Kitajski horoskop od 30. avgusta do 6. septembra 2021

Preberite duhovni nasvet, ki ga na podlagi kitajskega horoskopa za sensa.si pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Kitajski horoskop od 30. avgusta do 6. septembra 2021 (foto: pixabay) pixabay
31. 8. 2021

PODGANA

Drzno se boste na področju kariere in denarja soočili s tistim, kar vam bo namenjeno. Z motivacijo obarvane energije bodo tiste, ki vam bodo skozi teden na skrivnosten način vlivale nove moči in upanje za boljšo prihodnost. Vse skupaj bo prijetno. Nekaj zapletov lahko pričakujete v petek, ko vam obnašanje nekoga ne bo najbolj jasno. Situacija vas lahko pripelje do neprijetnih soočenj. Bodite še posebno pozorni pri komunikaciji s prijatelji in znanci. Prizadevajte si za preproste kompromise. Zelo prepričljivi boste, še zlasti z osebnim pristopom.

Vaš ključ: Razmislite!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rumena

BIVOL

Trenutno ste v fazi, ko preveč dvomite vase. Ukvarjajte se le z lažjimi nalogami, ki vas bodo notranje umirile. Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo, vendar na ostale ne boste mogli vplivati. Dobro se boste počutili, posebno v soboto, ko se bo vse vrtelo okoli vas. Na čustvenem področju se odločite za drugačen pristop ali pa se obrnite k novi osebi, saj ste v trenutni situaciji nekoliko nezadovoljni. Močan poudarek bo v nedeljo prisoten na diplomaciji in spretni izrabi informacij, ki vam bodo koristile.

Vaš ključ: Odločite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: zelena

TIGER

V teden vstopate optimistični, saj se je v zadnjih dneh zgodilo nekaj, kar prebuja vašo domišljijo. Kljub temu pa se na področju kariere potrudite ostati na trdnih tleh. Vezani se boste pogovarjali o praktičnem načrtu, v zvezi urejanja domačih razmer ali stanovanja. Z določenim dogovorom se boste težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se prebudili. Ob koncu tedna vas čaka prijetna pot, ki prinaša sprostitev v pravem pomenu besede. Prehajate na popolnoma drug nivo komunikacije in lažje se boste odločili, kaj si v resnici želite.

Vaš ključ: Pričarajte si srečo!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

MAČKA

Lahko se podate v nove podvige, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste obtičali. Pričakujte nekaj zastojev, ki vas bodo še dodatno vznemirili. Nemirni boste, saj se zadeve ne odvijajo tako, kot ste si zamislili. Poslovne situacije so trenutno nevzdržne, zato poiščite še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile.  Samozavest vam bo tokrat v pomoč pri poslovnih srečanjih, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je izkušen. Ohranite rdečo nit, držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa se bo rešilo samo od sebe.

Vaš ključ: Ne bojte se napredka!

Barva v kateri se boste boljše počutili: oranžna

ZMAJ

Vzemite si čas zase, naredite nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo izgubljeno voljo v lepši jutri. V službi ali šoli se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Zelo boste trmasti, kar nekomu od sodelavcev ne bo najbolj všeč. V petek vas ne more nihče ustaviti, saj sami natanko veste, kaj pričakujete in si tudi želite. Vse vaše sile bodo usmerjene k doseganju teh ciljev. Popazite v nedeljo, ko se bodo v domačem krogu vrstile manjše napetosti pri komunikaciji.

Vaš ključ: Počakajte na priložnost!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KAČA

Bodite čim bolj obzirni, le tako boste pravočasno izvedeli vse, kar potrebujete za napredek v odnosu. V ljubezni vam bo uspelo tam, kjer ste najmanj pričakovali. Najboljše se boste počutili ob tistih, ki znajo sprejeti in razumeti zanimiv in malce hudomušen smisel za humor. Marsikaj vas zavira, posebno tisti, ki razmišljajo drugače. Nikar se ne razburjajte po nepotrebnem, raje si naredite drugačen načrt in storite več tudi za družino. V nedeljo se lahko z nekom sporečete, vendar boste znali zadeve tudi zgladiti in se v prihodnje izogniti konfliktom.

Vaš ključ: Ustavite slabe misli!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rožnata

KONJ

Pazite, da ne bi zaradi nepremišljenih besed prehitro ostali praznih rok, in sicer le zato, ker niste dovolj potrpežljivi. Obremenjeni boste zaradi ljubezenskih težav ali pa živčnosti in napetosti v odnosih z drugimi. V petek boste odbrzeli v svet, pripravljeni na pustolovščine, vendar malce nestrpni. Potrebno bo veliko potrpežljivosti za naloge, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. V tistih, ki so vam blizu se bo odsevalo doživljanje, zato strpnost in resnica ne bosta odveč, če želite ohraniti umirjen odnos.

Vaš ključ: Ne smilite se sebi!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

KOZA

Vaše počutje bo spremenljivo, vendar vas bo razveseljevala prijetna ljubezenska situacija. Ni še daleč od trenutka, ko ste prevzeli podobno pobudo. Na delovnem mestu boste ustvarili prijateljsko razpoloženje. Zgradili boste dobre odnose, celo s sodelavcem, ki vam je šel vedno na živce. Potrebujete dodatno znanje, da boste v petek kos nalogi, ki vas čaka. Kar nekaj časa bo trajalo, da se boste lahko sprostili po naporni obveznosti. Z mislimi se boste ves čas vračali in se obremenjevali, kaj bi lahko preusmerili.

Vaš ključ: Skušajte si upati!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno modra

OPICA

Morali bi postaviti meje, hkrati pa biti v domačem okolju nekoliko bolj dostopni in prijazni. Izvedeli boste marsikaj, kar vas ne razveseljuje, ampak vas počasi vodi v bolj strateške odločitve. Znebite se velikega bremena, ki vam ga že nekaj časa ustvarja nekdo v družini. Čisto po naključju boste našli prave besede in se rešili dvoma, ki vas je obremenjeval. Napredek boste zaznali tudi v ljubezni, kjer niste čisto prepričani vase in v svoja čustva. Polni energije boste z lahkoto krmarili skozi vikend. Spremljala vas bo tudi družba prijateljev.

Vaš ključ: Ne ustavite se prehitro!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

PETELIN

V začetku tedna boste naredili vse kar je potrebno, nato se boste celo malce dolgočasili. Vztrajnost in iznajdljivost bosta pustili dober vtis pri nadrejenih in sodelavcih, vendar boste jezni če vam ne bodo prisluhnili. Morda ne najdete pravih besed ali načina, da bi razložili kar želite izpostaviti. Nove naloge se boste lotili v petek na pravi način, tokrat zelo odločno. Mešani občutki vas bodo v nedeljo zapustili. Prehajate v bolj zadovoljno pozicijo. Tisti, ki ste v vezi pa boste končno začutili, da lahko gradite stabilen odnos še naprej.

Vaš ključ: Skrivnosti lahko pridejo na dan!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

PES

Teden prinaša več smeha in lepih trenutkov, ki jih boste deležni še posebej v družinskem okolju. Pazite le, da ne boste preveč izpostavljali določenih tem, ki so kočljive narave in vodijo do konfliktov. Posel bo bolj izpostavljen v četrtek in petek.  Odločnost in dobra volja bosta pripomogli k temu, da boste pometli s tistimi, ki so nevoščljivi in vam ne privoščijo uspeha. Pred vami je uspešen vikend, če le ne boste preveč neodločni. Pazite, da ne boste pri delu v domačem okolju preveč zaletavi, saj bi si lahko s tem nakopali težave

Vaš ključ: Nikar ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: olivno zelena 

MERJASEC

Pri delu ste korak pred ostalimi, a si zaradi tega nikakor ne prisodite večje vrednosti. Skromnost je lepa čednost, ki jo skušajte ohraniti še naprej. Ne boste imeli večjih finančnih skrbi, saj skrbno varčujete. V petek se boste borili za svoj prav, saj boste imeli občutek, da vas ljudje okoli vas ne razumejo in ne podpirajo. Nikar ne naredite napake in ne iščite vzrokov v sebi, morda so le nezadovoljni sami s sabo. V soboto boste občutili prijetnejše energije in se prepustili uživanju, tudi na področju čustev.

Vaš ključ: Iskanje svobode!

Barva v kateri se boste boljše počutili: vijolična

Preberite tudi: