Kitajski horoskop od 26. 12. do 1. 1. 2023

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 26. 12. do 1. 1. 2023 (foto: shutterstock) shutterstock
27. 12. 2022

PODGANA

S pomembnim dogovorom, ki prihaja nepričakovano se boste težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, da lahko počasi napredujete. Tokrat si lahko obetate boljše odnose z drugimi ljudmi tako v svojem delovnem okolju kot v zasebnem življenju. Nekaj boste dokončno preboleli in zopet se bo po dolgem času pojavil nasmeh na obrazu. Nikar v nedeljo ne zavlačujte, sicer boste osebo, ki ji dolgujete odgovor, razjezili.

Vaš ključ: Bodite predvsem odkriti.

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

Brez skrbi, tudi če si boste v dneh pred vami zaželeli ležernosti, ne bo nobenih večjih posledic. Potrpežljivost je ena vaših odlik, ki bo tokrat na področju odnosov še bolj poudarjena. Vsekakor najprej rešite nekaj v domačem krogu, da vas ne bo kasneje pekla vest. Potem se lahko osredotočite na druženje, na začetek nove zgodbe ali dogovor. Vezani, zaželeli si boste več razvajanja, samski pa morda preveč čakate na pobudo z druge strani, čeprav boste učinkoviti pri osvajanju.

Vaš ključ: Zaupajte tistim, ki vam želijo pomagati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

TIGER

Končno boste po vseh zoprnih pripetljajih začutili nov veter saj se bodo dogajale spremembe v pozitivno smer. Prijetno se vam bo zdelo to, da boste veliko bolj jasno razmišljali o svoji prihodnosti in poskušali uresničiti svoje cilje. Najboljše se boste odrezali tisti, ki delate z ljudmi. Ne sedite tudi na področju ljubezni križem več rok, temveč si prizadevajte, da se vam zadeve čim prej rešijo. Prijatelji bodo prav presenečeni, ker boste do njih še posebej prijazni in ustrežljivi.

Vaš ključ: Namenite več časa sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

 

MAČKA

Otresite se predsodkov in vplivov iz preteklosti, to je prav trenutek, da nadaljujete drugače, kot ste bili vajeni. Tokrat boste dobro vedeli, kaj si želite, in že to je predpogoj, da se zadeve lotite na pravi način. Vztrajnost, ki ste jo vložili v učenje ali usposabljanje, se vam bo kljub prazničnim vibracijam obrestovala. Še malo in vsem, ki niso verjeli v vas, boste lahko postregli tudi z dokazi. V nedeljo boste našli ravnovesje, ki vas bo vodilo k preudarnim osebnim odločitvam.

Vaš ključ: Podarite nasmeh!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Čeprav boste nekoliko obremenjeni se bodo stvari odvijale pravi smeri.  Če se soočite z dogajanjem, ki vas bo obdajalo, lahko pridobite neprecenljive izkušnje, ki vam zagotavljajo perspektivo za naprej. Vzemite stvari v svoje roke, z malo truda boste kos izzivu. Obeta se vam tudi nagrada. Misli bodo že v petek usmerjene v prijetne stvari, v zabavo, druženja in ljubezen. V pozitivnem smislu bo v najdaljši noči izstopala simpatična prilagodljivost.

Vaš ključ: Pozabite na težave!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

KAČA

Povabilo bo najboljša rešitev v trenutku, ko se boste spraševali o tem, kako si popestriti svoj vsakdan. Tako doma kot na področju kariere se boste izkazali kot zanesljivi. Nekoliko težje se boste osredotočili na delo, ker vam bodo misli uhajale k družabnim načrtom in zabavam. Boste pa zato boljše volje in bolj sproščeni na čustvenem področju. Tisto, kar je navidezno nedosegljivo, se vam bo zdelo najboljše, kljub temu pa ohranite svoje dostojanstvo. Izmuznili se boste z nasmehom.

Vaš ključ: Izrazite svoja čustva!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KONJ

Določene zadeve se počasi zaključujejo ali pa boste sami nad njimi potegnili črto. Obkroženi boste s spletkami in prepiri, kar vas bo razjezilo in pripravilo do tega, da se umaknete. Priporočljivo je, da se sredi tedna izogibate pogovorom o težjih temah, ki lahko povzročijo zmedo. Sprejeti morate tudi nekaj, o čemer niste še povsem prepričani. Sobota, vključno z najdaljšo nočjo bo po vaši meri in okusu, zato si dovolite odklop. 

Vaš ključ: Temne misli se umikajo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Skušajte se vsaj za nekaj časa otresti pričakovanj drugih in videli boste, kam vas bo to pripeljalo. Spontanost bo tokrat prisotna tudi na finančnem področju. Prepričani ste, da boste sami najbolj uspešni, kljub temu ne bodite trmasti in imejte pripravljene diplomatske odgovore. Ne tvegajte samo zato, ker nekdo to pričakuje od vas, pa naj gre za domače ali prijatelje. Veliko prednosti bo v najdaljši noči v vaših rokah, zato lahko naredite tudi kakšen drznejši korak.

Vaš ključ: Zbistrite misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

V svoji potrebi za iskanjem pravice ne boste potrebovali dokazov, raje se boste osredotočili na bolj podrobne zadeve. Na podlagi preteklih uspehov boste pridobili zaupanje v svoje sposobnosti, kljub temu sredi tedna ne boste znali biti sproščeni in optimistični, saj vas ovira grenkoba, povezana s čustvi. V soboto boste romantično razpoloženi in čudovita družba za osamljene. Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se bodo reševale vaše težave, ki vas bremenijo že nekaj časa. 

Vaš ključ: Dvomi se umikajo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

PETELIN

Mikalo vas bo marsikaj, še posebej tisto, kar je nedosegljivo. Sredi tedna se vam bodo nakopičile misli, ki bodo od vas zahtevale poglobitev v določene situacije. Izkazali se boste z neko izredno izvirno potezo, toda tudi nadaljevati je treba, ne le začeti in vse skupaj opustiti napol. Preverite materialne zmogljivosti, naredite jasen načrt in veliko lažje vam bo. Ne trudite se, da bi preveč vplivali na osebo, ki misli povsem drugače, posebno doma. Vprašajte za kakšno drugačno mnenje, odmislite trmo in se soočite.

Vaš ključ: Vztrajnost bo dobrodošla!

 

PES

Pazite, da si z neprevidnostjo ne nakopljete večjega izdatka ter čim prej utišajte spomine, ki vas bremenijo. Nenačrtovano se boste morali ukvarjati s finančnimi vprašanji. Na udaru bodo računi, ki ste jih morda pozabili plačati. Konec tedna boste pripravljeni obrniti novi list kar bo dobro sprejeto tudi s strani bližnjih. V soboto vam bo lepše, če se boste sprehodili po zanimivih ovinkih, saj boste le tako odkrili nekaj neznanega. Napetost v družinskih odnosih popušča.  

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MERJASEC

Pričakujte prijetne dogodke in več razumevanja. Ne glede na vse, kar se bo dogajalo, se boste prijetno zabavali in uživali v samem druženju z različnimi ljudmi. Ljubezen bo dobila povsem novo podobo, zato si boste lahko končno malce oddahnili. Bolj boste družabni in zgovorni, kar vas bo rešilo v določenih situacijah. Poskušajte pa kljub prazničnim trenutkom opraviti čim več pomembnih svari, ki vam že nekaj časa trkajo na vrata. Psihično stanje bo v nedeljo stabilno.

Vaš ključ: Prebudite razumne odločitve!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

 

 Preberite še