Kitajski horoskop od 25. 11. do 1. 12. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 25. 11. do 1. 12. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
25. 11. 2019

PODGANA

Nenehno razmišljanje, kaj bi lahko naredili drugače, vas bo sredi tedna spravilo v obremenjeno stanje. Svoje analitične misli skušajte preusmeriti na poslovno področje, kjer vam bodo koristile. Nekaj se vam bo konec tedna zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Vseeno pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi naglo prebujene radovednosti in želje po dogajanju. V nedeljo lahko storite nekaj bolj spontano in brez prevelikega razmišljanja, ki vas na koncu samo zmede in hkrati zavede.

Vaš ključ: Pričakujte nepričakovano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

V prvih dneh tedna se boste odločali za pomemben korak. Najprej, preden začnete vprašajte nekoga za nasvet, da boste bolj prepričani vase. Sredino tedna boste preživeli v družbi prijateljev, ki vam veliko pomenijo in vas znajo nasmejati. Konec tedna se boste znašli pred pomembno prelomnico na zasebnem področju. Dobro pa veste, da boste morali sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov. Iz tega razloga pazite, da se ne boste prenaglili.

Vaš ključ: Spoznajte kar je neznano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

V prvi polovici tedna boste deležni številnih priložnosti. Ideje in razne priložnosti bodo kar skakale iz vaših misli, zato se nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite tako sodelavcem kot nadrejenim in poželi boste uspeh. Sredi tedna si privoščite nekaj več spontanosti, saj ste preveč zahtevni, tako do sebe kot do drugih. Če ste v vezi, se vam v soboto in nedeljo obetajo prijetne urice. Prihaja možnost, da obnovite prijateljstvo iz preteklosti. Izkoristite vsak dragocen trenutek za srečanje.

Vaš ključ: Ne delajte prehitrih korakov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA (zajec)

Težave boste v prvi polovici tedna reševali s pogovorom, pri tem pa pazite, da ne boste šli predaleč. Nima smisla, da se zapletete v konflikt, saj še ne veste, kaj se dogaja v ozadju. V sredo lahko pričakujete izziv na službenem področju, ki vam utegne povzročiti sprejemljivo počutje. Konec tedna se lahko psihično stabilizirate in poglavje, ki ni urejeno začnete z novimi koraki. Veliko vam bodo pomenili nasveti ljudi, ki so v vaši bližini in vas imajo radi. 

Vaš ključ: Zaupajte v svoje sposobnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Na vsakem koraku vas bodo zasuli z delom, poleg tega boste imeli sredi tedna ogromno skrbi, ki se jih kar ne boste mogli rešiti. Imeli boste tudi priložnost govoriti z nekom, ki bi vam lahko pomagal. Razmislite še enkrat o vsem skupaj in se sprostite v družbi prijateljev. Pred vami je bolj čustven in zmeden konec tedna. Nikakor ne boste vedeli, kaj si želite. Najboljše bo, da intimne odnose in poredne igrice pustite ob strani, dokler ne ugotovite svojega bistva.

Vaš ključ: Ne bojte se resnice!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KAČA

Nekdo vas bo ves čas opazoval in se vam skušal približati. Torek boste želeli zaključiti uspešno, zato se lahko prav kmalu znajdete na sestanku z nadrejenim, ki vas bo pohvalil. Pričakujte pogovor o možnosti napredovanja ali novih delovnih obveznostih. Pokažite konec tedna svoja čustva, ki jih skrivate globoko v sebi. Marsikaj, kar si želite, je bližje, kot si predstavljate. Premislite, kaj bi radi spremenili, saj imate neverjetno možnost, da vse skupaj premaknete tako, kot vam ustreza. 

Vaš ključ: Naredite nekaj zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična 

KONJ

Želeli boste več, kot vam je v tem trenutku na voljo, zato se lahko sredi tedna zapletete v ekstremne situacije. Ne morete se dogovoriti z ljudmi, če od vas zahtevajo tako rekoč nemogoče, zato se boste v petek končno postavili zase in povedali kar vam leži na duši. S potrpežljivostjo boste spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov, saj mora vse dozoreti ob pravem času. Mogoče bo tudi nekoliko bolj kot običajno vplival na vas prijatelj s svojimi predlogi. 

Vaš ključ: Z lahkotnimi koraki boste napredovali!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča 

KOZA

V prvih dneh tedna prihajajo zmedene situacije, zato ne boste vedeli, kaj narediti, kar sicer ni v vaši navadi, saj ste običajno dobro organizirani. Sredina tedna bo precej bolj umirjena, posvečali se boste reševanju ljubezenskih težav, katere vam v zadnjem času nagajajo. Premislite o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili in si naredite bolj izčrpen načrt za prihodnost. V nedeljo prihajajo napetosti, paziti boste morali kako se boste odzivali.

Vaš ključ: Zazrite se v nebo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Veliko energije boste čutili, zato boste tudi zelo ambiciozni in pripravljeni na novosti. Torek bo namenjen urejanju zadev, povezanih z vašim zdravjem. Druga polovica tedna bo zelo ugodna za uresničevanje raznih idej, o katerih sanjarite že nekaj časa. Na zalogi boste imeli velike količine energije, s katero pa ne skoparite, ampak jo uporabite v pravi smeri. Pustite ji, da pride do izraza. Odlično se boste imeli v nedeljo, ko boste bolj sproščeni in spočiti.

Vaš ključ: ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PETELIN

V teden stopate zaljubljeni. Občutili boste, da ste ljubljeni in da nekomu resnično pripadate. Zaželeni boste tudi v družbi prijateljev, saj se bodo v vaši bližini počutili umirjeno. Finance bodo predstavljale manjši problem, saj se nikakor ne boste mogli toliko zbrati, da bi nekaj zaključili. Čez vikend se boste oklepali enih in istih stvari, ki naj bi ostale že zdavnaj v preteklosti. Pazite, ker se preveč prepuščate presoji drugih in jih tolerirate, kar vas resnično vznemirja.

Vaš ključ: Zberite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PES

Nekoliko strožji boste kot do zdaj, saj ste zelo sumničavi, kar ni najboljši način, da rešite zaplete, ki se pojavljajo eden za drugim. Kariera in finance bodo potekale odlično, vmes bo v četrtek precej napeto. Zopet boste zaplavali v skladu z vašim življenjskim tokom in se mu boste brezskrbno predali. Čez vikend boste s partnerjem načrtovali prijetno doživetje, ki se ga boste veselili od srca. To vas bo navdihovalo ves čas, tudi v večernih urah, ko boste pripravljeni na sprostitev.

Vaš ključ: Ujemite srečo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

MERJASEC

V tem tednu prihajajo nove priložnosti za zaslužek, ki vas bodo napolnile z dobro voljo. Veliko časa boste namreč posvetili svojim financam. Ob vsem tem pa ne pozabite na svoje bližnje. Najsrečnejši boste proti koncu tedna, ko vam bo uspelo skoraj vse, kar si boste zastavili. Konec tedna boste nostalgični, na kar bodo dodatno vplivali dogodki v družinskem krogu. Morda vam zaradi okoliščin, ne bo dano, da bi se resnično spočili, kar vas bo užalostilo. Potolažite se, saj boste imeli zelo kmalu priložnost nadoknaditi zamujeno.

Vaš ključ: Znebite se sivih misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena