Kitajski horoskop od 24. do 30. 6. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 24. do 30. 6. 2019 (foto: profimedia) profimedia
24. 6. 2019

PODGANA

Teden bo zahteval veliko vaše energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s sodelavci, vendar bo vse odvisno od vas. Včasih je dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja. Prijatelj vam bo pomagal, da boste ugotovili, kaj si želite in česa ne, čeprav bo pogovor potekal sproščeno. Na svoja pleča ste si naložili malce preveč zadev, ki vam niso všeč. Tokrat bodo ljudje od vas pričakovali, da boste rešili njihove probleme, vi pa boste zaradi preobremenjenosti samo jezni in nerazpoloženi. Situacijo skušajte nekako umiriti.

Vaš ključ: Ne lovite se na besede!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Največ napetosti bo prisotnih v prvih dneh tedna na zasebnem področju, hkrati pa bo tam tudi največ možnosti za rešitve. Veliko stvari bi želeli narediti po svoje, toda na ta način se le vrtite v labirintu, saj bližnjic še nekaj časa ne bo na spregled. Morate se veliko bolj potruditi in prisluhniti vsem v svojem okolju. Prijetni in privlačni boste in svojo šarmantnost boste izkoristili tudi na poslovnem področju. Malo manj zadovoljni bodo z vami doma, med štirimi zidovi, saj boste zadirčni, nesramni in nekoliko malenkostni. Poskusite biti bolj prijazni in prilagodljivi.

Vaš ključ: Prilagajanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

TIGER

Obeta se zanimiv in nenavaden teden. Končno se bodo stvari uredile v vašo korist. Daleč v ospredju bo močna želja po romantiki in poglobljenih pogovorih. Topla energija vam bo vir navdiha. Ljubezenska sreča bo tista, ki vas bo spodbujala. Popazite le, da ne boste spregledati pomembnosti, ki prihajajo. Lahko si zastavite več obveznosti kot doslej, tudi zato, ker imate dovolj energije. Vsekakor se potrudite ujeti trenutek in storiti več. Nekdo bo tokrat na vaši strani, kar bo za mnoge pomenilo še eno priložnost za pomembno srečanje ali zgodbo.

Vaš ključ: Svoboda!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA (zajec)

Prihajajoči teden boste preživeli osredotočeni na vsakodnevne novosti, ki prihajajo. Pri tem ne boste podlegali sanjarjenju in se lotili reševanja nakopičenih težav z veliko mero optimizma. Presenečeni boste, kar vas obsiplje s pozitivno energijo. Ne bo vam težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, kjer ste lahko izvirnejši. Konec tedna prihaja več miru, kar vam bo problematično, saj boste zelo razigrani. Vaša vedra narava se vam lahko poplača v za vas zelo ugodni smeri.

Vaš ključ: Pomagajte ljudem v svoji bližini!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

ZMAJ

Doživeli boste veliko romantike in skladnosti. Sredina tedna vam bo ponudila več sladkih razvad. Na delovnem mestu bo nekoliko bolj naporno. Popaziti bo potrebno, da ne boste spregledali smerokazov. Prosti čas bo priložnost za izzive, ki vas bodo razveselili. Nekdo vas bo podprl, zato vztrajate do konca in nikar se ne ustavite na sredi poti. Popazite le na zdravje, posebno zavarujte glavo. Vsega se lahko lotite samostojno, saj so vzpostavljeni najpomembnejši pogoji, posebno če vas mika nova dejavnost.

Vaš ključ: Prihajate do priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oker

KAČA

Pred vami je čas v katerem bo veliko ambicioznih idej. Seveda boste naredili selekcijo in ugotovili, kam se je smotrno obrniti. Ljubezen bo prinesla mnogo prijetnosti in skladnosti. Ujeli boste ritem svojega partnerja, kar vam bo ustrezalo. Glede delovnih nalog boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vse kar se dogaja. Največ boste dosegli brez veliko besed, zato prisluhnite nekomu izmed starejših. Pogovor o eni in isti temi vas vznemirja, vrtite se v krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase.

Vaš ključ: Ne ustavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

KONJ

Izkoristili boste zatišje v vašem čustvenem življenju in čas, ki je pred vami posvetili urejanju financ. Ko boste ugotovili, da nimate česa urejati, saj vam denar zadnje čase polzi med prsti, se boste zadeve lotili na drugačen način. Razmišljali boste o različnih rešitvah, ki se vam nakazujejo v petek. Energija bo v soboto zahtevna, saj vas vodi v lastne globine in vas spodbuja, da se soočate z lastno negativnostjo. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje bo preživeti. Veliko vaše pozornosti bo na zdravstvenem področju.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

Druženje in ljubezen sta vaša prioriteta in želeli si boste vlagati vase, potovati in se zabavati. Kljub temu vas bo želja po večji intimnosti zapeljala, da se zamislite, kar pa lahko povzroči zaplete. Po srečanju, o katerem ste dolgo razmišljali, boste dokaj hitro ugotovili, katera je prava pot, posebno v odnosih s tistimi, ki vas vznemirjajo že nekaj časa.  Ljubezenske zvezde vam bodo v soboto izredno naklonjene. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da bi moral brati med vrsticami.

Vaš ključ: Napredujte počasi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

OPICA

Preveč ste raztreseni in zato se vam dogaja, da preprosto ne slišite mnenja drugih. Nimajo možnosti, da bi vas prepričali o čemer koli drugačnem, kar bi vam lahko koristilo. Ne zapletajte se v ljubezenski trikotnik, saj že vnaprej veste, da bi igro lahko na celi črti izgubili. Škoda vam bo porabljati čas za nepomembne zadeve. Sosedje, prijatelji, znanci, ter sorodniki bodo iskali vašo družbo in vi jih boste z veseljem poslušali. Imeli boste občutek, da brez vas ne gre. Pazite, da se po nepotrebnem ne zapletate v njihove težave.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

PETELIN

Previdnost bo v sredini tedna ključnega pomena, še posebej v poslovnem in finančnem okolju. V četrtek in petek sledi nekaj prijetnih vibracij, najprej v obliki novosti ali dolgo pripravljenim in načrtovanim dejanjem. Pogoji so skoraj idealni, zato izkoristite priložnosti. Vikend boste preživeli pestro in polni želje po spremembah, ki počasi prihajajo v vaše življenje. Samski bodite pozorni, da vas ne prepriča nekdo, ki veliko govori, a malo pove. Skrivnostnost lahko skriva samo pomanjkanje čustev in iskrenega zanimanja za vas. Diplomacija vas bo rešila.

Vaš ključ: Ne bodite preveč samosvoji!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Pozitivna energija se bo v prvi polovici tedna kopičila na področjih komunikacije in potovanj. Pazite na izrečene besede, saj se lahko vse skupaj slabo konča. Razporedite svoje dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem slogu, seveda z razigranim pristopom. V ljubezni bo nekaj težav z neprilagodljivostjo. Upoštevati bi morali več nasvetov, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči pred nečim, kar je lahko v prihodnosti ključnega pomena.

Vaš ključ: Privoščite si več!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Počasi odpravljate težave, ki so povezane z delovnim področjem. Zdravje se bo počasi stabiliziralo, zato se boste usmerili v več gibanja. Povejte v določenem krogu svoje mnenje, saj imate možnost, da vse obrnete tako, kot vam ustreza. Pred vami je v soboto čas za razigrane podvige in nove obraze, ki vas bodo popolnoma navdušili. Označevalo vas bo tudi delo. Pomembno za vas bo uvesti zdrav način življenja, v katerem se boste dovolj gibali in razmišljali bolj pozitivno.

Vaš ključ: Ne igrajte se z ognjem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Poglejte si še: