Kitajski horoskop od 3. do 8. 4. 2018

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 3. do 8. 4. 2018 (foto: profimedia) profimedia
2. 4. 2018

PODGANA

Čaka vas veliko dela, kar pomeni, da boste tudi veliko odsotni. Čeprav vas domači razumejo, lahko večkrat poveste, da cenite njihovo ljubezen in podporo. Za izredno trezno razmišljanje in dejanja, ki so vam v ponos, drugim pa za vzgled, zaslužite navdušenje in vse pohvale. Privoščite si sproščujoč vikend. Temperamentna čustvena vsebina vas bo naredila posebno očarljive, in to boste s pridom izkoristili. Odkrito se pogovorite s sogovorniki. Morali se boste sprijazniti z dejstvom, da prav vse ne more potekati po vaših željah.

Vaš ključ: Ne zapletajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

BIVOL

Morda se v tem trenutku zdi nekoliko nemogoče, ampak svoje življenje boste morali uravnotežiti, da bi se lahko počutili bolje. Samo posel in denar vam ne moreta nuditi osebnega zadovoljstva. Preveč skrbite zaradi stvari, ki še niso na vrsti, zato pa zapostavljate trenutna vprašanja. Pojdite na zabavo, družite se s prijatelji, odklopite se vsaj za trenutek. Sprostitev bo nujna, zato se na tem področju bolj organizirajte. Lotili se boste finančno zahtevnega zalogaja, ki vas bo najprej naredil nervozne, vendar ga boste brez težav speljali.

Vaš ključ: Bodite bolj odprti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

TIGER

Ne odlašajte z odgovorom, povezanim z določeno težavo. Namesto da tuhtate in razmišljate, kako naprej, delujte hitro in učinkovito. Po eni strani boste nekoliko zmedeni,  po drugi strani se bo pa pokazalo mnogo novih priložnosti. Konec tedna namenite prijateljem, ki vas v zadnjem času nekoliko pogrešajo, vendar si vam tega ne upajo na glas povedati. Vaše počutje bo izjemno nihalo konec tedna, pet minut se boste smejali, naslednjih pet pa razmišljali, kaj bi sami s sabo. Najboljše bi bilo, da se odpravite na krajši izlet v naravo.

Vaš ključ: Bodite bolj spontani!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

MAČKA

Ne glede na vse, vztrajate, čeprav tako tudi veliko tvegate. Pozor, vaši odzivi so preburni, zato previdno, tudi s partnerjem in družinskimi člani. Po počivanju se vam bo nekaj aktivno preživetega časa kar prileglo, še posebej konec tedna, ko boste pripravljeni tudi na kakšne adrenalinske podvige. Pazite, preden boste komur koli popolnoma zaupali, če si ne želite, da bi prav kmalu slišali marsikaj na svoj račun. Obnašanje do partnerja boste prisiljeni nekoliko spremeniti, drugače se lahko znajdete v zelo zapleteni situaciji.

Vaš ključ: Sprejmite drugačnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

ZMAJ

Nekdo vas bo s svojim ravnanjem prijetno presenetil. Nikar ne oklevajte, tudi vi bi lahko končno enkrat pokazali svoja čustva. Dobro se boste počutili. Kar se tiče financ, je pred vami čas, ko se vam bodo odprle nove pozitivne možnosti, ki vam bodo povrnile voljo in motivacijo. Veliko zadev vam bo sedaj bolj jasnih kot v preteklosti. Zaradi čustvenih težav boste čez vikend nekoliko zanemarili svoje poslovne zadeve ali študij. Vendar glede na to, nikar ne imejte slabe vesti.

Vaš ključ: Zadovoljni boste!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno zelena

KAČA

Počutje bo postalo stabilno in počasi se boste vračali k boljšemu počutju. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Doživeli boste presenečenje, ki pa bo tokrat izjemoma zelo pozitivno, a ne pozabite, da lahko tudi majhne pozornosti prinašajo srečo. Veselili se boste dogodka, za katerega vam bo povedal prijatelj. Bolj boste analizirali nastali nesporazum slabše bo za vas. Pustite srcu prosto pot, samo tako se vam bodo uredile težave. Ljubosumje bo tokrat odveč.

Vaš ključ: Izkoristite svojo intuicijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

KONJ

Nove priložnosti na poslovnem področju vam bodo povrnile energijo. Zaupajte le sebi in svojemu instinktu, ki vas v zadnjem času ni pustil na cedilu. Zdelo se vam bo, da vas partner zanemarja, zato ga boste testirali na vse mogoče načine. Vendar se poskusite izogniti ljubosumnim izpadom, ki bi lahko prinesli s sabo goro napetosti. Ne bo vam treba dolgo pojasnjevati, kaj kaže storiti. Tisti, ki ste na dopustu, si vzemite več časa samo zase in počnite tiste stvari, ki ste se jim morali odrekati.

Vaš ključ: Stopite korak naprej!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rjava

KOZA

Vsem oviram boste tokrat kos, posebno na področju čustev. Lahko se podate v akcijo, izid bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na takšen korak. Negativen način razmišljanja tokrat pustite nekoliko za seboj. Vse vaše težave so živčnega izvora, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti. Vaš delovni ritem bo tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Z bližnjim poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta to seveda zlahka dosegla.

Vaš ključ: Družite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

OPICA

Prva polovica tedna bo namenjena počitku. V drugi polovici tedna za vsak slučaj preverite vse poslovne zadeve, da se boste lahko pravočasno pritožili. Pazite, da ne boste neprevidni med vožnjo. Veliko se boste posvečali odnosom s sodelavci, želeli si boste razčistiti nekatere dogodke iz preteklosti, ki vas ovirajo pri zaupanju drugim. Ker boste začeli bolj podrobno analizirati, se bodo nekatere finančne težave uredile same od sebe ali pa jih bo vsaj veliko lažje rešiti. Tudi čustva vam bodo čez vikend dokaj naklonjena.

Vaš ključ: Bodite bolj samozavestni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

PETELIN

Odnosi s partnerjem bodo veliko manj zapleteni. Sedaj bosta bolj pozorno poslušala drug drugega. Malo več optimizma vam bo prišlo prav, da se boste rešili iz trenutne situacije. Ponovno boste odkrili nekatere že pozabljene vire navdiha, ki bodo zalegli za nekaj časa. Ne potrebujete premora, prav obratno. Vikend obeta ljubezenske novosti. Tokrat se vsaj zavedate, da bi morali storiti prvi korak. Ne bo vam pretežko, našli boste pravi pristop, ki vam bo omogočil nadaljevanje odnosa, ki vam veliko pomeni.

Vaš ključ: Razbremenite se starih vzorcev!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

PES

Največ novosti prihaja od srede naprej. Nekdo se vrača v vaše življenje, vendar bodite previdni, saj ni najbolj iskren do vas. Tisti, ki ste samski, vam bo v dnevih, ki so pred vami primanjkovalo energije za osvajanje oseb nasprotnega spola. Ob zanimivih novicah boste dobili občutek, da se je vaša samozavest hitro okrepila. Na poslovnem področju boste sestavili delčke sestavljanke in se končno postavili zase, ter zahtevali višje plačilo za svoje delo. Vsekakor se lahko nadejate ugodnega konca tedna. 

Vaš ključ: Ideje se stopnjujejo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

MERJASEC

Miren kotiček, ter objem in iskren pogovor ljubljene osebe bo vaša sprostitev. Vse bo povezano z novimi poslovnimi izzivi, ki bi jih pa bilo dobro preveriti in prespati, saj se lahko nekje v drobnem tisku skriva pomembna zanka, ki lahko prepreči vaš uspeh. Pozanimajte se glede možnosti za reševanje vprašanja, ki se vam pojavlja že dlje časa. Ste sicer nekoliko utrujeni, vendar morate neko zadevo končati, saj vas obremenjuje. Ne zapirajte se med štiri stene. Škoda je, da bi se prepustili trenutnemu valu slabe volje.

Vaš ključ: Podajte se v akcijo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri