Kitajski horoskop od 26. do 31. 3. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 26. do 31. 3. 2019 (foto: pixabay) pixabay
25. 3. 2019

PODGANA

Prihajajo priložnosti, da postavite svoja prepričanja na glavo in se oprimete novih, ki so obetavnejša. Zaupanje si je treba pridobiti, kar pa ni ne mogoče. Dogajanje v tem tednu bo vplivalo na področja, ki govorijo o osebni rasti. Veliko bolj boste slišali svoj notranji glas in imeli boste močnejšo intuicijo, ki ji bo vredno slediti, še posebej sredi tedna, saj se vam takrat obetajo vznemirljive priložnosti. Skratka, več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas. Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na skrita vprašanja, zato se boste usmerjali v razglabljanja.

Vaš ključ: Dovolite drugim njivo mnenje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

V prvi polovici tedna prihaja ugoden čas za podpise pogodb z dobrim in trajnejšim zaslužkom. Več novih priložnosti bo prisotnih tudi v zasebnem življenju. Novice, ki prihajajo v četrtek vas lahko razveselijo in so vaša dodatna delovna motivacija. Ob tem nikar ne pozabite pohvaliti vseh tistih prijateljev, ki so vam nesebično pomagali. Na osebni ravni proti koncu tedna prehajate na višji nivo, ki vam prinaša več umirjenosti, harmonije in konkretnih rezultatov. Vaša notranja karizma in zunanje delovanje vas bo usmerjalo k boljšim dosežkom in rezultatom, predvsem iz strokovne plati, zamikalo vas bo tudi izobraževanje.

Vaš ključ: Nikar tako ne hitite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

V prvi polovici tedna se boste poglobili v svoje skrite misli, ter si dovolili uživati v domišljijskem svetu. Sami sebi boste zadostni, kar vam bo vrnilo moč, da dosežete vse, kar ste si zastavili in se v zadnjih tednih ni premaknilo. Obeta se tudi razčiščevanje in soočanje z bivšimi partnerji, ki vas bo nekoliko utrudilo, zaključilo pa se bo šele proti koncu tedna. Pomembni za vas bodo tudi prijateljski odnosi, ki vas bo razvedrili na vsakem koraku. V nedeljo prihaja zmeda, saj sploh ne boste vedeli, komu lahko zaupate in čigavo maslo je določena zadeva. Čas bo prinesel odgovore, vi pa po premisleku pogumno dalje.

Vaš ključ: Bodite družabni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov in stabilnega delovanja. Tudi na področju čustev boste v drugi polovici tedna deležni poglobitev, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice. Vezani s partnerjem odprete pomembno temo, samski pa svojo energijo usmerite v novo, privlačno simpatijo. Zadani cilj po finančni stabilnosti bo proti koncu tedna že skoraj dosežen. Navdušeni boste kako disciplinirano ste se nečesa lotili. Prav nič vam ne manjka, zato boste odločni s to strategijo nadaljevali.

Vaš ključ: Ne komplicirajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

V ponedeljek prihaja občutek, da ste tik pred tem da se zrušite, vendar je kljub vsemu to le prehod v lepše življenje in trenutke, ko se boste lahko izražali tako kot si želite. Vse skupaj se bo sicer odvijalo počasi, vendar boste gradili bolj trdne temelje, kot v preteklem obdobju. Vi boste tisti, ki se boste znali postaviti zase in sprejemati odločitve. Privoščite si konec tedna užitke razvajanja v dvoje, saj bo napetost v odnosih popustila. Izkazali se boste tudi s svojo praktičnostjo. Stabilnost v službi bo vaš ponos, le zasebno vas v nedeljo, ko boste utrujeni od celega tedna čaka nekaj težjih odločitev.

Vaš ključ: Ne zamujajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

Dokončajte začrtane cilje in ne imejte previsokih pričakovanj. Bodite produktivni in bolj praktični tudi na finančnem področju, saj se lahko v nasprotnem primeru znajdete v težavah. Dovolite tudi prijateljem, da izrazijo svoje mnenje, skupaj lahko ustvarite to, kar ste si začrtali. Prebudite v sebi otroka in se prepustite radostim, ki jih tudi ne bo malo. Zmagovalne energije vas bodo spremljale tudi na delovnem mestu, kjer boste s svojim umirjenim pristopom počasi napredovali. Družabno življenje vam bo tudi konec tedna omogočilo nova poznanstva in korake naprej.

Vaš ključ: ne zaspite na lovorikah!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična 

KONJ

Nikar trmasto ne strmite k ciljem, ki niso v vašem dosegu, saj vam to ne bo prineslo dobrih rezultatov. Prva polovica tedna vas bo prisilila, da postanete bolj prodorni na področjih, ki jih obvladate, ne glede na pripombe, ki jih boste deležni. Zdravje in počutje bo dobro služilo, zato boste še posebej konec tedna zelo aktivni. Zgradite lahko boljše odnose, nove priložnosti pa dosežejo vrhunec v soboto. Razvijati lahko začnete samodisciplino, nova podoba vam bo več kot pisana na kožo. Pretehtajte v nedeljo svoje besede, da ne zabredete še v večje težave.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KOZA

Na vidiku so v prvih dneh tedna pomembne spremembe. Presenečeni boste nad svojo motivacijo, ki bo največja sredi tedna. Finance vas naj ne skrbijo, saj bodo z vašo pomočjo dobro urejene. Trudili se boste, da ostanete na samem vrhu priljubljenosti, kar vam z malo sreče tudi uspe. Poti koncu tedna bo razumevanje z bližnjimi več kot odlično, kar bo pripomoglo k vaši dobri volji in nasmešku na ustnicah. Počutili se boste srečne, svoje občutke boste v nedeljo, ko so na vidiku druženja delili s prijatelji, ki jim zaupate, saj ne želite da vašo srečo kdor koli kali.

Vaš ključ: Prihaja več priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Vaše odločitve bodo v prvih dneh tedna premišljene in učinkovite, zato boste deležni prijetnih komplimentov. Na prvem mestu bo direktnost, ki bo iz vašega življenja izločila nepomembne ljudi. Če si boste v drugi polovici tedna nekaj zaželeli, imate vse možnosti, da to tudi dobite oziroma naredite, le osredotočiti se boste morali. Malenkosti tokrat za vas ne bodo pomembne. Oseba s katero se spogledujete ni samska, zato bo razsodnost več kot dobrodošla. Prijateljstva se ne da kupiti, zadovoljite se s tem, kar v danem trenutku lahko dobite odnosno kar lahko ponudite.

Vaš ključ: Motivirajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PETELIN

V prvi polovici tedna prihaja poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na poslovnem področju. Dobili boste moč, s katero boste sposobni priplezati do vrha. Potrudite se, da boste gledali naprej in skoraj vse se bo zgodilo ob pravem času. Konec tedna boste samski zelo zadovoljni, saj se vam obetajo nova poznanstva. Poiščite si motivacijo, ki vas bo rešila vsakodnevnih muk. Morda nekaj miselnih vaj, ki bodo prebudile vašo zavest. Ker ne marate gospodovalnih ljudi, boste v nedeljo zastavili vprašanje, vendar se ne oziraje na pričakovano neprijeten odgovor.

Vaš ključ: Zabavajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili:¨rumena

PES

Preizkušnje bodo v prvih dneh tedna velike, vaše dojemanje pa zelo lahkotno, kar vas počasi vodi v napredek. Znašli ste se v nezavidljivih situacijah, še posebej kar se tiče medsebojnih odnosov, sedaj pa boste vse to znali premagati. Čaka vas še nekaj sprememb, na katere boste lahko vplivali, oziroma se izognili njihovemu negativnemu vplivu. Ko boste sprejeli sporočila vseh sprememb, se boste v soboto podali v nove energije, ki vas bodo osrečile. Pogovor s prijateljem bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in odstraniti vaše dvome, ki vam ne dovolijo napredka.

Vaš ključ: Dovolite si ljubiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

MERJASEC

Tokrat se nahajate v plodnem obdobju, zato obstaja večja možnost pozitivnih rešitev. V večji meri se boste posvečali prijateljskim odnosom in skupaj z njimi ustvarili zabavno in igrivo ozračje, ki vas bo še dolgo zadržalo v sproščenih energijah. Privoščite zmago tudi drugim in se z njimi veselite, saj v drugi polovici tedna prihaja tudi vaših pet minut. Držite se obljube, da vas malenkosti ne bodo več razburjale, saj lahko napačne poteze kmalu obžalujete. Konec tedna lahko v kočljivi situaciji dokažete, da drznost in pogum štejeta.

Vaš ključ: Odprite se ljudem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična