Kitajski horoskop od 29. 11. do 4. 12. 2016

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 29. 11. do 4.12. 2016, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 29. 11. do 4. 12. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2016

TEDENSKI KITAJSKI DUHOVNI NASVET IN SMERNICE 29. 11.- 4.12.16

PODGANA

Razmere in odnosi v služi bodo v začetku tedna na meji vzdržnega, težko se boste sporazumeli z okolico in skleniti kakršenkoli dogovor. Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji tokrat ne bodo razumeli, kmalu bo na tem področju veliko bolje. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Učinkoviti boste še posebej v zadnjih dneh tedna, ko vas bo na čustvenem področju prebudila prijetna in razigrana situacija. Tokrat bosta na prvem mestu sproščenost in spontanost.

Vaš ključ: Bodite dinamični!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

BIVOL

V teden vstopate nekoliko utrujeni od vseh pripetljajev v preteklem obdobju. Začutili boste rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni iskren in direkten odnos. Proti koncu tedna bodo vaše misli povzročile, da se bo zgodilo natanko tisto, česar ste se najbolj bali. Kljub vsemu imate dovolj moči in energije, da situacijo čim prej popravite. Nikar se preveč ne ustavljajte tam, kjer že v naprej veste, da nimate nikakršnih možnosti za vašo zmago.

Vaš ključ: Ne ustavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

TIGER

V tem tednu se vam bo začelo vaše življenje sestavljati v pravi smeri. Nepričakovana ponudba o sodelovanju vas bo pozitivno presenetila. Nikar ne odlašajte predolgo, pretehtajte argumente, izgubiti nimate kaj. Dovolj imate podjetne žilice, da stvari pripeljete do uspeha. Deležni boste podpore prijateljev in družine. Krajše poti in menjava mnenj vam bo v veselje. V zadnjih dneh tedna pa se boste posvetili svojim čustvenim zadevam in se o vsem skupaj tudi temeljito pogovorili, kar bo izboljšalo vašo počutje.

Vaš ključ: Uživajte sami s sabo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA

V teden vstopate polni optimizma in navdušenja v zvezi z nečem, kar se je začelo odvijati pred kratkim. Nova ideja vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode, ki jo seveda izkoristite na pravi način. Ne bo vam potrebno dolgo čakati na ugodne izide. V ljubezni boste proti koncu tedna po nepotrebnem zaletavi in celo občutljivi. Kljub temu, da imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati hitro, temu tokrat žal ne bo ne bo tako. Vzemite si čas, da boste prepričani v svoje naslednje dejanje.

Vaš ključ: Prepričajte se o nečem!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Dobro razpoloženje vas bo spremljalo v prvi polovici tedna. Več možnosti bo po dodatnem zaslužku in za nove začetke, ki vam prinašajo radost in svežino. Sobivanje s partnerjem bo znova všečno in sproščeno. Samski lahko tokrat s najdete sorodno dušo s katero lahko izpostavite toplo prijateljevanje z veliko možnosti skupne poti. Spomin na nekdanjo simpatijo se počasi umika vstran, kar vam bo pisano na kožo. Nove dimenzije prihajajo v ospredje konec tedna, kar vas bo razveselilo.

Vaš ključ: Ne ostanite v ozadju!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

KAČA

V prvi polovici tedna, ko vas bo spremljala dobra volja, bo za vas pomembno predvsem osebno zadovoljstvo. Srečanje z osebo iz preteklosti vas bo nekoliko zbegalo. Zavedate se, kaj vse ste izpustili ali celo zamudili. V službi bo vsaj trenutno vsak vlekel na svojo stran, kar vas lahko utrudi. Vsaj za trenutek nehajte razmišljati o tem, koliko dela vas še čaka in kaj vse morate še opraviti. Nihče ne more predvideti vseh možnih zapletov in napak, tudi vi ne. Konec tedna boste vse skupaj jemali bolj ležerno.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KONJ

Končno ste pridobili nazaj svojo energijo, ki jo boste znali v prvi polovici tedna s pomočjo samozavesti odlično uporabiti. Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven ohraniti dobro voljo in optimizem. Povečani bosta natančnost in pozornost, ki ju boste vlagali v svoje delo.  Znašli se boste na sredi popolnoma novega dogajanja, morda celo z osebo, ki do sedaj ni bila večji del vašega življenja. Vse skupaj sprejmite na pozitiven način in ne iščite bližnjic. Na ljubezenskem področju bo vse skupaj potekalo zelo ustaljeno.

Vaš ključ: Ne iščite bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

KOZA

V tem tednu se vam nakazuje veliko dogajanja in zanimivih prigod. Bodite strpni, sicer ne boste zlahka dosegli tako želenega poslovnega uspeha, zato ne dovolite, da skrbi prevladajo. Vidni rezultati v drugi polovici tedna vam lahko ponovno vlijejo pogum in s svežo energijo lahko tokrat nadaljujete strmo proti vrhu. Najlažja pot, da se približate osebi, ki vas zanima je odkrito priznanje, ki sicer ne bo enostavno, vendar vam prinaša čisto vest. Zadnji dnevi v tednu bodo klicali po zabavi, plesu in dobri družbi.

Vaš ključ: Bodite spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

V prvih dneh tedna se vam ponuja priložnost, da rešite zasebne odnose taktno in dokončno. Dodatnih obveznosti si preprosto ne želite, zato si postavite prioritete in energijo usmerite na vam poznano področje. Izkoristite priložnost dodatnega zaslužka in se z novimi energijami sproščeno podajte na svojo pot, ki vam, če boste bliskoviti, prinaša ugodne in zelo realne rešitve. Čas bo v zadnjih dneh tedna vplival na vašo komunikacijo in stopnjo razdražljivosti, ki bo tokrat zelo nizka.

Vaš ključ: Izživite otroka v sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Prva polovica tedna bo izredno družabna. Pokažite prijateljem, da jih poslušate in da jim stojite ob strani. Tudi če vas ne bodo za nič prosili, jim bo že samo to olajšalo njihove težavice. Seveda pa ne pozabite tudi nase. Čas je, da se začnete učiti na napakah, posebno ko boste naleteli na nekaj težav z denarjem ali službenimi zadevami. Sprostite se in premislite, saj očitno potrebujete več časa. V zadnjih dneh tedna prihaja ljubosumje in nekaj dvomov na čustvenem področju, ki pa bodo z pogovori hitro izhlapeli iz obzorja in vam povrnili vaše zaupanje.

Vaš ključ: Ne bodite občutljivi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

PES

V prvi polovici tedna boste večkrat presenečeni. Vse se zgodi z namenom, zato ne prehitevajte dogodkov, ker si s tem lahko zopet naložite dodatno breme. Partner se bo ob vas počutil ne koristnega, ker boste vso energijo vložili v delo in sodelavce. Na tem področju boste blesteli, želi uspehe in napredovali. Z odkritim pogovorom lahko ustvarite boljše ozračje. Zadnji dnevi tedna prinašajo več svobode in samostojnih odločitev, ki bodo nekoga v vaši bližini zelo razveselile.

Vaš ključ: Sprejmite svobodo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

Vsi dogovori, ki so obstali na mestu, bodo v prvih dneh tedna doživeli drugačen epilog. Posebej previdni bodite tisti, ki ste v resni vezi. Ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji, ki vas bodo z veseljem vabili v svojo družbo. V čast spremembe sledi nagrada, ki vam bo pomenila ogromno, saj jo po tihem pričakujete že nekaj časa. V zadnjih dneh tedna bo dogodek, ki vam bo všeč prinesel več resnosti in dobre motivacije.

Vaš ključ: Delujte direktno!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela