Kitajski horoskop od 26. 8. do 1. 9. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 26. 8. do 1. 9. 2019 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
26. 8. 2019

PODGANA

Prve dni v tednu boste prepirljivi, posebno v domačem okolju, kjer vas bodo vznemirjale malenkosti. Vaša stabilnost vam bo v pomoč, tudi če se boste slabše počutili. Slišali se boste z nekaj ljudmi, ki vam ne pustijo do besede. Polni energije in dobre volje se boste v petek, ko prihajajo neverjetne priložnosti lotili večje zadeve. Vsekakor se lahko nadejate ugodnega obdobja, posebno če si želite kaj novega v ljubezni, predvsem tisti, ki že nekaj časa hrepenite po tem da se ustalite.

Vaš ključ: Prilagodite se razmeram!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Čustva bodo v sredini tedna na prvem mestu, saj se boste čas spraševali, če ste naredili prav ali ne, ko ste nekomu, ki je povezan z vami na ljubezenskem področju zaprli pot. Prenehajte sedeti in čakati križem rok. Glede nečesa se boste odločili lažje, kot ste predvidevali. V vaši bližini bo oseba, ki je dala skozi nekaj pomembnega ali preprosto verjame v vas in vaše odločitve. Vezani se boste konec tedna odlično počutili, saj boste končno dobili občutek, da sta s partnerjem popolnoma kompatibilna, o čemer ste v preteklosti le sanjali.

Vaš ključ: Zaupajte in zgodilo se bo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

TIGER

Nekaj, kar prihaja sredi tedna spontano v vaše naročje se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Vseeno pazite, da ne boste tvegali nečesa le zaradi naglo prebujene radovednosti. Radi bi se ločili od vseh in posvetili nekaj ur le sebi in svojim željam in potrebam. Že nekaj časa nimate dovolj energije za vse, kar ste si zastavili, tokrat poiščite pomoč in podporo tistih, ki razmišljajo podobno. Vaša srčna zgodba potrebuje še veliko epizod, zato naj vas čustva v nedeljo ne zavedejo v napačno smer.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se z nepomembnim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MAČKA (zajec)

Vsa opozorila, ki ste jih prejeli v zadnjih časih, bodo v sredini tedna še bolj pomembnega značaja, posebno glede poslov, ki jih še vedno ne obvladate popolnoma. Ne morete pričakovati, da vas bodo materialno podprli, saj bi s tem pravzaprav obtičali v še večjih težavah. Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo kljub temu vsega truda. O težavah sploh ne razmišljajte, čim prej naj steče, vse pa lahko opravite tudi povsem samodejno, brez občutljivosti.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

V sredini tedna se ne boste mogli odločiti, katera možnost je boljša in s čim bi lahko več profitirali. Vaš delovni ritem bo prehiter, tako, da boste komaj sledili samemu sebi. Nekaj boste v petek sprejeli zelo resno, ter zgodbo obarvali s svojimi odtenki. Ugajalo vam bo stalno razmerje, ter pogoji, v katerih bo točno določeno kako naprej. Vzemite si tudi kakšen dan samo zase in uživajte v prijetnem vzdušju narave in vsega kar vam lahko obisk gozda ali bližnjega travnika ponudi.

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

KAČA

Določena zadeva vam ni preveč pisana na kožo, gre za dejavnost, kjer ni jasnih in konkretnih pravil. Ne marate improvizacij in najuspešnejši boste če boste vsaj približno imeli začrtano kaj lahko pričakujete. Nekoliko bolj se poskusite konec tedna prilagoditi. Nove priložnosti vam bodo vrnile energijo, ki ste jo izgubili v nenehnih analiziranjih in tuhtanjih. Zaupajte le sebi in svojemu instinktu, ki bo povečan. Vaše tehtanje, ki ga boste začeli v soboto, se bo razvleklo v naslednje dni.

Vaš ključ: Ne obremenjujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Ljubezen vam bo v sredini tedna podarila krila, pravi zagon, da se borite naprej in ne obupate. Vaša nervoza vas bo na trenutke srečala na delovnem mestu. Ostali, bodo bolj umirjeni od vas. Ker boste trdni in samozavestni bi se morali z lahkoto lotiti tudi večjih projektov, ki vam jih bo nekdo proti koncu tedna predlagal. Vsekakor pa obdržite svoje ideje. Poskusite se v soboto na pikniku s prijatelji malo bolj sprostiti in se na prijeten način pogovoriti.

Vaš ključ: Ne ustrašite se novosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Vzemite si sredi tedna več časa, da nekomu resnično prisluhnete. Na poslovnem področju boste dobili nekoliko manj, a ne boste razočarani, saj je pred vami bolj sproščeno obdobje. Našli boste napako, vendar ob vas tokrat ne bo pravih sogovornikov. Vse gre nekako mimo tistih, ki naj bi vam dejansko prisluhnili. V ljubezni boste naenkrat nepopustljivi, predvsem zato, ker je na drugi strani nekdo, ki po vašem mnenju le naklada in tega imate počasi dovolj.

Vaš ključ: Prihaja ljubezen!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Težave, ki ste jih bili deležni na finančnem področju se umikajo iz obzorja, kar vas bo spravilo v odlično počutje. Lahko se vam celo zgodi, da dobite nepričakovano nakazilo. Čiščenju ter pospravljanju se proti koncu tedna ne morete izogniti. Nič vas ne more ustaviti, saj si boste zaželeli svežih energij in sprememb. Dogajale se vam bodo pozitivne stvari, ki bodo povezane z vašo šarmantnostjo. Poskusite se pogovoriti o stvareh, ki vam še niso popolnoma jasne, saj imate že nekaj časa občutek, da nekdo ni najbolj iskren.

Vaš ključ: Začnite gledati nase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Pazite, komu boste v sredini tedna nudili nasvete. Nekomu boste odgovorili le iz ljubega miru, čeprav bi morali postati veliko bolj iskreni. Motilo vas bo, da boste razmišljali bolj s srcem, kot z razumom. Dovolili si boste, da vas bo ljubezen dodatno spodbujala. Zahvalite se nekomu za trud in ne spreminjajte svojega mnenja. Bodite pozitivno naravnani in ne dovolite nikomur, da bi zbudil vaše dvome, saj bo meja tokrat zelo tanka, vi pa nekoliko notranje nemirni.

Vaš ključ: Bodite bolj previdni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PES

Na ljubezenskem področju boste zelo zadovoljni. Čutite, kdaj in kako lahko napredujete, tudi če gre za novo delovno mesto ali možnost, da bi se pogovorili o večji nadgradnji. Pričakujte dovolj moči, da se umaknete in še enkrat premislite o določeni situaciji. Nekdo bo vsekakor na vaši strani, kar bo pozitivno vplivalo na odnose v prihodnosti. Vaše odločitve bodo v nedeljo odvisne od trenutnega počutja. Povežite se s starejšo osebo, ki vam lahko pomaga.

Vaš ključ: Umirite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MERJASEC

Odprta komunikacija vam bo dajala nove smernice, ki vas bodo popeljale v novo, bolj doživeto in prijetno dogodivščino, ki si jo boste še dolgo zapomnili. Strast bo povezana s simpatično osebo, ki jo že dolgo opazujete in razmišljate o vajini poti. Nekaj več miru boste deležni v četrtek, posebno v ljubezenskih odnosih. Vsekakor se vam ponuja zelo dobra priložnost, ki je nikakor ne smete zavrniti, še posebej tisti, ki ste samski. Najboljšega počutja boste deležni v nedeljo, ko boste imeli na vsakem koraku občutek, da ste zelo iskani.

Vaš ključ: Izkoristite svoje atribute!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela