Kitajski horoskop od 26. 6. do 1. 7. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 26. 6. do 1. 7. 2018 (foto: profimedia) profimedia
25. 6. 2018

PODGANA

Denar, ki ste ga prihranili vam bo v tem tednu še kako prav prišel, saj boste morali plačati nekaj, česar niste predvidevali. Dolgoročni poslovni projekt se bo končno premaknil na zeleno vejo. Izredno kreativni boste, kar bo določeno osebo na delovnem mestu zmotilo. Nikar se ne obremenjujte s tem, raje se posvetite bolj prijetnim zadevam. Nečemu pripisujete preveč pomena, kar pa ne bo imelo večjih posledic. Samozavest vas bo varovala pred čustvenimi zlomi.

Vaš ključ: Odprite svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

BIVOL

Nikar toliko ne zapravljajte, saj trenutno nimate občutka za dober nakup in bi kasneje zelo obžalovali, ter se znašli v minusu. Čas je, da zaključite s preteklostjo, ki vas obremenjuje na vsakem koraku. Začnite malo bolj gledati nase in stvari se vam bodo začele lepše odvijati. Prijatelji vas bodo povabili v svojo družbo. V petek imate tudi možnost, da zaslužite malo več denarja. Naleteli boste na manjšo oviro, ki se vam bo na začetku zdela nepremagljiva, ampak jo boste na koncu premagali.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

TIGER

Na splošno vam teden pred vami na romantičnem področju ne bo posebno naklonjen, zato bi v ljubezni lahko nastopili dvomi, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se da rešiti, ostale zadeve pa pustite, da potečejo spontano. Za kreativne in ponosne tigre bo ta teden na poslovnem področju zelo uspešen. Verjetno boste polni iniciativ, novih planov in želje po uspešnih aktivnostih. Iniciativa vas zato lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo tudi vašem egu. Vaše zamisli bodo dobile pravo barvo v petek.

Vaš ključ: Razbremenite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

MAČKA

Za marljive in organizirane mačke ta teden poslovno ni preveč naklonjen. Nove delovne iniciative lahko sicer predstavljajo svojevrsten uspeh. Kljub temu, pa bo vaše delo konkretno poplačano šele kasneje. Druga zgodba pa se bo odvijala na čustvenem področju, kjer je pred vami precej boljše obdobje! Imeli boste izjemno srečo, dobro razpoloženje pa vas bo spremljalo kar ves teden. Tisti, ki ste samski, boste imeli v drugi polovici tedna veliko večje možnosti, da spoznate svojo sorodno dušo.

Vaš ključ: Pustite čustvom prosto pot!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

ZMAJ

Ne morete se kar tako zlahka umakniti iz neke družbe. V njej je nekdo, ki vas še posebno moti. Po drugi strani pa bi se lahko bolj potrudili in dosegli sožitje, po katerem hrepenite. Nekaj vas ne bo prav navdušilo, a počasi vam bo uspelo vse skupaj obrniti v vašo korist. Zanimivo je, kako ste hitri in uspešni takrat, ko je treba pohiteti. Na čustvenem področju vam bo nekdo konec tedna stal ob strani in vas popeljal v bolj prijetne energije, ki ste jih že pogrešali.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

V tem tednu boste zelo zadovoljni. Denarja bo ravno dovolj da poskrbite zase in za pomembne stroške. Če boste želeli kaj več, pa si boste morali poiskati dodaten vir zaslužka. Časa za razmišljanje v petek ne bo na pretek. Povežite se z osebo, ki vam lahko pomaga, saj se boste drugače preveč časa ukvarjali z nepomembnimi zadevami. V ljubezenskem razmerju se bodo konec tedna pojavile težave, predvsem zaradi vašega nezaupanja. Ne pozabite, upanje umira zadnje.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Če so se pred kratkim v vas naselili dvomi, bodite prepričani, da se bodo sedaj razblinili. V tem tednu se boste z lahkoto borili za svoj prav. Pazite le, da ne boste pretiravali z arogantnostjo. V sebi boste začutili energijo, strast, vnemo. Konec tedna vam bo še posebno naklonjen, vseskozi pa boste imeli v ljubezni daleč največ sreče tisti, ki točno veste kaj si želite. Na zdravstvenem področju se vam lahko pojavijo manjše težavice povezane z zobmi in glavo, ki jih boste rešili.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Obdobje, ki je pred vami bo zelo pozitivno. V kočljivi situaciji boste ponovno izredno spretni. Poigrali se boste z besedami in na koncu seveda zmagali, čeprav bo tokrat šlo le za las. Bodite sredi tedna bolj sproščeni. Polni boste tudi ustvarjalne energije, zato ne dovolite, da bi jo zapravili za malenkosti. Pozanimajte se, kaj bi lahko storili glede večjega nakupa, ki ga načrtujete že nekaj časa in se usmerite k nekoliko bolj konkretnim odločitvam.

Vaš ključ: Usmerite se k optimizmu!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

Kljub temu, da ste prepričani vase, se morate v prvi polovici tedna podrediti močnejšim. Vsaj na začetku bodite bolj pogumni. Potrudite se, da boste dosegli rezultate, ki ste si jih začrtali, saj vas potem čaka krajše obdobje osvoboditve in umirjenosti. Zdaj je čas, da lahko začnete reševati tudi čustvene zadeve. Potrudite se in razložite partnerju celotno situacijo. Če vas ima res rad, bo razumel in vam pomagal. S skupnimi močmi vama bo uspelo. Preden se boste lotili pomembnih zadev raje malo razmislite.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno vijolična

PETELIN

Finančne težave, ki so se vam nakopičile, se bodo v obdobju ki je pred vami počasi začele reševati. Zaljubljeni boste v vse kar je okoli vas. Čustva vas bodo ponesla v daleč visoko, paziti morate, da ostanete realni. Soočite se s partnerjem in poskusite se poglobiti v njegovo situacijo, da se boste čim prej rešili težav. Z denarjem pa bodite bolj previdni. Nikar se ne spuščajte v nejasne investicije, ker bi lahko to za vas v tem trenutku pomenilo velik padec na trdna tla. Bodite nekoliko bolj pozorni na svoj način prehranjevanja.

Vaš ključ: Znebite se dvomov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

PES

Na delovnem mestu bo vaša kreativnost nagrajena, kar bo odlična iztočnica za poslovni napredek. Več pozornosti namenite svojim notranjim občutkom, ki se bodo prepletali. Proti koncu tedna ostanite doma, poskrbite za prijateljsko vzdušje in harmonijo. V danem trenutku konec tedna sploh ne boste vedeli, komu lahko zaupate in čigavo maslo je določena zadeva. Čas bo počasi prinesel odgovore, vi pa po premisleku pogumno nadaljujte v svoji smeri.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MERJASEC

V prvi polovici tedna boste s sodelavci in poslovnimi partnerji odlično sodelovali in temu primerni bodo tudi vaši rezultati. Vzdušje na delovnem mestu bo sproščeno in ugotovili boste, da ste v preteklosti ravno to pogrešali. Vezani s partnerjem odprete pomembno temo, samski pa svojo energijo usmerite v simpatijo. Zadani cilj po finančni stabilnosti bo proti koncu tedna že skoraj dosežen. Navdušeni boste kako disciplinirano ste se zadeve lotili. Prav nič osnovnega vam ne manjka, le ostaja vam vedno več.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

Poglejte si še: Katera je vaša sorodna duša po kitajskem horoskopu?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri