Kitajski horoskop od 28. avgusta do 4. septembra

30. 8. 2022
Deli
Kitajski horoskop od 28. avgusta do 4. septembra (foto: shutterstock)
shutterstock

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri horoskop.si

PODGANA

Pripomba nekoga vas bo le še bolj spodbudila, da v določeni zadevi vztrajate. Čas za uvajanje sprememb, ni pravi, zato raje rešite tisto, s čimer ste v zaostanku. Bodite previdni, komu zaupate. Pogoltnite na področju ljubezni jezo in ne bodite užaljeni, če bo nekdo začel dvomiti o vaši pripadnosti. V soboto ne bodite preveč egocentrični, raje družinske člane presenetite s prijazno uslugo. Ni pomembno, če vam jo bo kdo vrnil. Previdno tudi, če sodelujete z več osebami.

Vaš ključ: Upoštevajte vsa pravila!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

BIVOL

Kljub temu da se boste želeli pogovoriti, raje pojdite dalje, saj zamere slabo vplivajo na zdravje. Počnite sredi tedna stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo nov pogled. Ne povejte pa vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da nekdo nečesa ne želi slišati. V petek, ko se boste odlično počutili boste zelo uspešni in predvsem učinkoviti. Povezovanje s prijatelji bo konec tedna ustvarilo veliko toplih občutkov in možnost intenzivnega zbliževanja. Če ste v vezi, se vam obetajo prijetne vibracije.

Vaš ključ: Skušajte se prilagoditi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

TIGER

Premislite, preden boste nekomu povedali resnico. Pričakujete nekaj, kar se bo uresničevalo drugače, kot ste si zamislili. Skušajte kljub temu navezati bolj stabilne stike. Čustva vas bodo premagala, vseeno pa bodite na ljubezenskem področju brez strahu. Vikend vam prinaša umirjenost. Dobro se boste počutili, zato boste svojo dobro voljo zlahka prenesli tudi na druge. Nekdo vam bo v nedeljo, ko se boste z veseljem podali v klepete hitreje pomagal najti pravo smer.

Vaš ključ: Ujemite pravi trenutek!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

MAČKA

Borite se in usmerite energijo v konkretne rešitve, ki so že nekaj časa na vidiku. Nekdo vas bo presenetil s pozitivnim razmišljanjem, kar vas bo razveselilo. Nečesa na področju kariere ne boste razumeli, vendar imate še nekaj možnosti, preden se odločite in storite pomemben korak. Konec tedna boste postajali vedno bolj dejavni in neučakani. Dokazovati se bo treba, če boste hoteli svojo priložnost pripeljati do konca. Težje bo z bližnjimi, ki si prevečkrat mislijo, da boste vedno popustili.

Vaš ključ: Kar vas zanima, vprašajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

ZMAJ

V torek boste deležni nekaj manjših napetosti. Vsaka težava potrebuje svoj čas in tudi tokrat bo tako. Svojim idejam boste dodali nekaj kreativnosti in morda boste končno poželi rezultate. Konec tedna bo naporen. Dojeli boste, da so imeli prav tisti, ki so vas opozarjali na določene zadeve. Ne vztrajajte trmasto pri svojem, saj ste morda na napačni poti. Kakovost naj ima prednost pred količino, zato se nikar ne zaganjajte v nepreverjene rešitve. Bodite raje zadovoljni z malenkostmi.

Vaš ključ: Ne bojte se sprememb!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KAČA

Poleg smisla za sodelovanje boste v sredini tedna pokazali odločnost, ki bo ključnega pomena. Kmalu zatem boste spoznali, da ste spontano rešili zoprno situacijo. Pogumno se soočite z ljudmi in stojte za svojimi načeli. Če boste resnično verjeli v to, kar počnete, vam nihče ne bo mogel nagajati. V zadnjih dneh tedna boste hrepeneli po svobodi in počasi prehajate na drugo točko, kmalu se vam bodo odvile tudi vaše želje. V nedeljo se boste osvobodili bremen, ki so vam kradla energijo.

Vaš ključ: Bodite sproščeni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

KONJ

Komaj čakate na poseben dogodek in se ga veselite. To je nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z delom in financami. Nekdo se vam želi približati, vendar ne bo znal ubrati pravega pristopa. V petek prihaja precej obveznosti, ki jih nihče ne more opraviti namesto vas. Organizirajte si delo in poskrbite, da ga boste opravljali v urejenem prostoru. Morda vam bo nekoliko žal, ker ste zapostavili možnost za prijetno ljubezensko srečanje, ki se vam je ponujalo.

Vaš ključ: Izognite se negativnim mislim!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Počutje se bo izboljšalo, zato boste lažje delovali v skladu z lastnimi potrebami. Ne izkoriščajte besed v svoje dobro, raje začnite poslušati sogovornike. Umirite misli in bodite nekoliko bolj strpni tudi do drugače mislečih. Konec tedna si boste želeli spontanosti. Veliko stvari, ki se bodo odvijale, bo pustilo poseben pečat, saj še niste pripravljeni priznati svojih napak. Zaupajte v življenje in to vam bo prineslo tisti pravi optimistični pogled.

Vaš ključ: Bodite bolj vztrajni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

OPICA

V sredini tedna pričakujte stik z osebo, s katero se že dolgo niste iskreno pogovorili. Prihajajo tudi nove zamisli, povezane s prijateljskim odnosom, ki je vedno bolj globok. Na področju dela in denarja prihaja v petek sprememba, katero boste morali čim prej sprejeti. Če se boste uskladili s prijetno energijo in ne boste iskali konfliktov, potem je vikend lahko čudovit. Spogledljivi boste, zato se na ljubezenskem področju odločite za tveganje.

Vaš ključ: Odzovite se takoj!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Intenzivno boste razmišljali o spremembah na osebnem področju, po katerih hrepenite že nekaj časa. Ker se bo skoraj vse odvijalo po pričakovanjih, nikakor ne bo dolgočasno. Priložnost se lahko hitro umakne iz obzorja, zato nikar ne oklevajte. Nečesa preprosto ne prenesete več, vendar še iščete prave besede, da bi to izrazili. Resnica, po kateri hrepenite, vas bo objela v nedeljo, ko se boste nekoliko umirili.

Vaš ključ: Pestro dogajanje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

PES

Zadeve se bodo uredile po naključnem pogovoru, ki se bo obrnil v zanimivo smer. Dobili boste boljši občutek glede ljubezenskega področja. Končno boste poiskali ravnovesje, kar bo tokrat veliko lažje s pomočjo znancev, ki zaupajo v vas. Zadeva, ki vas bremeni, se rešuje, zato ne komplicirajte po nepotrebnem. V soboto vam bo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in prijetna srečanja. Tisti, ki imate težave v razmerju ste v nevarnosti, da se še bolj zaprete v svoj svet.

Vaš ključ: Ne smilite se sami sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MERJASEC

Postavite se v torek, ko se boste znašli v kočljivi situaciji zase in svobodno izrazite svoja stališča. Čas bo namenjen temu, da se s prijatelji odpravite na krajši potep. Druženje bo več kot zabavno, pomagalo vam bo namreč pozabiti na določene težave, ki se tičejo kariere in finančnega delovanja. Pomembna naloga bo, da si pridobite vse potrebne informacije, šele potem boste lahko odreagirali na pravi način.

Vaš ključ: Izognite se zmedi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

Preberite še: