manjše olajšanje. V ljubezni boste naenkrat precej nepopustljivi, predvsem zato, ker je na drugi strani nekdo, ki po vašem mnenju le govori, brez očitnih rezultatov in tega imate dovolj. V zadnjih dneh tedna imate odlične možnosti popeljati odnos v katerem se nahajate na višjo stopnjo zadovoljstva. Poskrbite tudi za svoje zdravje.

Vaš ključ: Zberite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Vzemite si čas za vse, najprej bo na vrsti urejanje poslov ali dogovor v povezavi z začasno spremembo ali urejanjem doma. Tisti, ki ste samski, se boste v prvih dneh tedna vrteli v novih krogih poznanstev, kjer vam bo nekdo, ki ga poznate že dlje časa izredno prirasel k srcu. Sproščena komunikacija vam bo dajala moč in nove smernice, ki vas bodo popeljale v novo, bolj doživeto in prijetno dogodivščino, ki si jo boste še dolgo zapomnili. Strast bo povezana s simpatično osebo, ki jo že dolgo opazujete in razmišljate o njej.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MAČKA

Nekaj več miru boste deležni v prvih dneh tedna, posebno v ljubezenskih odnosih. Konec dober, vse dobro, ne glede na vaše velike zahteve. Vsekakor se vam ponuja zelo dobra priložnost, ki je nikakor ne smete zavrniti, še posebej tisti, ki ste samski. Najboljšega počutja boste deležni sredi tedna, ko boste imeli na vsakem koraku občutek, da ste zelo zaželeni in iskani. Poskusite se pogovoriti o stvareh, ki vam še niso popolnoma jasne, saj imate že nekaj časa občutek, da nekod do vas ni najbolj iskren.

Vaš ključ: Ne sanjarite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Vaš um bo v prvih dneh tedna zelo aktiven in prodoren. Situacija, ki je boste deležni, bo prekinila vaše sanjarjenje in vas usmerila v bolj tehtna in zanimiva izhodišča. Za prekinitev odnosov tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite v sredini tedna zadržati, saj bi si v nasprotnem primeru povzročili več škode kot koristi. Zadnji dnevi v tednu bodo malce nevsakdanji, saj se boste ukvarjali bolj sami s sabo, ter s svojimi skritimi željami, ki bi jih bilo smotrno tudi uresničiti, vendar počasi in elegantno. Prišli boste do številnih spoznanj.

Vaš ključ: Pazite nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

KAČA

Partner računa na vašo pomoč, zato se že v prvih dneh tedna čim prej podvizajte. Pomagal bo že samo pogovor, saj so vaši nasveti vredni več kot zlato. Ne bodite odklonilni, saj bi se lahko risale nevidne ovire v komunikaciji. Samskim bodo najbolj na kožo pisana srečanja, ki se bodo vrstila v sredini tedna in bodo od vas zahtevala nekaj prilagajanja in dobre volje. S simpatičnim pristopom z lahkoto usmerili v nekaj, kar se vam je še pred kratkim dozdevalo popolnoma nemogoče in neizvedljivo.

Vaš ključ: Ne bojte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KONJ

Nekdo vas bo v prvih dneh tedna neprestano vznemirjal. Vzdržite se vseh intimnih povezav s to osebo. Raje se posvetite ljudem, ki vas spoštujejo. Sredi tedna se vam nakazujejo prelomnice, ki bodo od vas zahtevale močan karakter in osredotočenost, ter morda tudi nekaj odrekanja. Prešli boste v obdobje, ko vam bo ljubezen nekako na drugem mestu. Boljše počutje na tem področju vam je nakazano proti koncu tedna, ko se boste končno sestavili in si vzeli, kar smatrate da vam pripada.

Vaš ključ: Usmerite se v cilje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

V prvih dneh tedna se vam bodo odvijali prijetni dogodki, ki jih prinaša dogajanje na ljubezenskem področju. Tokrat boste znali poskrbeti zase, se postaviti na pravo mesto in zahtevati od ljubljene osebe odgovore na svoja vprašanja. Proti sredini tedna sledijo nejasne zgodbe. Nekoga idealizirate, čeprav vas že vedno jasneje bodejo v oči dejstva, ki vam sporočajo, da morda vendarle ni tako čudovit. Spreglejte smernice, ki vas postavljajo na pravo mesto in vam obljubljajo več razigranosti.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno trdeča

OPICA

Začetek tedna vam prinaša manjšo nevihto in nejasnosti na ljubezenskem področju, kar vas bo malce vznemirilo. Strasti bodo razburkane, vendar se bodo tudi polegle enako hitro kot bodo vzkipele zato se ne obremenjujte preveč. Ne bodite preglasni in agresivni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili. Poskusite delovati bolj umirjeno, kot je zapisano že v vašem karakterju. V drugi polovici tedna se končno približujete svojemu cilju, povezanemu z vašim čustvenim področjem, kjer niste najbolj zadovoljni. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra 

PETELIN

V tednu pred vami boste polni energije in motivacije, ki vam bo na čustvenem področju še kako prišla prav. V odnosu z ljubljeno osebo ste bili v zadnjem času nekoliko nepotrpežljivi, še vedno ne najdete pravih odgovorov, s katerimi bi se lahko usmerili naprej. Poskusite z malce drugačnim pristopom, ki vam bo omogočil bolj jasno sliko. Ljubezen bo dobila boljšo podobo v zadnjih dneh tedna, ko se boste odločili narediti korak v smeri izboljšanja svojih pogojev.

Vaš ključ: Soočite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

PES

V teden boste stopili nestabilni in obremenjeni sami s sabo, kar načeloma ni v vaši navadi. Nekemu srečanju se boste izogibali, kolikor bo v vaših močeh, morda le zato, ker se želite prikazati v najboljši luči, čutite pa, da niste ravno na vrhuncu svojega razpoloženja. Ne morete se odločiti, zato raje še nekaj časa počakajte, da se vse skupaj razjasni. Na pomoč vam bo priskočil prijatelj, ki vam obljublja več spontanosti, razigranosti in sproščenih pogovorov, ki bodo dobesedno odgovori na vaša vprašanja.

Vaš ključ: Poiščite nekaj zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Pozanimajte se, kaj počnejo in kako so se organizirali vaši prijatelji. Tako boste razširili obzorja in se lahko povezali z njimi na kakšni zabavi, ki jih v prvih dneh tedna ne bo malo. Zastavite si konkretne cilje, le tako boste povsem zadovoljni in usmerjeni v napredek. Ne analizirajte preveč zgodb, ki so za vami, saj bi s tem še vedno ostajali v preteklih dogodkih, ki vas le obremenjujejo in kradejo vaš dragoceni čas. Dobra energija bo poskrbela, da bo na ljubezenskem področju vse tako kot mora biti.

Vaš ključ: Sprejmite odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Preberite si še: