Kitajski horoskop od 24. do 30. 12. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 24. do 30. 12. 2018 (foto: pixabay) pixabay
25. 12. 2018

PODGANA

Resno se pogovorite s partnerjem, da razčistite nejasnosti med vama še pred sredino tedna. V tem trenutku ne bo prišlo do nobenih večjih odločitev. Poskrbite za svoj videz in vložite nekaj denarja v nove in moderne modne dodatke, da se nekoliko polepšate. Najboljše se boste počutili takrat, ko boste obkroženi s simpatičnimi  prijatelji, ki vam bodo delili prijetne komplimente. Vezanim se v soboto in nedeljo obetajo manjše nejasnosti, ki bodo vezane na komunikacijo.

Vaš ključ: Ostanite zvesti sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

BIVOL

V prvih dneh tedna boste imeli srečo, še posebej kar se tiče ljubezenskega življenja. Povsem po naključju lahko spoznate celo osebo vaših sanj. Zna se tudi zgoditi, da se boste znašli na pravem mestu ob pravem času in s pravimi besedami povedali tisto, kar si že dlje časa želite povedati. Brez kompliciranja, samo bodite iskreni, pa boste dosegli svoj namen! Vezani boste do partnerja zelo pozorni in tolerantni, saj se boste želeli odkupiti, glede na to, da ste v zadnjih tednih gledali bolj nase in partnerju polagali premalo pozornosti.

Vaš ključ: Ne čakajte na nemogoče!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Teden pred vami bo poln nihanj in raznih presenečenj. Zaradi določenih situacij si lahko narobe razlagate resne namene neke osebe. V nekaterih primerih bo nekdo celo dobil napačno predstavo o vas. Bodite previdni pri tem, kaj delate in govorite in bodite pozorni na možne nesporazume s partnerjem ali nekom, ki naj bi to postal. Za samske, ki iščejo ljubezen, je to ljubezenski teden, ko bo veliko dobrih priložnosti, ki jih je vredno izkoristiti. Pozorni pa bodite, da se izognete tistim, ki iščejo le avanturo za eno noč, kar pa ni v vaši navadi.

Vaš ključ: Spustite visoka pričakovanja!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

MAČKA

V zasebnem življenju se pazite, da ne boste preveč teoretizirali o težavah v razmerju in možnostih, kako ljubezensko življenje izboljšati. Življenje je kratko, priložnosti hitro pobegnejo, izkušnje pa vas mnogokrat naučijo več, kot bi vas gora knjig. Položite svoje strahove na mizo in se lotite prakse. Najprej se odločite, kaj je sploh tisto kar si želite in koliko ste pripravljeni za to žrtvovati. Priložnosti, ki se bodo vrstile v drugi polovici tedna ne boste jemali najbolj resno, vendar se poskusite kljub temu odzvati.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Na ljubezenskem področju se boste morali v prvi polovici tedna naučiti, kako ljubiti in hkrati živeti polno življenje. Za mnoge od vas je ljubezen nekaj subtilnega, ki nima z močjo in akcijo nobene veze, vendar ni čisto tako. Čeprav ljubezen zna biti omahujoča, pa nikoli ni utrujena ali apatična! Poskusite nekoliko razmisliti, kaj bi bilo najbolje storiti, še posebej če se nahajate na pragu nedorečenega odnosa, ki vas obremenjuje že nekaj časa. Morda bi bilo bolje, da naredite korak naprej in se ozrete okoli sebe, kjer ne manjka čudovitih oseb.

Vaš ključ: Ne bodite tako radovedni.

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Na področju ljubezni v tem tednu ne bo kakšnih posebnih presenečenj. Če ste v zvezi in si želite vajin odnos spremeniti na bolje, se tega lotite konec tedna, ko vam bodo situacije bolj naklonjene. Pričakujte posebno samozavest, s pomočjo katere boste vse skupaj z lahkoto izpeljali. Ljudje bodo občasno od vas zahtevali več redoljubnosti, kar vam bo šlo malce na živce, dokler ne boste ugotovili, da se v urejenem okolju tudi vi veliko bolje počutite. Tisti, ki ste vezani, boste s partnerjem preživljali čudovite skupne trenutke.

Vaš ključ: Ostanite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Razkritje napetosti v zakonskem življenju je lahko za vas stresno, vendar boste s strpnostjo, razumevanjem in umirjenostjo probleme s partnerjem tudi rešili. Nenadno srečanje z osebo, v katero ste se zagledali nekaj časa nazaj, bo prijetno. Bodite prepričani v zadeve na ljubezenskem področju. Vpletanje vaših staršev in staršev partnerja lahko vpliva na razmerje s partnerjem. Občasno ljubkovanje in obnavljanje vašega razmerja lahko naredi čudeže v vašem ljubezenskem življenju. Tudi samski boste v tem tednu prišli na svoj račun.

Vaš ključ: Poskrbite za svoje skrite želje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Teden pred vami vam bo všeč. Predvsem zato, ker boste sproščeni in samozavestni. Vaš partner se vam bo prepustil, le da vas zadovolji, zato uživajte v tem, dokler traja. Družabne zadeve bodo morda odkrile nove ljubezenske možnosti, zato se kar se da veliko družite. Vztrajni boste v svoji neodvisnosti in ne boste kazali nikakršnih namer, da bi v svojem ljubezenskem in seksualnem življenju kaj spremenili. Proti koncu tedna se boste ponovno razvedrili in stvari se bodo začele pomikati z mrtve točke.

Vaš ključ: Bodite bolj odločni!

Barva v kateri se boste boljše počutili:

OPICA

Tistim, ki iščejo ljubezen, se bo prikazala v prvi polovici tedna možnost novih poznanstev, vendar bodite previdni, da ne boste ponavljali preteklih napak. Vaše srce je cenjena dobrina, zato z njim tudi ravnajte tako. Za tiste, ki ste že oviti v objem svoje ljubljene osebe, bi ta teden lahko prinesel priložnost za dolg pogovor, ki bo vključeval nadvse občutljive teme. To lahko prizadene tako vas ali vašega partnerja, vendar ne naredite napake. Samskim se bo veliko dogajalo na zabavah, kjer se boste znašli v središču pozornosti.

Vaš ključ: Prilagodite se situaciji!

Barva v kateri se boste boljše počutili:

PETELIN

Vaše samospoštovanje bo v tednu pred vami na vrhuncu. Zdaj so na delu vaši najmočnejši aduti, kot so seksi privlačnost, dobrota, neodvisnost in pozitivna energija. Stvari se bodo vrnile na svoje mesto in marsikaj se bo odvijalo po vaših željah. Če se nahajate v dilemi, ali ostati v vezi, ali jo prekiniti, najprej temeljito razmislite, kaj vam morebitni koraki v resnici prinašajo, saj se lahko vaše razpoloženje spreminja z bliskovito hitrostjo. Privlačili vas bodo drugačni, kreativni ljudje, od katerih boste črpali energijo.

Vaš ključ: Prijetno združite s koristnim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

Obdobje, ki je pred vami predstavlja edinstveno priložnost, da najdete ljubezen ali obnovite nekoč strastno ljubezensko afero. Zaradi določenih situacij boste mnogi iskali način, kako dobiti tisto, kar si želite v svojem življenju, ljubezen pa bo zasedala visoko mesto na vašem dnevnem redu. Čustvena zelena luč se bo pojavila ravno v pravem času. Proti koncu tedna se lahko veselite nove priložnosti, ki vam bo povrnila upanje in vas osrečila za daljše obdobje. Nikar pa čustvenih situacij preveč ne analizirajte. 

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Uporabili boste prebrisane načine, da se povežete z osebo nasprotnega spola. Uspeh v ljubezenskem življenju in bleščeče zakonsko življenje bo temeljilo na miru in harmoniji. Naredite nekaj sprememb v vašem obnašanju in načinu komuniciranja z namenom, da s svojimi sposobnostmi in vedenjem laskate vsem. Pri vaših podvigih pričakujte podporo partnerja in ostalih družinskih članov. Sanje o princu in princesi se bodo uresničile proti koncu tedna, ko boste spoznali nekoga, ki vam bo dobesedno spremenil življenje.

Vaš ključ: Prihajajo spremembe!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča