Kitajski horoskop od 28. 11. do 4. 12. 2022

28. 11. 2022
Deli
Kitajski horoskop od 28. 11. do 4. 12. 2022 (foto: shutterstock)
shutterstock

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si.

PODGANA

Z iskrenim nastopom boste ustvarili odličen vtis, na poslovnem področju pa nekoliko bolj pazite saj se lahko, če boste preveč samozavestni obrnejo proti vam. Do drugih boste prijazni, kar bo nekoga močno presenetilo, saj sta skupaj v situaciji, ki ni najbolj vzpodbudna. Notranji nemir, ki vas bo spremljal, boste v soboto lahko premagali s tem, da se odpravite nekam, kjer se lahko sprostite. Tokrat vas naj ne skrbi, kako se bodo reševale pomembne zadeve na področju ljubezni.

Vaš ključ: Tople misli bodo pravi čudež!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

BIVOL

Nič vam v sredo, ko boste pokali od energije ne bo težko, saj boste v pomembni situaciji zadeli dve muhi na en mah in se pri tem zadovoljno smehljali. Dobili boste nekaj odgovorov, ki vas bodo presenetili v pozitivnem smislu. Veliko previdnosti pa bo potrebne ko bo proti koncu tedna prišlo do odločitev glede zasebnega področja. Če se vam zdi, da se vam ne dogaja veliko in da je vse skupaj enolično, nikar ne bodite tako pesimistični. Ujemite raje nove priložnosti!

Vaš ključ: Nikar ne obupajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Prijateljstva bodo na udaru v sredini tedna, ko boste nad nekom zelo razočarani. Preden se boste odzvali, se vprašajte zakaj se sploh še ukvarjate z nekom, ki do vas ni iskren. Kljub temu, da bo večino zajela  pasivnost, boste imeli dovolj volje in energije, da se proti koncu tedna soočite z vsemi obveznostmi. Nekaj lenobe vas bo v nedeljo kljub temu spremljalo, zato se boste predčasno odpravili v posteljo.

Vaš ključ: Ne iščite nesporazumov!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MAČKA

Dokončajte vse kar ste si zastavili, kajti kmalu vas čaka še nekaj novih podvigov. Če ne boste preveč zbadljivi, bodo vaše sposobnosti spoštovane s strani vseh, ki so za vas pomembni. Presenečali boste z idejami, ki lahko dobijo tudi realno obliko. Skušajte v soboto in nedeljo delovati nekoliko bolj počasi in prebujati skrite misli. Pazite, v nedeljo, se lahko z nekom od domačih vname konflikt, ki ga še dolgo ne boste pozabili.

Vaš ključ: Ne komplicirajte po nepotrebnem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

ZMAJ

Vse bi radi rešili hitro in učinkovito, vendar to ni najboljša izbira, saj lahko pomemben ključ spregledate. Če si resnice ne boste priznali, vas utegne drago stati. Pričakujte informacijo, ki vas bo pahnila v globoko razmišljanje. Ranljivi in občutljivi boste, kar bo v soboto in nedeljo povzročilo precej težav na ljubezenskem področju. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka od jutri naprej, uživajte raje v vsaki priložnosti v tem trenutku.

Vaš ključ: Prihaja razbremenitev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

KAČA

Spoprimite se čim prej z napako, ki ste jo v preteklosti očitno spregledali. Pazite na uradne listine in na področje financ. Nič ne bo urejeno in rešeno, dokler se boste držali v ozadju, zato povejte na ves glas kje vas čevelj žuli. Tako v ljubezni kot doma bo v soboto in nedeljo veliko več miru. Priporočljivo je, da se držite dejstev, ki vam sicer na začetku ne bodo najbolj všeč. Pozorni bodite tudi na okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali.

Vaš ključ: Nakazuje se vam zmaga!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KONJ

Priložnost vas bo dohitela, ko bo pravi čas in ko boste pripravljeni. Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali usmerjati v bistvo. Ko se boste lotili pomembnih opravkov, boste želeli to opraviti temeljito in brez spodrsljajev. Bodite v petek pozorni, kakšen vtis boste pustili v krogu, ki ja za vas dolgoročno pomemben. Poskrbite, da boste v prednosti tudi v domačem okolju, saj nekdo že dlje časa dvomi v vašo predanost.

Vaš ključ: Ostanite umirjeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

Pazite s finančnimi zadevami, ki vam lahko ob nepremišljeni potezi povzročijo pravi kaos. Vaš odziv bo marsikoga presenetil v malce negativni smeri. Čeprav ste običajno zelo navdušeni nad starimi običaji in tradicijo, se boste najboljše počutili v družbi prijateljev. Najbolj kritične energije prihajajo v nedeljo, zato se izogibajte negativnih scenarijev, saj bi lahko po nepotrebnem pristali v nezavidljivi poziciji.

Vaš ključ: Skušajte se soočiti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

OPICA

Samo od vas bo odvisno, čemu boste sledili. Pozitivna energija, ki vas bo obdajala v ljubezni, vam bo prinesla mnogo odgovorov, prav tako bo prebudila mnogo prijetnih vibracij. V odnosih se boste izkazali, posebno če ste dolgo razmišljali o tem, kaj in kako bi povedali določene zadeve. Želeli si boste sodelovanja, zato nikar ne bodite sramežljivi ter presenečeni nad drugačnim razmišljanjem nekoga, ki vam želi le dobro.

Vaš ključ: Zavedajte se svojih prednosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

PETELIN

Ne bi se radi zaleteli, zato morate ne glede na to, kako vroča je ponudba pustiti času čas. Ne bodite obremenjeni s slabimi izkušnjami, raje se oprimite dejstev, ki bodo govorila v vaš prid. Med sodelavci boste priljubljeni, saj se boste pripravljeni vsega lotiti na spontan način, seveda brez prigovarjanja. V nedeljo boste dojeli, kako pomembna je ljubezenska zgodba. Skušajte se osredotočiti na svoje resnične potrebe, ki že nekaj časa nimajo nobenega pomena.

Vaš ključ: Delujte spontano!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PES

V sredini tedna se boste osredotočili na odnose. Prav hitro in brez posebnih težav boste začutili, kdo je na vaši strani in kdo ne. Marsikdo vas bo postrani gledal, saj boste zelo dejavni, optimistični in samozavestni. Počutili se boste kot zmagovalec. Privoščite si proti koncu tedna več ustvarjalnih dejavnosti. Počutili se boste odlično in želeli boste še več raznoraznih, zanimivih izzivov. Bodite budni, saj vas bo takoj za vogalom čakalo presenečenje.

Vaš ključ: Zazrite se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MERJASEC

Treba se bo odločiti, pri čemer vam bo pomagal nekdo ki vas dobro pozna in se zaveda, da običajno slovite po odločnosti. Na čustvenem področju se boste trudili pristopiti na ustrezen način, vse lekcije bodo vodile v poglobitev odnosa. Pozornost samskih bo usmerjena v spleto dogajanje. Usmerili se boste v dobrodelna dejanja, ki vas bodo napolnila z zadovoljstvom. Pravočasno pripravite v domačem okolju vse podrobnosti, da preprečite zaplete.

Vaš ključ: Ne zapirajte se vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

 Preberite še:

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave