Kitajski horoskop od 26. 10. do 1. 11. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 26. 10. do 1. 11. 2020 (foto: pexels) pexels
26. 10. 2020

PODGANA

Z družinskim članom, ki je zelo hladen in nekoliko nedostopen boste znali delovati na pravi način. Ni razlogov za skrivanje čustev, zato se soočite z osebo, ki vas muči. Zaposlili se boste z razmišljanjem, kako bi v določeni situaciji rešili zadevo na čim lažji način. Soočiti se bo potrebno s situacijo, ki ne bo najbolj vzpodbudna. Kljub negativnim energijam, ki bodo želele prodreti v vašo bližino, se boste sposobni soočiti s sabo. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem, saj boste tokrat odlično pripravljeni.

Vaš ključ: Brzdajte svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

Čeprav vam spremembe niso tuje, boste v ljubezenski zvezi težko sprejeli, da določene pomembne stvari ne zaznavata enako. Ne pozabite, da ima vsak od nas določene meje. Veliko malenkosti vas muči, saj ste utrujeni in negotovi, še posebej na področju dela in financ. Izogibajte se konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih sadov. V tem tednu ne morete posebno izrazito napredovati, saj vas čaka še nekaj situacij, povezanih s preteklostjo. Za vse skupaj potrebujete več časa in motivacije, ki vam je primanjkuje.  

Vaš ključ: Ne izogibajte se odgovornostim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

Situacija na delovnem mestu v dneh pred vami ne bo rožnata. Obremenjeni boste s kopico dela, ki vas še čaka. Večje obremenitve in nesoglasja sledijo v četrtek, ko boste zaslutili, da se oddaljujete od samega bistva. Še je čas, da popravite napako in stvari izpeljete tako, kot se od vas pričakuje. Vaša vsestranskost bo še vedno močno opazna. Uporabljali boste vse razpoložljivo znanje in sprejeli izzive, ki vam bodo ponujeni. Konec tedna boste kljub neljubim opravilom izžarevali zadovoljstvo. 

Vaš ključ: Sestavite svoje misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MAČKA

Čeprav boste hoteli, da bi bile stvari jasne, se ne bo izteklo tako kot ste si zamislili. Uporabiti boste morali več spretnosti, če želite biti stabilni. Potreba po uspešnosti bo dvigovala napetost, zaradi česar ste lahko prikrajšani za uspeh. V ljubezni bo padla dokončna odločitev, zato ne bodite hladni. Ni dovolj, da se le vprašate, kaj si resnično želite, če se tega potem ne držite. Poskusite narediti kakšen korak naprej v ustrezni smeri, to vas pelje v bolj dodelano zgodbo.

Vaš ključ: Ne bodite tako obremenjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

ZMAJ

Misli, s katerimi se boste spopadli, bodo zameglile vašo presojo. Napetost, ki se nabira v vas, boste uspešno sproščali v domačem okolju. S počitkom si boste nabrali moči in navdih za nove podvige. Nekdo, ki vas že nekaj časa opazuje bo končno zbral pogum in vas poklical. Konec tedna boste razpoloženi za vračanje v preteklost. V petek lahko marsikaj rešite, toda le s popolno zbranostjo in prizadevnostjo. Ne dovolite, da bi vas motili, saj se boste na takšen način odrezali veliko slabše.

Vaš ključ: Odprite se svojim bližnjim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KAČA

Dobro premislite o pomembni zadevi in se posvetujte z osebo, ki ji lahko zaupate. Ambicioznost in poslovni načrti bodo dobro zastavljeni, njihova pot pa bo kljub vsem oviram uspešna. Hrabrost in optimizem bosta igrala pomembno vlogo, čeprav boste morali sprejeti tudi določena dejstva. Zvestoba, višji cilji in odločitev za plemenita dejanja bodo krojili dobre odnose s partnerjem. Ne bodite prestrogi, kajti z sproščenim pogovorom boste prišli do pozitivnega zaključka. Počasi boste dosegli dobro kondicijo. 

Vaš ključ: Ne izogibajte se odgovornostim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

V partnerskem odnosu se odzivajte brez predsodkov, saj se bo iz vsega skupaj razvila čudovita, vznemirljiva zgodba. V sredini tedna boste začeli s svojimi opravki z veliko optimizma, potem pa sledi nekaj nemirnih trenutkov, ki jih bo povzročila ljubljena oseba. Nikar ne bodite konfliktni. Čas vam hitro beži in tokrat si ga ne boste znali izoblikovati tako, kot bi bilo najboljše za vas. Vsaj v soboto in nedeljo se sprostite, po možnosti v naravi. Ne zanašajte se le na določene izkušnje, ki vas lahko še dodatno zmedejo. 

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Priznati si morate, da za trenutno ne veste, kako točno naprej. Vaše zanimanje za vse, kar se bo dogajalo okoli vas, bo veliko. Zelo umirjeno se boste lotili novih korakov, zato boste tudi uspešni. V sredini tedna boste čutili majhne napetosti pri partnerstvu. Konec tedna se posvetite sebi in bližnjim. Z malo truda si boste lahko postavili temelje stabilnega odnosa. Pazite, da se ne boste preveč vtikali v nekoga, ki si tega resnično ne želi. Raje poskrbite zase.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

OPICA

Obveznostim ne bo videti konca, tako da se vam bo v prvih dneh tedna pojavila utrujenosti. Uporabite svojo dobro energijo in odločnost, s katero vedno izpeljete vse kar je potrebno v pravi smeri. V zadnjih dneh tedna vam bo toplo okrog srca, saj boste doživeli prijetno presenečenje. Tokrat bo manj pomislekov, ki bi kradli vašo energijo. Stanje na ljubezenskem področju bo postajalo vedno bolj razgibano, kar vam bo popolnoma ustrezalo. Energije, vam ne bo primanjkovalo, kar vas bo prebudilo.

Vaš ključ: Umirite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PETELIN

Previdno se boste spopadli z izzivi. V ozadju bodo nenehne spremembe in nakopičeni dvomi, kajti le z logičnimi odzivi boste dosegli ugodne rezultate. Z nadrejenim boste imeli dober odnos. Čustvena zrelost bo dosegla vrh, kar pomeni, da se boste odločili v pravi smeri. Odločitve bodo nujno zlo in bodo pošteno premešale osnovno strukturo dogajanja. Ustvarite si realen pogled na nastalo situacijo in lažje vam bo. V nedeljo boste najraje sami s sabo.

Vaš ključ: Bodite samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

Poslovnih razmer žal ne morete spremeniti, vendar se lahko prilagodite in sprejmete določene zadeve takšne kot so, saj vam pripombe ne bi čisto nič koristile.  V sredini tedna se boste izborili za svoje, saj boste videli realno sliko, ki vas bo vzpodbudila k akciji. Tudi ljubezen vam bo v vseh pogledih naklonjena. Privlačnost med vami in ljubljeno osebo bo še večja kot običajno. Preverite vse dogovore, pogodbe in račune, saj vse skupaj ne bo ravno gladko potekalo. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Utrujeni ste, saj se nič ne odvija tako, kot bi si vi želeli, kar vas bo vznemirjalo. Nekomu boste odgovorili le iz vljudnosti, saj nimate energije da bi se razpravljali o nepomembnih rečeh. Sledite svojim sposobnostim in še preden se boste zavedali, boste zopet na cilju. Delo bo do petka v ospredju, čeprav ste si želeli več nežnosti in prostega časa. Konec tedna bo sledil preobrat in celo presenečeni boste, kako se bodo določene stvari obrnile v smeri, ki vam bo naklonjena.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra