Kitajski horoskop od 30. 7. do 5. 8. 2019

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 30. 7. do 5. 8. 2019 (foto: unsplash) unsplash
30. 7. 2019

PODGANA

Najpomembneje v torek bo, da ne prehitevate, ter da so vaši načrti dodelani do potankosti. Vaša vztrajnost se bo končno obrestovala, kar vas bo usmerilo k še večjemu napredku in bolj umirjenem razpoloženju. Bodite pripravljeni na številne dodatne naloge in zbadanja, ki jih boste morali prenesti diplomatsko. Proti koncu tedna prihaja nepričakovan denar, kar bo dvignilo vašo samozavest, in končno boste finančno zagotovo bolj pretočni. Z nepomembnim se ne boste obremenjevali. Potrebne bo le nekaj previdnosti, saj boste močno nagnjeni k zapravljanju.

Vaš ključ: Bodite iskreni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

BIVOL

Dnevi pred vami vam prinašajo srečo, ker boste vedno ob pravem času na pravem mestu, ko boste potrebovali kakšen pameten nasvet. Nikar pa o svojih zadevah ne razlagajte drugim, saj bi vas lahko nekdo izkoristil ali narobe razumel. Na področju kariere boste še bolj nagnjeni k idealizmu. Bolj boste usmerjeni v dobrodelne zadeve in dosežke na duhovni ravni. Na preizkušnji bo vaša potrpežljivost, še posebej v petek. V zvezi s tem lahko začnete počasi ukrepati, tudi na ljubezenskem področju. Vaše misli vas usmerjajo k potovanjem v tujino, ki bodo bolj eksotičnega značaja in vam prinašajo nove dogodivščine.

Vaš ključ: Imejte odprte oči!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

TIGER

Najprej v sredini tedna razčistite zadeve v svojem ljubezenskem razmerju, ki niso najbolj jasne. Imeli boste nekaj več opravka z nekom, ki ga nikakor ne razumete. V ljubezni pa se bo dogajalo nekaj, kar vam nikakor ne bo jasno. Prav malo bo manjkalo, da bi se razjezili, toda vseeno poskusite še zadržati divjo energijo. Pametne poslovne odločitve se vam bodo končno obrestovale. Vaše finance bodo povzročile velik preobrat v vašem vsakdanu. Nadzirali in analizirali boste svoje življenje, kar vam žal  prinaša še več napetosti in strahu pred neuspehom.

Vaš ključ: Zasanjanost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

MAČKA

Končno se boste iztrgali iz negotovosti, kar vam bo olajšalo življenje tudi v naslednjih dneh. Torek bo poln zanimivih možnosti, ki vas vodijo k bogastvu in blaginji. Izločali boste ljudi, ki želijo od vas le koristi, sami pa gledajo le nase. Dokončajte začrtane cilje, vztrajajte pri svojem tempu in ne ukvarjajte se s tistim, kar ni pomembno. Bodite konec tedna produktivni in bolj praktični na finančnem področju, saj lahko v nasprotnem primeru zamudite priložnost. Resna, stabilna razmerja se lahko malce zamajejo, vendar le kratkoročno.

Vaš ključ: Ne izmikajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

ZMAJ

V dneh pred vami boste morali ustaviti svoj tempo in se usmeriti v pomembne zadeve na področju financ in poslovnih podvigov. Ničesar ne izločajte, saj bodo pomembni vsi dejavniki, poleg tega boste morali biti pozorni tudi na malenkosti, ki se bodo ves čas vrstile. Čeprav ste polni tveganj in sposobni skočiti v neznano, boste morali tokrat vzeti zadeve v svoje roke. Na vsakem koraku vas bodo želeli zavajati, zato ohranite bistre misli. V soboto boste deležni mnogih dramatičnih sprememb. S pomočjo trdnosti so se stvari počasi umirile, zato se lahko pripravljate na napredek.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

KAČA

Vse kar se bo dogajalo bo imelo drug pomen, še posebej, če ste že nekaj časa pod stresom. Seveda to ne bo godilo tistim, ki ves čas uporabljate izgovore. V četrtek boste na psihičnem področju veliko bolj stabilni, počutili se boste močnejše. Priporočljivo je, da se znebite razlogov, ki so nesmiselni. To so obveznosti, ki vam neprestano kradejo čas, odgovornosti in pričakovanja od ljudi, ki vam ne morejo ponuditi ničesar. Sposobni boste spreminjati svoje mišljenje. Ostali vas bodo videli v drugačni luči. Tokrat boste imeli možnost storiti več zase.

Vaš ključ: Prihaja več priložnosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

KONJ

Veliko priložnosti in lažji zaključki vas čakajo na področju vašega dela, kjer boste nepremagljivi. Tisti, ki ste v zasebnih dejavnostih, imate odlične možnosti za napredek ali prodiranje, ki se lahko izkažejo za zelo donosne. Če želite še naprej ohraniti svojo vitalnost in dobro zdravje, se izognite kakršnemu koli pretiravanju, še posebej s hrano, saj lahko v tem primeru pridobite nekaj kilogramov. Vaš metabolizem bo deloval nemoteno, vendar le v primeru, če boste skrbno upoštevali smernice zdravega prehranjevanja in se izognili škodljivim razvadam.

Vaš ključ: Ne pozabite na droben tisk!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča 

KOZA

Naveličali se boste tistega, kar vam ne bo všeč, zato boste še posebej v sredo pripravljeni na svežino in nove dogodivščine. Vaši prijateljski odnosi se bodo poglobili, privlačili boste ljudi, ki delajo na sebi. Obdobje, ki je pred vami, vas bo pripravilo do tega, da boste morali bolj trdo delati in biti bolj disciplinirani. Energija, ki jo boste vložili v obveznosti, se vam bo vsekakor izrazila v kratkem časovnem razponu. Situacije in odnose v službi boste težko nadzirali, na trenutke boste imeli občutek, da vas ne spoštujejo dovolj.

Vaš ključ: Zaupajte vase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

OPICA

V petek bodo na vrsto prišle nerešene zadeve, povezane z neljubimi vsebinami. Najbolje za vas je, da storite tisto, kar se bo od vas pričakovalo, s tem se boste izognili sitnostim in zapletom, ki bi vas utrudili. Ne bodite presenečeni nad drugačnim razmišljanjem in v ospredje postavite svoje resnične, oziroma nujne potrebe. Na poklicnem in zasebnem področju boste končali nekaj odnosov, za katere boste po dolgem razmišljanju ugotovili, da nimajo za vas nobenega pomena ali koristi. Z lahkoto boste pod njimi potegnili črto.

Vaš ključ: Ne ustrašite se obveznosti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PETELIN

Dela bo sredi tedna ogromno, kar vam bo pisano na kožo. Glavna stvar, ki jo boste morali imeti v mislih, bo, da se držite le preverjenih metod in se ne izpostavljate na neznanem terenu, kar vam bo s premišljenim delovanjem tudi uspelo. Pokazati bo treba več spoštovanja do ljudi, s katerimi ste povezani, saj vas bodo mikale razne pripombe, s katerimi bi si lahko naredili več škode kot koristi. Bodite pripravljeni vložiti ogromno truda v svoje načrte, da bo zaključek vsaj približno takšen, kot si ga želite.

Vaš ključ: Ne obotavljajte se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

PES

Sredi tedna prihaja nekaj manjših težavic, ob katerih morate takoj ukrepati in se z njimi soočiti. Nekdo od prijateljev vam bo pomagal, da se boste poglobili vase in poiskali razloge za svoje težave ali slabo počutje. Ščitil vas bo, da ne boste po nepotrebnem izgubljali svojega časa in se usmerjali v napačne odločitve. Če se boste na pravi način približali problemu in se izognili konfliktom, se bo vse skupaj v petek uredilo v pravi smeri. Tisti, ki vas duhovna plat do sedaj ni zanimala, se boste sedaj vsaj nekoliko poglobili vanjo, morda samo iz radovednosti.

Vaš ključ: Sprostite se v dobri družbi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

MERJASEC

Na poslovnem področju sredi tedna ne boste imeli večjih težav, saj ste aktivni in inovativni. Tokrat se boste bolj posvečali ostalim področjem, ljubezenskemu, finančnemu in svoji družini. Vaše finančne želje bodo tokrat izpeljane brez težav, obeta se vam tudi napredovanje, za katero se tokrat ne bo treba pretirano boriti. Še naprej boste cenili svojo neodvisnost in svoje metode reševanja situacij, ki vas ne bodo pustile na cedilu. V tem obdobju boste končno dosegli ravnovesje, po katerem hrepenite.

Vaš ključ: Bodite bolj prodorni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri