Kitajski horoskop od 27. 12. 2016 do 1. 1. 2017

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 27.12. do 1.1.2017, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 27. 12. 2016 do 1. 1. 2017 (foto: profimedia) profimedia
27. 12. 2016

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 27.12.-1.1.17

PODGANA

Spremembe, ki ste jih doživljali v preteklih tednih, so pustile tudi nekaj neljubih posledic. Znašli ste se v nezavidljivih situacijah, še posebej kar se tiče medsebojnih odnosov. Čaka vas še nekaj sprememb, na katere boste lahko vplivali, oziroma se izognili njihovemu negativnemu vplivu. Ko boste sprejeli sporočila vseh sprememb, se boste v drugi polovici tedna podali v nove energije, ki vas bodo osrečile. Pogovor s prijateljem bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in odstraniti vaše dvome, ki vam ne dovolijo napredka. Sedaj bo vse lepše in nekoliko lažje.

Vaš ključ: Bodite direktni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

BIVOL

V prvi polovici tedna se boste poglobili v svoje fantazije in želje, ter si dovolili uživati v pravi meri. Zopet boste sami sebi zadostni, kar vam bo vrnilo moč, da dosežete vse, kar ste si zastavili in se v zadnjih tednih ni premaknilo. Usmerite se v kvaliteto, ne kvantiteto. Veliko vašega razmišljanja bo povezanega s finančnim področjem, še posebej v sredini tedna. Obeta se tudi razčiščevanje in soočanje z bivšimi partnerji, ki vas bo nekoliko utrudilo, zaključilo pa se bo šele proti koncu tedna. Pomembni za vas bodo tudi prijateljski odnosi, ki vas bo razvedrili na vsakem koraku.

Vaš ključ: Bodite družabni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela 

TIGER

Sedaj imate priložnost, da začnete nekaj novega, ter da pokažete, kaj znate in zablestite v popolnem sijaju. V prvi polovici tedna se vam obeta tudi poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na poslovnem področju. Dobili boste moč, s katero boste sposobni priplezati do vrha in tam tudi ostati. V določenih pogledih vam teden daje priložnost, da okolica spozna vaše sposobnosti, ter da požanjete sadove preteklega dela. Potrudite se, da boste gledali naprej in skoraj vse se bo zgodilo ob pravem času. Konec tedna boste samski zelo zadovoljni, saj se vam obetajo nova poznanstva.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

MAČKA

Prvi dnevi v tednu bodo za vas precej turobni, saj boste veliko razmišljali o življenju. Še vedno se boste oklepali spominov na preteklost. Mogoče morate slabe spomine pozabiti, s seboj vzemite le lekcije, ki so bile pomembne za vaše življenje.  Boljše počutje se vam obeta ob koncu tedna, takrat se boste večkrat obračali vase in od tu boste črpali energijo in nasvete za vaše dileme. Vse bolj uporni boste, ker boste imeli veliko energije, v bistvu pa vas bodo omejevali odnosi z drugimi. V nedeljo si privoščite nekaj odklopa in razigranosti.

Vaš ključ: Bodite razigrani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

ZMAJ

Čim prej se znebite občutka neuspeha in frustracij, ki so vas spremljale v preteklem obdobju. Nikar trmasto ne strmite k ciljem, ki niso v vašem dosegu, saj vam to ne bo prineslo zadovoljstva. Prva polovica tedna vas bo prisilila, da postanete bolj prodorni na področjih, ki jih obvladate, ne glede na pripombe, ki jih boste deležni. Pojavilo se bo nekaj ljudi, ki vam ne bodo privoščili sreče, vendar trdno ohranite svojo samozavest in vztrajajte pri začrtanih projektih, saj boste konec tedna deležni nagrade. Zdravje in počutje bo dobro služilo, zato boste še posebej konec tedna zelo aktivni.

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Pri vaših vsakodnevnih obveznostih bo prišlo v prvi polovici tedna do sprememb, saj boste številne stvari zastavili popolnoma drugače, kot je v vaši navadi. Kljub odličnemu razpoloženju boste še naprej z eno nogo v službi in pri zadevah, ki jih ne boste mogli povsem izpustiti iz rok. Obenem vas bo družina prav v tem času potrebovala bolj kot sicer. Vaši načrti in želje bodo usmerjeni k počitnicam, k odhodu v tujino. Zberite pogum in se odločite za oddih nekje, kjer si resnično želite, še posebej zato, da si povrnete energijo, ki ste jo v preteklih tednih izgubili za delo.

Vaš ključ: Poskrbite zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KONJ

Na srečo se vaše težko in polno ovir obdobje zaključuje, tako da boste končno lahko zaživeli tako kot vi želite. Večina stresnih vplivov, ki so vas spremljali se umika stran, tako si boste v tem tednu z lahkoto nabrali novih moči in okrepili svoje zdravstveno področje, ter si postavili višje cilje. Na vidiku so radikalne spremembe. Presenečeni boste nad svojo zagnanostjo in motivacijo, ki bosta vsekakor s sabo prinesli tudi nagrado za vašo vztrajnost. Sledite močnejšim in kmalu boste tudi vi del njihove uspešne skupine. Finance vas naj ne skrbijo, saj bodo pozitivne.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KOZA

V prvi polovici tedna boste imeli veliko energije in tudi v družbi ljubljene osebe boste  doživljali še posebno pozitivne občutke, saj vas bo spremljalo optimistično počutje. Če se boste odločili za neke spremembe, ne bodite premalo pazljivi, saj morate razmisliti tudi o posledicah. V drugi polovici tedna boste zelo intenzivno občutili vse, kar vas obdaja. Tudi vi boste izžarevali pozitivno energijo. Veliko časa boste preživeli v družbi prijateljev, ki vas bodo podpirali pri vseh vaših dejavnostih. Vikend si boste organizirali čisto po svoje, in sicer drugače, kot je v vaši navadi.

Vaš ključ: Poslušajte svoje srce!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Odlično počutje vam bo dodalo v prvi polovici tedna nekaj previdnosti na področju dela in denarja, zato boste z zabavami še nekoliko počakali. Najprej se lotite zadev, s katerimi ste v zaostanku, nato se podajte v raziskovanje. Ljubezenske zgodbe vam bodo najbolj na kožo pisane v drugi polovici tedna, ko boste sijali od zadovoljstva, tudi tisti, ki še niste v partnerstvu, lahko pričakujete, da se bo razmerje, z nekom, ki ste ga smatrali samo za dobrega prijatelja, začelo poglabljati s svetlobno hitrostjo in vi boste uživali.

Vaš ključ: Poglobite odnose!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

PETELIN

Na osebni ravni v prvi polovici tedna prehajate na drug, višji nivo, ki vam prinaša več umirjenosti, harmonije in konkretnih rezultatov. Na udaru bo vaša privlačnost, zato se vam na čustvenem področju nakazuje nekaj zapletov, ki pa jih boste znali spretno rešiti. Povišana samozavest vam prinaša na poslovnem področju boljši ugled in več odločnosti. Vaša notranja karizma in zunanje delovanje vas bo usmerjalo k boljšim dosežkom in rezultatom, predvsem iz strokovne plati, zamikalo vas bo tudi izobraževanje, o katerem pa bo treba še razmisliti.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

V teden boste stopili z številnimi pripravami in načrti, povezanimi s prihajajočim obdobjem. Morda bi bilo bolj priporočljivo, da se za par dni odtrgate od dela in se posvetite tudi prijetnim stvarem, ter prijateljem, ki vas bodo vztrajno vabili v svojo družbo. Dolga kramljanja vam ne bodo najbolj pisana na kožo, saj finančno niste najbolj stabilni. Ljubezen bo umirjena in zadovoljni boste z razpletom dogodkov na tem področju, če ste samski pa se lahko utrne tudi kakšna vznemirljiva iskrica. 

Vaš ključ: Dovolite si čutiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

MERJASEC

Vaše energije bodo v prvi polovici tedna usmerjene v finance in delo. Čeprav se bodo vsi okrog vas veselili, vi še ne boste čisto pripravljeni za odklop. V sredo in četrtek vas bo zagrabil občutek, da bi bilo dobro, če se udeležite kakšne zabave in preprosto uživate v življenju. Komplimenti, ki jih boste dobili, vam bodo povrnili odličen občutek. Vikend bo minil zelo prijetno, kajti v družbi boste z ljudmi, ki vas osrečijo in napolnijo z energijo. Ljubljena oseba vam bo izpovedala ljubezen. Peli, pili in plesali boste, ter pozabili na obveznosti, ki se bodo vrstile.

Vaš ključ: Odklopite razum!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela