Kitajski horoskop od 27. marca do 2. aprila

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

Kitajski horoskop od 27. marca do 2. aprila (foto: shutterstock) shutterstock
28. 3. 2023

PODGANA

Pokazali boste presenetljive organizacijske sposobnosti, vaš način komuniciranja s sodelavci pa bo kljub temu naletel na številne pripombe. Ne morete se hitro odločiti, kar vas bo v notranjosti močno vznemirjalo. Nekaj nepričakovanih opravkov se bo nakopičilo, zato se ne pustite motiti. Nepremišljene in nagle poteze vam ne bodo v ponos in tudi ne obrodijo sadov, zato se jim čim bolj izognite. Po tehtnem premisleku se boste sprijaznili z določenimi dejstvi, ki niti niso tako grozna, kot so sprva izgledala. 

Vaš ključ: Odprite se ljudem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

BIVOL

Po daljšem času boste ponovno zadovoljni s svojim delom in odločitvami, ki prinašajo uspeh ne le vam, ampak tudi bližnjim. Sveže ideje bodo odlična iztočnica. Upoštevajte tudi razum, ki vas tokrat ne bo pustil na cedilu. Nekdo, ki ga opazujete že dlje časa vam bo močno prirasel k srcu in vas nasmejal v pravem trenutku. Nedelja bo podarila še več simpatičnosti in privlačnosti, paziti pa boste morali, da se izognete konfliktom in nejasnostim. Končno boste na čustvenem področju odvrgli hladnost. 

Vaš ključ: Ne pozabite na malenkosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

Z veseljem se boste iskreno pokazali v pravi luči, kar bo sprožilo pozitivne odzive pri tistih, ki vas obkrožajo. Preteklo obdobje je bilo malce zapleteno in polno večjih premikov, zato se boste trudili biti kar se da dobre volje. Soočili se boste z notranjimi strahovi in ugotovili, čemu se morate še posebej posvetiti, da boste bolj srečni. Glede na to, da razmišljate o daljšem potovanju, ki predstavlja večji finančni zalogaj je čas, da se čim prej podate v realizacijo. V nedeljo boste imeli okoli sebe več osvajalcev in vi se boste morali odločiti.  

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

MAČKA

Vstopite v čas pred vami bolj previdni, tako v zasebnih kot v poslovnih odnosih. Tisto, kar se vam je dogajalo na čustvenem področju v preteklih tednih bo potrebno pustiti pri miru in se soočiti z novimi priložnostmi. Želeli boste, da ljubezen potuje po bolj razigrani poti. Nekdo pa tega seveda ne bo razumel na pravi način. Konec tedna boste imeli občutek, da ste se znašli v prednosti, vendar boste hitro ugotovili, da je morda samo namišljena. Izziv bodo novosti, ki se bodo pojavljale ena za drugo. 

Vaš ključ: Usmerite se k enostavnim rešitvam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

ZMAJ

Prijatelji in sodelavci bodo presenečeni, ker boste do njih še posebej prijazni in ustrežljivi. Določen odnos se spreminja, sicer premislite, kaj si dejansko želite, saj morda ne bo ravno vse po vaših željah. Le navidezno boste popustljivi, resnica pa je drugačna, saj si boste po tihem želeli drugačnega pristopa.  Za družinske situacije, ki bi jih najraje spregledali, si bo treba v nedeljo vzeti malo več časa in se v njih malo bolj poglobiti. Ljubezen se vam bo tokrat izmikala.

Vaš ključ: Ne hitite preveč!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

KAČA

Stopili boste na realna tla in poskušali čim več zaslužiti, ter opraviti s stvarmi, s katerimi ste do sedaj nekako odlašali. Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste sprememb in novih energij. Na področju čustev vam bodo globoke misli razrešile marsikatero situacijo in vas pripeljale do spoznanja, da v bistvu delate prav, le drugi tega ne znajo sprejeti. Samski boste imeli odlične možnosti za nova poznanstva. Težave, ki ste jih bili deležni v prejšnjih tednih bodo v nedeljo ob dobri družbi pozabljene. 

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili:karmin rdeča

KONJ

Pojavile se vam bodo situacije, kjer boste deležni pripomb, vendar se ne spuščajte v prerekanje saj bi s tem ustvarili napačen vtis v določeni družbi. Tisti, ki se borite za pozornost nekoga, ki vas ne pozna najbolje, boste imeli več možnosti za komunikacijo. Prihajajo številna presenečenja na osebnem področju. Vezani boste romantično negovali razmerje in celo razmišljali o nadgradnji odnosa. Samskim so v drugi polovici tedna namenjena nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v resno ljubezensko razmerje. 

Vaš ključ: Ne bojte se realnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena 

KOZA

Slabo voljo na stran, saj boste z optimizmom in dobro voljo prišli veliko dlje. Največ težav boste imeli tisti, ki se odločate glede kariere in se že dlje časa nahajate v nezavidljivih situacijah. Zaradi neodločnosti vas čaka še nekaj dela na sebi in morda tudi odrekanja. Upoštevajte tudi razum, šele potem se odločite katero možnost boste popeljali naprej. V soboto in nedeljo boste oddajali izredno pozitivno energijo. Spoznali boste tudi, da pregovor kdor čaka, dočaka še kako drži.

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

OPICA

Veliko energij vam bo naklonjenih, zato se ne ozirajte na tiste, ki ves čas gojijo negativno razmišljanje. Vse se bo počasi rešilo, pomembno je le, da se ne ukvarjate preveč z zadevami, ki niso v vaši domeni. Nikar se ne obremenjujte, če se nekdo ne bo strinjal z vami, saj boste po zavrnitvi takoj dvignili glavo in se brez slabega občutka obrnili drugam. Delo bo potekalo napredno, brez zapletov, kar se bo poznalo tudi na vaši denarnici. Skratka obdobje, v katerem lahko pričakujete zaslužek in smeh. 

Vaš ključ: Odprite se prijateljem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PETELIN

Zberite pogum in pojdite kamor vas vabijo, saj se boste zelo lepo imeli. Ustavite se in prisluhnite tudi drugi strani, saj boste situacijo tako lažje razumeli. V drugi polovici tedna se vas bo dotaknil občutek, da čas beži zelo hitro, prehitro, da bi opravili vse, kar ste si zastavili. Ljubljena oseba vam bo naklonjena, še posebej, če sta na začetku razmerja, tudi poglabljanje ni izključeno. Tisti, ki imate težave v družinskem krogu ste v nevarnosti, da se še bolj zaprete vase in oddaljite od sproščene komunikacije. 

Vaš ključ: Spoštujte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

PES

Racionalni trenutek se bo začel umikati vaši intuiciji, kljub temu pa se bo tekom tedna optimizem povrnil. Večkrat kot običajno se boste odpravili v naravo, ki bo vaš najboljši tolažnik. V zadnjih dneh tedna boste zmedeni in jezni zaradi vpliva tistih, ki vas po vašem mnenju ne morejo razumeti. Tudi sami pa nočete popustiti, kar ni najboljši pristop. Vsaj do ljubljene osebe bodite nekoliko bolj prijazni. Nedelja bo od vas zahtevala veliko prilagajanja drugim, predvsem družinskim članom, ki so starejši.

Vaš ključ: Bodite bolj prodorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Sprijaznite se z dejstvom, da je najbolj pomembno, da se najprej znebite starih dolgov in se šele nato zazrete v prihodnost. Druga polovica tedna prinaša trdnost ter večjo sproščenost. Pripravljeni boste samozavestno zagovarjati svoje želje in interese. Popaziti pa morate, da ne ostane vse skupaj pri besedah, pomembno je, da  preidete k dejanjem. Na področju financ se boste resno lotili analize s katero želite zmanjšati stroške, pri vsem vam bo v pomoč izločanje tistega, kar ni nujno. Vaše počutje bo v nedeljo spremenljivo. 

Vaš ključ: Sprostite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena