Kitajski horoskop od 27. 5. do 2. 6. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 27. 5.  do 2. 6. 2019 (foto: profimedia) profimedia
28. 5. 2019

PODGANA

Tempo tega tedna vas lahko vodi v začasno nezadovoljstvo. Lahko bi se vprašali, kaj je tisto, kar zares vpliva na vaše razpoloženje, ki ga bo zagotovo opazila tudi okolica. Nekaj boste hitro izbrisali iz svojega urnika, saj boste prišli do zaključka, da vse skupaj le krade vašo energijo. To je znamenje, da bi predvsem v ljubezenskih odnosih morali obrniti novi list. Določiti si morate osebne meje in pravila, saj boste v nasprotnem primeru v nedeljo malce razočarani. Dogodkov ne boste smeli ne prehitevati in ne zaustavljati, saj se bodo v tem primeru obrnili proti vam.

Vaš ključ: Zaupajte le sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Preložite sodelovanje ali druženje, ki vam že pred začetkom vzbuja številne dvome in strahove. Pazite, da ne bo sredi tedna prisotnih neprimernih konfliktov, posebno glede finančnih zadev. V skupini s katero sodelujete ne bo proti koncu tedna niti kančka predaha. Vpeti boste v več pomembnih odločitev od katerih je odvisna tudi vaša finančna sigurnost v prihodnosti. Vse nejasnosti v povezavi z ljubezenskim področjem se vam bodo razkrile v zelo kratkem času, zato bodite potrpežljivi.

Vaš ključ: Bodite kreativni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

TIGER

Od srede dalje boste bolj sproščeni, kot v preteklih dneh in ne tako zaletavi ali nepotrpežljivi. Odnos, ki vas je bremenil, se počasi premika iz mrtve točke, kar vas bo končno opogumilo, da nekomu poveste kar vam leži na duši. Razmislite, lažje bo če boste bolj direktni in hkrati iskreni. Konec tedna se boste odločili brez kakršnih koli težav, saj imate pred seboj zelo jasno sliko. Na ljubezenskem področju prehajate v fazo, ko boste želeli več globokih pogovorov in nežnih pozornosti.

Vaš ključ: Prenehajte sanjariti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

Preveč ste zaupljivi in morda celo naivni, kar bo potrebno počasi spremeniti. Nekdo vas s svojim načinom obremenjuje, toda ni še čas, da bi se kar koli pogovorili. Ne vztrajate toliko, raje vrzite skrbi čez ramo in si mislite svoje. Na poslovnem področju boste konec tedna zelo uspešni, posebno če potujete ali delate z ljudmi. Imeli boste več sreče kot običajno, kar bo potrebno spretno izkoristiti. Z nekom od bližnjih boste morali v nedeljo razčistiti pomembno zadevo, kar pa ne bo najbolj enostavno.

Vaš ključ: Pazite na zdravje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

V sredo in četrtek vam bo ostalo nekaj več prostega časa, izkoristite ga za delo, ki vam ne diši najbolj. Lahko se lotite naloge, s katero ste odlašali. S tem se boste na najboljši način razbremenili. Vaš optimizem bo proti koncu tedna neustavljiv. Prepričani boste vase in vztrajni, kar vam bo omogočilo uspeh. Ob srečanjih ostanite v soboto pozorni na malenkosti in ne zaupajte vsakemu, ki se vam približa. Vse bo odvisno od prvega vtisa, zato se tokrat potrudite, da boste delovali bolj odločno.

Vaš ključ: Poiščite boljše možnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KAČA

Spremljajte v sredini tedna svojo finančno situacijo in izognili se boste večjim težavam ter zapletom, ki so na vidiku. V povezavi s tem pa vas čaka tudi večja pomembna odločitev. Osebno področje bo zahtevalo konec tedna veliko vašega truda in energije. Največ boste tokrat dosegli s prijaznostjo in ustrežljivostjo, ki bo kmalu bogato nagrajena. V soboto ne boste daleč od resnice, zato lahko neobremenjeno zastavite še nekaj ustreznih vprašanj, ki vas bodo popeljala do realne slike.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Na prvo mesto v torek in sredo postavite tiste, ki so za vas zares pomembni. Določene zadeve se ne odvijajo tako, kot ste si zamislili, v ljubezni pa morda trenutno ne vidite prave slike. Bodite brez skrbi, tokrat bo s strani prijateljev in družine dovolj posluha za vaše ideje. Kljub temu boste v določenih trenutkih premalo sočutni in razumevajoči, kar lahko nekoga zmoti in hkrati odbije od tega, da bi se vam še bolj približal. Kljub temu se boste znali zabavati in se prilagoditi mnenju okolice.

Vaš ključ: Odprite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična 

KOZA

Bodite kar ste, še nikoli prej to ni bilo tako enostavno. Vaš odnos z ljubljeno osebo bo tokrat zacvetel v pravi smeri. Nekdo se več kot očitno zanima za vas, toda morda mu ne pustite do besede, kar vas lahko drago stane. Ne bodite presenečeni nad situacijo, ki je niste predvidevali.  Konec tedna se boste počutili odlično, videti boste odlično in vse česar se boste lotili, boste opravljali učinkovito, brez zapletov. Z nekaj premisleka boste vse to lahko prenesli na vsa področja vašega življenja, kar vas bo opogumilo.

Vaš ključ: Pazite na napake!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

V torek in sredo vam ni potrebno vedno vsega načrtovati, saj se lahko tudi prepustite toku dogajanja. Vaše obveznosti se bodo stopnjevale in nagrajeni boste za pravilne odločitve, ki vam bodo popolnoma pisane na kožo. Finančno se bodo zadeve počasi premaknile. Kljub vsemu se boste konec tedna posvetili partnerju. Imate občutek, da lahko naredite marsikaj, o čemer razmišljate. Čim prej odgovorite na vprašanja, ki vam jih bodo postavili. V nedeljo se boste počutili vitalno in zelo zbrano.

Vaš ključ: Izkoristite priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Posvetujte se z nekom, ki vas zelo dobro pozna in je do vas direkten in iskren, saj boste sami napetosti težko premostili. Vse se bo dogajalo hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome in vas vznemirjale. Konec tedna se nekoliko sprostite. Zaželite si kaj, saj vam hoče nekdo uresničiti želje. Pot do ljubljene osebe bo v soboto bolj enostavna kot ste predvidevali. Brzdajte svoja čustva, če ste nesigurni vase in nekomu ne zaupate popolnoma.

Vaš ključ: Zadržite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

Na vsak način boste želeli kupiti nekaj, česar si trenutno žal ne morete privoščiti. Napočil pa bo ugoden trenutek, da lahko zastavite nekaj vznemirljivega, saj spremembo resnično potrebujete. Nikar ne odlašajte, vsaj glede nujnih opravil, s katerimi že pošteno zamujate. Obrestoval se vam bo drzen korak, ki ga boste v soboto naredili spontano. Nekoga boste pustili brez razlage, kar bo zanimiva situacija, saj lahko pričakujete tudi kakšno zanimivo presenečenje.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

MERJASEC

Združujete prijetno s koristnim, tudi po srečanju, po katerem boste še bolj srečni. Sredi tedna ne boste dovolj iznajdljivi v situacijah, ki so za vas nove. Na vidiku so manjši preobrati. V službi bodite nekoliko bolj zadržani, čeprav vas motijo preveč površni ali nezanesljivi ljudje, ki kradejo dragoceno energijo. Pred vami je prijeten konec tedna z veliko druženja in smeha. Lahko dosežete kar dva cilja hkrati, ker boste tudi na poslovnem področju slišali nekaj spodbudnega.

Vaš ključ: Ne pretiravajte s slaščicami!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra