Kitajski horoskop od 26. 9. do 1. 10. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 26. 9. do 1. 10. 2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 26. 9. do 1. 10. 2017 (foto: profimedia) profimedia
26. 9. 2017

PODGANA

Hladnost in občutljivost, ki ju že nekaj časa oddajate nasprotnemu spolu ne prinašata nič dobrega, kvečjemu nezadovoljstvo, zato se bo treba bolj sprostiti, odpreti in začeti zaupati. Zanimiva kombinacija energij bo poskrbela, da boste bolj sproščeni. Vezani se boste proti koncu tedna znašli v nenavadni situaciji, v kateri bo treba odreagirati. Poslovno boste uspešni kot običajno, le prevelikih načrtov si ne delajte, saj bi vas lahko popeljali v stres in pogubo, kar pa nikakor ni primerna rešitev.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

V prvi polovici tedna boste ugotovili, da ste v bistvu na pravi poti. Počasi pa se lahko s pravim pristopom še dvignete. Pri delu boste naleteli na manjše omejitve, zaradi katerih se vam bo zdelo, da ne napredujete tako kot ste si zamislili. Sprejmite upočasnitev, če želite, da vam bo kasneje uspelo. Druga polovica tedna prebuja vaša čustva, nekomu se boste približali spontano, brez taktik, kar bo uspešno. Vaša vzdržljivost in samozavest se bosta izboljšali, s tem boste prišli hitreje do želenega pogovora, ki ga načrtujete.

Vaš ključ: Bodite pripravljeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Teden se bo pričel s finančnimi zalogaji, ki jih bo popestril še določen dogodek. Načrtovali boste stvari, ki zahtevajo več stroškov, morda si boste celo izposodili denar od prijatelja. Prestajali boste naporne trenutke, ko se bo od vas pričakovalo le najboljše, a pritisk boste kljub temu dobro prenašali. Konec tedna boste videli veliko bolj realno sliko vaših odnosov. Stvari, ki so vam pri partnerju všeč, in tiste, ki vam niso, boste znali argumentirati na takšen način, da se bo odnos počasi pomaknil naprej.

Vaš ključ: Ne podlezite težavam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MAČKA

Prva polovica tedna vam prinaša več sreče na vseh področjih. Lahko se izkažete in dokažete svoje dobre namene. Pomagajte si s svojimi izkušnjami, posebno ob igrivem srečanju, ki vas bo navdihnilo s pozitivno energijo. Ljudje z veseljem poslušajo vaše nasvete, vendar tokrat pazite, kaj boste komu svetovali. Marsikdo bi namreč utegnil vaše besede vzeti preveč resno, vi pa si nikakor ne želite nakopati odgovornosti. Finančne zadeve bodo konec tedna v nekoliko slabšem stanju, zato se vprašajte, kaj resnično potrebujete in česar ne.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

ZMAJ

Z ustreznim pristopom se boste v prvih dneh tedna odločali o pomembnih stvareh, ki so vezane na prihodnost. Morda boste potrebovali tudi nasvet izkušene osebe, zato nikar ne bodite preveč trmasti in prepričani, da vse veste sami. V sredo se vam lahko nakopičijo obveznosti, ki bodo kradle vaš dragoceni čas, vendar jim ne dovolite, da vas spravijo v slabo voljo. Čustva bodo stabilna in uravnovešena, točno boste vedeli, kaj si želite, ostane vam le še pot, da pridete do pravih zaključkov. Nato boste zadovoljni nadaljevali.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KAČA

S pomočjo radovednosti boste v prvi polovici tedna naredili korak, ki vas bo popeljal do številnih zanimivih rešitev. Nova podoba določenega odnosa bo odlično vplivala na vaše počutje in vas zavarovala pred tistimi, ki so nevoščljivi in vas ne podpirajo. Čustva bodo najbolj intenzivna v sredini tedna, takrat se bodo vrstila vroča srečanja ki vas bodo prebudila in povrnila smeh na vaše ustnice. Finance bodo najbolj izpostavljene konec tedna, vendar nikar ne podlezite negativnim vplivom, ki vas bodo želeli usmeriti na napačno pot.

Vaš ključ: Prilagodite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Prva polovica tedna, ki je pred vami, bo pestra. Na dan bodo prišle zadeve, za katere ste mislili, da so že zdavnaj končane. Morali se jih boste lotiti drugače, saj vas bodo v nasprotnem primeru popeljale v nezadovoljstvo. Na ljubezenskem področju se vam več vznemirjenja in dobrih energij nakazuje v zadnjih dneh tedna, ko boste veliko bolj zbrani in razpoloženi. Povečala se bo tudi vaša odločnost, zato se boste usmerili le k ljudem, za katere ste popolnoma prepričani, da vas spoštujejo in so na vaši strani. 

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

KOZA

Vaša energija že nekaj časa niha, kar je za prijatelje nekoliko obremenjujoče, zato se nikar ne čudite, če vam bodo znanci v prvi polovici tedna kakšno stvar očitali, ali pa vas opozarjali na napake, ki niso več smešne. Vse skupaj vam ne bo všeč, zato boste primorani nekaj spremeniti in se morda enkrat za spremembo tudi prilagoditi. V drugi polovici tedna vas bo nekdo, ki vam veliko pomeni in ga obožujete popeljal v sproščen svet intenzivnih čustev, prepletenih s strastjo in svetlo energijo.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

V tednu, ki je pred vami boste deležni sprememb. Ne obžalujte odnosa z nekom, ki v tem trenutku ni pripravljen na pogovor. Za zdaj preprosto ne moreta najti skupnega jezika, saj so vajine želje popolnoma drugačne. Na poslovnem področju se bo dogajalo nekaj, kar ni v vaši domeni. Potrudite se in izkoristite vse, kar vam je v tem trenutku na voljo, da se boste v ljubezni premaknili korak naprej. Morda boste ugotovili, da so enostavne rešitve najboljše. Samski se boste konec tedna z veseljem podali novim avanturam naproti.

Vaš ključ: Ne dovolite manipulacije!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Prva polovica tedna ne bo najbolj prijetna, saj vas bodo jezila določena bremena in ovire, vezane na delo in denar. Temeljito razmislite, kaj bi lahko storili, da izboljšate svoj položaj, ki vas v notranjosti obremenjuje. Sreča bo v drugi polovici tedna naklonjena tistim, ki si boste znali kljub težavicam pričarati smeh na ustnice in uživati v drobnih in lepih trenutkih. Nekdo ki je z vami izredno kompatibilen vas lahko preseneti s svojo neobremenjeno energijo in vas popelje v srečo.

Vaš ključ: Okrepite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: Karmin rdeča

PES

Spretno se boste v prvih dneh tedna podali v nekaj, kar je bilo za vas do sedaj skrivnost. Mikalo vas bo, da poskusite tudi nekaj novega, neznanega. Rutina vam bo odgovarjala le na poslovnem področju, saj boste z njeno pomočjo pred nadrejenimi ustvarili še boljši vtis in se povzpeli stopničko višje. Konec tedna vas usmerja k sanjarjenju in nihanju. Na plano lahko pridejo tudi čustva, za katera ste bili prepričani, da ste z njimi že razčistili in jih pometli pod preprogo.

Vaš ključ: Pričakujte boljše čase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Vaše počutje že nekaj časa niha, kar vas že nekoliko ovira pri vaših vsakodnevnih nalogah. Počasi se usmerjate v drugačne prijeme, ki vas bodo v sredini tedna vsekakor stabilizirali. Počasi se boste zadovoljni podali v nekaj, kar se vam je še pred kratkim zdelo popolnoma nemogoče. Občutili boste vonj po zmagi, kateremu se bo z vašim karakterjem težko upreti. Tisti, ki ste v resnem razmerju se boste ukvarjali z nenavadnimi predlogi, ki jih bo še okrepila situacija, ki je boste deležni v soboto.

Vaš ključ: Pričakujte nepričakovano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena