Kitajski horoskop od 30. 3. do 5. 4. 2020

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 30. 3. do 5. 4. 2020 (foto: Pexels) Pexels
30. 3. 2020

PODGANA

V prvih dneh tedna boste morali kljub sedanji krizi izkazati svoje znanje, taktike in diplomacijo. Potrudite se, da boste odkriti do položaja v katerem se nahajate. Dobra novica je, da vam bo nekdo nepričakovano povedal, da ste imeli prav. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih navadno rešite sami. Vaš partner bo sicer malce presenečen nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Sprejmite nežne vibracije.

Vaš ključ: Ne skrivajte se za sabo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

V prvih dneh tedna boste razmišljali zgolj samo o možnostih, ki so vam trenutno na voljo. Prilagoditi se morate, kar ni lahka naloga za vas, ki se po navadi dolgo oklepate istega. Morda le predolgo čakate, ste preponosni in ne potrudite se dovolj. Ne pozabite, da lahko napredujete tudi z manjšimi koraki. Kljub težavam boste konec tedna radodarni in vedno pripravljeni pomagati, tako da se boste z najdražjimi odlično razumeli. Razveselile vas bodo tudi manjše novice.

Vaš ključ: Ne pretiravajte s paniko!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

Prve dni v tednu ne boste ravno objektivni. Sicer pa vaši čustveni odzivi niso povsem napačni, na trenutke so zelo modri in logični. Če boste raziskali svoja čustva boste ugotovili marsikaj zanimivega. Določene situacije bodo na vas delovale izrazito spodbujevalno, kar vas bo pomirilo. Vaši notranji občutki lahko vsako nalogo naredijo zares preprosto, a potrebno jih bo poslušati. V petek se boste v določeni zadevi odločili po prvem občutku, a bi bilo bolje če bi lahko vse skupaj dobro premislili.

Vaš ključ: Prilagodite se razmeram!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

MAČKA (zajec)

V tem tednu boste v skladu s svojo naravo globokega doživljanja premagali skoraj vse strahove, kar bodo opazili tudi ostali. Prav je da se postavite zase, toda pretirano upiranje bo prineslo le napetosti. Finančno področje bo vsebovalo sredi tedna nekaj stresa. Ne morete se še preudarno odločiti, zato še malce počakajte. Nič ni naključno, zato najdite srednjo rešitev, ki vas bo na osebnem področju zadovoljila. Konec tedna bo zelo izzivalen.

Vaš ključ: Ljubezen se bo prebudila!

Barva v kateri se boste boljše počutili: modra

ZMAJ

Teden pred vami bo poln dvomov in obarvan s številnimi manjšimi razočaranji. Vaša samozavest bo zmanjšana in sami sebi se boste zdeli utrujeni. Nekaj negativnih izkušenj prihaja tudi na področju ljubezni. Kljub temu se boste obotavljali narediti kakšen bolj pomemben korak. Precej bolj impulzivni boste v soboto, mikale vas bodo zanimive in žgečkljive spletne vsebine. Na področju financ pa boste morali biti bolj previdni in nekaj denarja tudi prihraniti.

Vaš ključ: Pazite na skrivnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena

KAČA

V prvih dneh tedna bodite skrajno zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali z nepomembnimi malenkostmi. Zasebno boste prepričani, da se vam ruši zid, vendar pazite, da ne boste kršili dogovora. Konec tedna bo bolj sproščen. Uporabite svoje jasno razmišljanje in vse boste hitro razumeli. Doživeli boste presenečenje, ki pa bo tokrat izjemoma zelo pozitivno vplivalo na vaše  odločitve.

Vaš ključ: Upoštevajte pravila!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

V prvih dneh tedna boste zasanjani, bolj počasni in prepričani v svojo usodo. Proti koncu tedna se še vedno ne boste uspeli dogovoriti glede finančnih zadev. V resnici gre bolj za to, da si vse želite ustvariti le tako, kot ste si sami začrtali. Izgubljeno energijo vam bo povrnila dobra knjiga in osvobodili se boste določenega bremena. Zadeve se bodo od petka dalje odvijale v smeri, ki bo iskana in pričakovana.  V ljubezni bo veliko vznemirljivih iskric, toda bolj malo konkretnega dogajanja.

Vaš ključ: Prihaja več umirjenosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KOZA

V prvi polovici tedna boste imeli manj energije kot običajno. Vse se bo odvijalo nekako mimo vas. Pomembno je, da si vzamete čas zase. Počnite stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo boljše počutje. Ne povejte vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da določena oseba tega ne želi slišati. Konec tedna boste ugotovili, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Poiščite pomoč in si ne zatiskajte oči pred realnostjo.

Vaš ključ: Izognite se težavam!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

OPICA

Bodite nevtralni, posebno v družinskem okolju, najbolje bo tako. V sredini tedna boste največ naredili če boste določeni osebi ponudili svojo pomoč, saj bodo drugi ponujali le pripombe. Sprašujte, raziščite njihove misli in občutke. V petek in soboto bo na vrsti vaša sposobnost za načrtovanje in kreativne podvige. Morda boste inspiracija tudi v romantičnem smislu. Pazite da vas ne potegne v zadeve, ki se vas popolnoma nič ne tičejo, saj bi si s tem dolgoročno skopali zelo globoko jamo.

Vaš ključ: Sprejmite pravila!

Barva v kateri se boste boljše počutili: črna

PETELIN

Prva polovica tedna vas lahko precej vznemiri in spraševali se boste po motivih določenih, ki delujejo proti vam. Čas je, da osebnostno zrastete in izberite novo strategijo, ki vas bo zagotovo pripeljala v pravo smer. Izredno zanimiv preobrat vas čaka že proti koncu tedna. Sprva boste sicer zadržani, v resnici pa številni čakajo le na vašo odločitev, zato pohitite. Z odločitvijo boste nase sprejeli tudi del odgovornosti, kar vam bo še kako pisano na kožo.

Vaš ključ: Ne preizkušajte bližnjic!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PES

Kljub temu, da se vam bo zdelo, da morate pomagati drugim, boste želeli krepiti svoje želje in razvijati svojo osebnost. Nekaj časa se vas bo držal občutek, da obvladate situacijo, vendar bodite previdni, saj je to le trenutno stanje. Popazite na želodec. Tam se vam kopiči negativna energija. V zadnjih dneh tedna boste precej občutljivi na čustvenem področju. Prav možno je, da se boste poslovili od določenega načina razmišljanja, ki ni prinašalo rezultatov in vas je le vznemirjalo.

Vaš ključ: Spomnite se na svoje bližnje!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

MERJASEC

V tem tednu vas čaka nekaj novosti, a ne bodo tako prijetne, kot si želite. Najprej je na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven rezultat. Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak. To je vaša priložnost, izkoristite jo. Precej napeti boste konec tedna zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli. Najbolj priporočljivo bi bilo, da prisluhnete nekomu, ki vas bo s strahom poklical.

Vaš ključ: Ostanite doma!

Barva v kateri se boste boljše počutili: siva

Poglejte si še: Pride virus, svet se ustavi in pokaže se TVOJE BISTVO